Şimdi Ara

WÜRTH KULLANICILARI BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
103.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski bir würth çalışanı olarak. en iyi katkı malzemesi liqui moly ürünleridir. sonra würth ve berner gelir. aracınız sıfırsa 30 -35 bin km geçtikten sonra full depo olacak şekildi her 20 bin km kullanabilirsiniz. yakıtınız farklı yerlerden alıyor ve temiz yakıt bulamıyorsanız bu km 15 bin birde yakıt katkısı kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanuha

merhabalar

benim bi kaç sorum olacak. aracım 2004 model citroen 1.4 dizel. en son aracımı servise götürdüğümde bilgisayarda enjektör hatası verdi ancak araçta çekiş konusunda belirgin bir düşme olmadığı için değiştirelim/tamir edelim gibi birşey düşünülmedi. ayrıca ustanın bana söylediği aracın motorunda ufak bir zincir sesi olduğu ve bu sesin yakıttan kaynaklandığını söyledi. sonuç olarak würth/berner gibi markaların yakıt, enjeksiyon katkılarını kullanmamı söyledi usta.

şimdi sorularım ise;

sizce hangi marka katkılar kullanmalıyım,

bu katkılardan hangilerini (yakıt katkısı, enjektör katkısı vs.) kullanmalıyım ve ne sıklıkla bu katkılardan kullanmalıyım,

birde ben Kars'ta ikamet ediyorum, kış burda malum -30, -40 lar civarında geçiyor sizce bu markalara ait kışlık dizel katkılarındanda kullanmalı mıyım?

konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

eski bir würth çalışanı olarak. en iyi katkı malzemesi liqui moly ürünleridir. sonra würth ve berner gelir. aracınız sıfırsa 30 -35 bin km geçtikten sonra full depo olacak şekildi her 20 bin km kullanabilirsiniz. yakıtınız farklı yerlerden alıyor ve temiz yakıt bulamıyorsanız bu km 15 bin birde yakıt katkısı kullanabilirsiniz.

• 22 aralık 2015 günü würth e sosyal medyadan silecek lastiği nerden alabileceğimi sordum. Ankara marketlerini önerdiler. Marketi aradım haftaya geleceğini öğrendim. Haftaya markete gittim ürünün bittiğini söylediler daha doğrusu ürün az gelmiş geleni de toptan biryere fatura etmişler yani rafa bile konmadan satılmış. Neyse olabilir dedik ne zaman gelir seneyi bulur dediler telefonumu aldılar aradan 3 ay geçti arayan soran yok. Geçen aklıma geldi feysten sordum. Hemen ertesi gün beni marketten aradılar ve müjdeyi verdiler haftaya gelecekmiş. Güler misin ağlar mısın... Şöyle kurumsal bir duruşu var gidince öyle hissettim ama arkası kofti gibi geldi bana... Bu hareketi orta sınıf bir esnaf yapsa utanır merkezden kargolar müşteriyi memnun ederdi. Bunlar hala gelecek diyor. Başkent mağazasına 3 tane ürün gönderip sonrada gelecek satıldı bitti demeleri pek normal gelmedi bana...
  • Merhabalar. Araç içinden gelen zırıltılara würth slikon sprey tavsiye ediyor musunuz?
  • Merhaba hyundai accent aracın var 180000 kilometrede ve lpgli'DİR.Bildiğim kadarıyla worthun hem lpg temizliği icin var hemde benzinli için var.Aracin hem enjektör temizligi hemde lpg enjektör temizliği için hangi katkı malzemesi kullaniyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Würt silikon sprey kullanıyorm çok memnunum

Merhaba arkadaşlar, bu silikon spreyi nerelere kullanıyorsunuz ? kapı içindeki siyah kapı fitil lastiklere sıkılıyor mu üzerine dogru ?
    metallerde kullanımaz diyorlar. Kapı kilit yuvası kısmına beyaz krem gibi beyaz gres sürüyorlar sanırım ama bu kilit yuva tarzı yerlere öneriniz hangi yağdır kullanan var mıdır ?
  • ürünleri cok pahalı.ve bircok muadil rekabetci firma var.
  • merhaba, aracım focus 3 lpgli. brc kullanıyorum. araca lpg yaptırdım yaptıralı benzinde kalkışlarda sallama yapıyor. ama lpgye geçtiğinde düzeliyor. bu markanın enjektör temizleyicisini önerdiler. faydası olur mu bilemedim? böyle bir durum ile karşılaşan var mı aramızda?
  • Tunap PREMIUM 164 haricinde LPG deposuna katılıp, LPG sisteminin temizliğini yapan katkı yok. Fakat P164 ü satan yer de yok. Beklenildiği kadar işe yaramıyor da onun için mi diğer firmalar tarafından muadili üretilmiyor bilmiyorum.
    http://www.niramuhendislik.com.tr/Urunler/21/LPG-Benzin-Katki-Ma-

Aracımın LPG enjektörlerinin temizliğini şöyle yaptılar. Enjektörlere giden borunun bir tarafı söküldü içine Berner marka benzin enjektör temizleyicisi borunun aldığı kadar doldurup elle yerine oturtuldu. Aracı çalıştırıp gaza basmam istendi. Bu işlem 4-5 defa yapıldı. Egzosdan beyaz dumanlar çıktı.

• Merhaba Arkadaşlar,

Würth ürünü olarak HHS Grease ( Beyaz Gres PTFE katkılı ) aldım. menteşe ve kilit içi yerlerine sıkacağım. Diğer HHS 2000 yapışkan bir yapıda. Gres daha mantıklı ve uzun omurlu geldi.

Ayrıca lastik bakım temizleme koruma kalemi aldım kapı lastik conta fitilleri için.

Bunları kullanan var mıdır ??

iyi çalışmalar,

http://shop.wurth.com.tr/0893-hhs-ptfe--400ml

http://shop.wurth.com.tr/lastik-bakim-ve-parlatici-75ml

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.