Şimdi Ara

WÜRTH KULLANICILARI BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
103.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWET BU SÖYLEDİKLERİNİZİN FAZLASIYLA YAPAN ÜRÜNDÜR AMA KULLANMADAN ÖNCE KEŞKE ÜRÜNÜN ARKASINDA EN AZ YARIM DEPO YAKITTA KULLANIN YAZISINI OKUSAYDINIZ.
  • Arkadaşlar arabam 1.4 tdi ve 120.000 binde bugüne kadar ne carbon clean ne würth gibi katkılar ne de herhangi bir çeşit enjektör temizliği yaptırdım. Arabanın çekişinde, egzoz gazı renginde veya motorla ilgili herhangi bir problemim yok. Sizce bunlardan herhangi birini yaptırmalı mıyım? EGR zarar görür mü? Başka arkadaşlarda olan tekleme vb sorunlar yaşar mıyım sorunsuz arabamda? Komple enjektörleri söktürüp kontrol mü ettirmeliyim ne öneriyorsunuz? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

Ankaradan selam Hakan bey.
    1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım.
    Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız?
    Würth mazot katkısı yukarıdaki 2 işlemin yerine geçebilir mi?

bence şuanda en çok merak edilen soru bu.
    bir yetkilinin soruya tatmin edici bir cevap vermesini bekliyoruz.

enjektör temizleme sistemi ile ilgi soru sormuşsunuz sanırım. kısaca şöyle diyelim bu temizleyiciler mazot ve benzin içinde arabanın tüm aksamlarında dolanırken mazotun ve benzinin geçmiş olduğu tüm aksamları temizliyor tortu ve pisliklerin temizlenmesi sağlıyor. düzenli şekilde kullanıldığında aracınızında periyodik bakımlarıda yapıldığında enjektörlerin çok daha uzun sürede değiştirilmesini sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeskont -- 26 Kasım 2009; 19:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ascha

quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

Ankaradan selam Hakan bey.
    1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım.
    Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız?
    Würth mazot katkısı yukarıdaki 2 işlemin yerine geçebilir mi?

bence şuanda en çok merak edilen soru bu.
    bir yetkilinin soruya tatmin edici bir cevap vermesini bekliyoruz.

biz sorunun cevabını aylardır bekliyoruz...
    tüketiciye ilgi alaka sıfır

Başka sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeskont -- 26 Kasım 2009; 19:55:04 >

• Millet aylardır sormuş bir kullananda kardeşim şöyle oldu böyle oldu diye yazmamış.

Würth Mazot KAtkısı Common RAil kullananlar varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
  • bu katkı ürünü düzenli kullanıldığında enjektörlerin sorunsuz olarak 300 bin km yol gidiyorlar ama bunu çok yolda iseniz 15 bin civarında düzenli kullanmanız gerekiyor.
  • ben würth common rail mazot katkısını yaklaşık 4 5 bin km önce kullandım sonuç u şöyle izah edeyim

aracımı 2. el almıştım ve 3000 devir e yaklaşınca grimsi duman atıyordu arka tamponda siyahlaşmıştı egsoz dumanından. bu ürünü kullandıktan sonra grimsi duman ı artık görmüyorum ayrıca yakıt tüketimim de 0.3 gibi bi seviyelerde azaldı aracım dizel fiesta
  • bu forumda o kadar metini duyuorum würth ün kimse kullanmıyor mu ilginçç....
  • selam
    hakan bey ortada yok anlaşılan
    ben de aracıma boya korumayı bulunduğum ildeki würth bayiisine yaptırttım
    zaten aracımı yıkatmaya da hep giderim fırçasız itina ile yıkıyorlar
    ayrıca torpido koruma da yaptırtmıştım tavsiye ederim
    yalnız pahalı değil gibi bence çoğunluk pahalı demiş ama bir ziebartın fiyatları yanında bence çok ii
    acaba ziebart çok mu farklı bilmiyorum
  • arkadaşlar bundan sonra bu kısma yazmayabilirim bilgi almak için ( Würth ürünleri için sorular ve cevaplar ) bölüme yazarsanız ordan bilgim dahinde sizlere yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeskont -- 27 Mart 2010; 0:10:07 >
  • Davlumbazın içine taş sıçramaları ile bozuk asflatta(tırtırlı) yol sesi geliyor bunları önlemek için dışarıdan davlumbaz sprey gibi izolasyon maddesi uygulamayı düşünüyorum internette biraz araştırdım pütür de kullanılıyormuş ama bu iş için uygun ürün bursadan temin edebiliceğim bi yer ve fiyatını pm olarak gönderebilir misiniz?
  • Aracıma boya koruma yaptırmayı düşünüyorum... Yaptırmayı düşündüğüm yer Würth kullandığını ifade etti. Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar Würth Boya Koruma yı tavsiye edermisiniz?
  • selam millet acaba ankarada würth ürünlerini satan bir yer biliyormusunuz
  • online shop u görünce bu hafta 70 tl lik sayısal loto oynama kararı aldım. büyük ikramiye çıkmadan bunlar alınmaz. adamlar her malzemenin içine 5 karat elmas atıyor sanki. iy güzel iş yapıyor da bu kadar da para verilmez ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koru_06

selam millet acaba ankarada würth ürünlerini satan bir yer biliyormusunuz

Ankarada ivedik sanayide oto parçacılarında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Davlumbazın içine taş sıçramaları ile bozuk asflatta(tırtırlı) yol sesi geliyor bunları önlemek için dışarıdan davlumbaz sprey gibi izolasyon maddesi uygulamayı düşünüyorum internette biraz araştırdım pütür de kullanılıyormuş ama bu iş için uygun ürün bursadan temin edebiliceğim bi yer ve fiyatını pm olarak gönderebilir misiniz?

bu ürünü yapabilirsiniz pütür yerine sanırım yeni bir ürün çıakrdılar eskiden vardı belki halada devam ediyordur bu yan yüzeylere gelen taş çakıl gibi zarar vermesini özlüyor sert ama yumşak şeklinde bir malzemedir. bursada bölge mdürülüğündeki arkdaşlardan würth ün sitesinden girip bu satışılar ile bağlantıya girmeniz sağlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Aracıma boya koruma yaptırmayı düşünüyorum... Yaptırmayı düşündüğüm yer Würth kullandığını ifade etti. Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar Würth Boya Koruma yı tavsiye edermisiniz?

würth koruma diğer korumalara göer kalitelidir uzun süreli oalrak gider ama bu uygulamayı iyi işçiliği oaln kişilerin yapması lazım çünkü işlem sırasında dikkatsizlikden dolayı sprial ile boyaya zarar verebiliyorlar önce iyi bir usta sonra würth ürününü kullanın derim genelde sorun ilk başta iyi usta olmayanların arabaya zararı ile sonuçlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: koru_06

selam millet acaba ankarada würth ürünlerini satan bir yer biliyormusunuz

ürünler genelde sanyideki esnafta bulunur normalde satıcı firmalara pek satılmaz würthün sitesinden bölge müdürlüğüne ulaşıp istediğniz ürün alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

online shop u görünce bu hafta 70 tl lik sayısal loto oynama kararı aldım. büyük ikramiye çıkmadan bunlar alınmaz. adamlar her malzemenin içine 5 karat elmas atıyor sanki. iy güzel iş yapıyor da bu kadar da para verilmez ki.

iyi diyorsunda bmw ile fiat arabayı mı kıyaslıyon önce ne amaçlı alacaksın ne akdar süre gidicek ne kdar para harcıcan uzun vadade karlı mısın bunları analiz et vericen para ilk başta çok doğru ya sonra 3 ayda bir aynı şeyi harcarsan bir kere verip 2 sene bir daha para harcamazsan daha karlı olmaz mısın önce bunu değerlendir belki 10 misli vericeksin ama bir sever vereceksin bir de bu acıdan bak değerlendir derim
  • (Würth ürünleri için sorular ve cevaplar) Bölümündeki cevapları genel olarak açıklıyorum bu kısma az giriyorum o kısma yazarsanız daha cabuk görürüm tşk ederim kafasında aha detaylı bilgi isteyen varsa daha açık olarak yazısın ona göre cevap vereyim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.