Şimdi Ara

WÜRTH KULLANICILARI BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
103.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

info@wurth.com.tr adresine çok defa mail attım, bir kişi de tenezzül edip maile cevap vermedi.

Şansımı buradan deneyeyim.

Bir ürün arıyorum, hangi bayiden kaça alabilirim?

Wurth High Gloss Clear Lacquer Spray Paint - 400ml (Şeffaf vernik - sprey)

WÜRTH  KULLANICILARI BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 4 Ocak 2009; 12:54:05 >
  • s.a

WÜRTH METAL PRİMER YAPIŞTIRICI (310ML KARTUŞ) 2 AD NUMUNE İÇİN GEREKLİ FİYAT VEREBİLİRMİSİNİZ ?
  • merthaba aracıma würt den izalasyon yaptırmak istiyorum istda en iyi kim yapıyor yardımcı olabilirmisiniz
  • BEN DE BEN DE
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

quote:

Orjinalden alıntı: tissot1853

Ankaradan selam Hakan bey.
    1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım.
    Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız?
    Würth mazot katkısı yukarıdaki 2 işlemin yerine geçebilir mi?

bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

• değerli arkadaşlar, würth firması istanbul bakırköy bölge satış temsilcisiyim, würth ile ilgili olan tüm ihtiyaçlarınıwww.wurth.com.tr adresinden online sipariş hattından ulaşabilirsiniz, ayrıca istanbul sefaköy, ikitelli ve anadolu yakasında küçükyalı aktif marketlerimizden ürünleri numune olarak görüp temin edebilirsiniz ilgili bölümlerin mail ve telefon bilgilerini tekrar belirtmiş olduğum adresten kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

bununla birlikte tekrar yaygınlaşmakta olan Würth Final Care detaylı temizlik ve bakım istasyonlarımızdan yararlanabilirsiniz,

Dipnot: Bahçelievler Ömür plaza'da yeni Final Care istasyonumuz hizmete girmiş ve 2009 Mart mart ayında detaylı oto boya koruma ücreti 100,00 TL olacaktır. herkes gibi sizlerde aracınızı kışa hazırlama ve koruma fırsatını değerlendirin, unutmayın aracınızı sadece sevmek yetmez ...

• hakanuzay würtf firması çalışanı mısınız ? bilgi verirseniz sevinirim, bu siteyi daha önce görmemiştim ama bundan sonra sıkça burada olacağımı bildiririm, tüm destekleriniz hakkında nurettin.buyuk@gmail.com ve nurettin.buyuk@w-satis.com.tr adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. en kısa sürede sorularınızı yanıtlamaya çalışacağımı bildiririm
  • değerli arkadaşım bir çok noktada bizim ürünlerimizi kullanan müşterilerimiz bulunmaktadır, bulunduğunuz semt hakkında bilgi verirseniz nokta atışı bir yer tespitinde bulunabiliriz
  • merhaba ben bakırköyde würth ürünleri kullanarak bu işi yapmaktayım size yardımcı olabilirim telefon numaram 0535 407 3316 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz ve ben sadece würth ürünleri kullanarak oto müzik sistemleri ve elektronik işleri yapmaktayım
  • sevgili arkadaşlar, ben istanbul bakırköyde işlerini itinalı bir şekilde ve sadece WÜRTH ürünleri kullanarak yapan bir firmayım, sizleri araç far temizleme ve çizik giderme ile ilgili bilgilendirmek istiyorum, bu konuda şikayeti olan arkadaşların sorunlarını en hızlı ve güvenilir bir şekilde halledebileceğim kanaatindeyim, aracınızın farlarının içinde ve dış yüzeyinde oluşan sararma, kirlilik ve dış yüzeylerindeki çizikleri giderip aracınızın ilk günkü halini almasını ister misiniz ? lütfen irtibata geçelim

tel: 0535 407 3316
    0532 223 2258
  • quote:

1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım.
    Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız?

bence şuanda en çok merak edilen soru bu.
    bir yetkilinin soruya tatmin edici bir cevap vermesini bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

ilk soru benden olsun.NEdir bu würth arkadaşım?

würth nedir biliyor musun arkadaşım..
    satacağı malı ayağına kadar gelip satana kadar göbeği çatlayan müşteri temsilcileriyle dolu bi alman şirketi olup alınan malzemenin tamir ve bakımından sorumlu kişilerin bi halttan anlamadıkları hatayı müşteriye mal edip kenara çekilen ve yaklaşık 20 senelik müşterilerini hayal kırıklığına uğratan bir isimdir.
    şimdi diyeceksinizki bu söylemler nedir evet söylediğim gibi babadan oğula yaklaşık 20 senedir würth den alış veriş yapıyoruz ama müşteri temsilcisinden tutunda genel müdür yardımcısına kadar giden bir malzeme sorunu 3 ayda çözümlenemediği için bu şirket bana göre 280 liralık bir şirkettir.
    işte böyle arkadaşlar würth çıkacak ilk malzemeyi faiş fiyatlarla satan bir şirkettir ayağa hizmet verdiği için olsa gerek. ama sadece würth de olan bir ürün size çok lazımsa biraz dişinizi sıkıp 2 ay bekleyin aynısı başka firmalar tarafındanda çıkartılacaktır bunu birebir yaşadığım için söylüyorum. mesela würthde 150 liralık bir malzeme başka bir firmada 28 lira bu kadarda ayağa serviz olmaz değil mi?

herkesin bilgisine...

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunyugo

merthaba aracıma würt den izalasyon yaptırmak istiyorum istda en iyi kim yapıyor yardımcı olabilirmisiniz

Bunu bende merak ediyorum, uygun malzemeler bile verilse yeterli olabilir
  • arkadaşlar hi-fi garage de bu ürünü bulabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

Aylardır bu sorunun cevabını bekliyoruz ancak konuya gelen ve bu konuda ehil olduklarını belirten arkadaş sadece reklam ve tanıtımdan ibaret başka bir iş yapmıyorlar.

• arkadaşlar bi yerden elime würth enjektor enjeksiyonmu temizleyicisi geçti . usta bunu benzin aldıkdan sonra depoya boşalt dedi . faydasını görürüsün dedi.bende depodaki kirden tıkanma falan vardı araba kesik kesik gidiyodu. iyi dedim atalım . lakin araba doğan l karbüratörlü. kutuda enjeksiyonlu araçlar için yazıyor. bi zararı olmasın.
  • yine würth ün benzinli araçlar içn katkısını kullabiirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

bende camsili var silecek suyuna konuyor truncu birşey şeftali suyu gibi kokuyor üzerinde birşeyler yazıyor ama ne kadar kullanacam kaç litre suya koyacağım bilmiyorum yardım edermisiniz

benbunu kullandım.. tam cozulmedi ve su pompasının su alan yerinde birikme yaptı ve pompa suyu pompalayamadı...
    kucuk bir sisesi bır depo cam suyuna konuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 16 Mart 2009; 22:39:05 >
  • değerli arkadaşlar, ultrasonla enjektör temizliği hakkında bir bilgim yok ama carbon clear diye tabir edilen yakıt sistemi temizliği ile ilgi size verebileceğim bilgiler şunlar,

benzinli araçlarda 20.000 dizel araçlarda 50.000 km de bir yaptırılmalı
    işlemin avantaşları yakıt tasarrufu ve araç performasnının artması
    bunları ortaya çıkartan etkenler ise;
    - subap iç cidarlarının zamanla kurum bağlaması ve sıkıştırma işlemi sırasında kaybolan kompresyon basıncı, bununla beraber performans kaybı
    - piston üstü ve yanma odası kısımlarında oluşan kurumlaşma ile birlikte verimsiz bir ateşleme işlemi
    - kaybolan kompresyon basıncından dolayı gaz pedalına daha fazla yüklenip yakıt sarfiyatını arttırma
    - emme manifoldunda oluşan kirlenme ve bunun takibinde yanma odasına verimsiz yakıt hava karışımı girmesi

ve daha detay bilgileri aşağıda belirttiğim linkten okuyabilrisiniz

http://www.wurth.com.tr/images/katalog/otomotiv/P_05_3113.jpg

• sayın wurth çalışanları veya her neyse

common rail mazot katkısı için lutfen detay bilgi verirmisiniz?

bu katkı depoya eklendiğinde;

*carbon clean yapılmış gibi olurmu?
    *kullanma sıklığı nedir?

lütfen ciddi ve hızlı cevap veriniz.

tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

biz sorunun cevabını aylardır bekliyoruz...
    tüketiciye ilgi alaka sıfır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.