Şimdi Ara

WÜRTH KULLANICILARI BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
103.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan Bey iyi çalışmalar
    Antalyada nerelerde var würth? bu güne kadar pek görmedim yada gördüysem de hatırlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 16 Mayıs 2007; 21:21:32 >
  • ANTALYA ' da konu ile ilgili wurth çalışanımız Sn.Kayhan bey memnuniyetle size her konuda yardımıcı olacaktır. Ve ilgili bir müşteri adresi verecektir.
    (Kayhan Bey: 05368123242 ) (Ankara wurth'ün yönlendirmesi ile:)) Not: Antalya'da çok güzel, ilginç ve faydalı Wurth ürünleri ile karşılaşacaksınız)
    kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: suzitusi

Hakan Bey iyi çalışmalar
    Antalyada nerelerde var würth? bu güne kadar pek görmedim yada gördüysem de hatırlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 19 Mayıs 2007; 9:31:30 >

• montaj köpüğü yenilendi. Ürün için sanırım çözümü buldunuz:)
    Diğer ürünler için;
    ESKİŞEHİR' de wurth çalışanımız her çarşamba-perşembe günü rutin ziyaretlerini gerçekleştirmekte.
    Danışmanımız İlyas bey; size memnuniyetle bilgi verecek.(05332033291)
  • EVET ARKADAŞLAR?
    SORUSU OLAN YOKMU? KAYBOLDU HERKES?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanuzay

memnuniyetiniz sevindirici,
    AYRICA; Ankara'da iseniz Turan Güneş Bulvarında Petrol Ofisi içerisinde wurth Final Care şubesi açıldı. (Prof.detaylı İç dış temizlik, bakım, boya koruma) yaptırabilirsiniz.
    Tüm kullanıcılara kesinlikle tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: ekirik

Benim aracım Caddy ilk olarak senin tavsiyene uyup WÜRTH koydum yarım depo mazota. Rolanti anlık yakıt oranı düştü. Birde motor sesi biraz daha ince ve düzenli. Bir tane ile çok büyük bir değşiklik olacağını sanmıyorum. Zİra hep opetten yakıt alırım motorum temizdir ama enjektorleri yakıtı kullanırken temizleyebilmek için denemeye karar verdim. Bundan sonra da kullanacağım
    Teşekkür ederim...

Detaylı ic temizlik ne kadar aceba ?

Bu arada lastik sütü var mı ? Büyük bidon halinde.

• burada fiyat veremem. pm ile muhtemel fiyat verebilirim. ancak net olamaz. araç tipi, durumu ve isteğe bağlı uygulamalar durumu çok değiştirir. herşeye rağmen; buradaki bayimiz den gerekli indirim için ricada bulunurum.
    Lastik sütü dediğinizi tam anlayamadım? Bu konu ile alakalı birkaç ürün var. Tam olarak istek nedir? (şayet araç lastikleri(teker) parlatmak veyeni görünüm vermek amacı ile bir ürün istiyorsanız; size arika bir ürün öneririm.
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 14 Haziran 2007; 22:56:09 >
  • quote:

burada fiyat veremem. pm ile muhtemel fiyat verebilirim. ancak net olamaz. araç tipi, durumu ve isteğe bağlı uygulamalar durumu çok değiştirir. herşeye rağmen; buradaki bayimiz den gerekli indirim için ricada bulunurum.
    Lastik sütü dediğinizi tam anlayamadım? Bu konu ile alakalı birkaç ürün var. Tam olarak istek nedir? (şayet araç lastikleri(teker) parlatmak veyeni görünüm vermek amacı ile bir ürün istiyorsanız; size arika bir ürün öneririm.
    selamlar

Detaylı ic temizlik istiyorum , koltuk , tavan vs. ilk günkü gibi olsun :) araba audi a3 coupe.

Bu arada istedigim ürün lastik parlatıcı.Uzun süre ıslak gibi durmasını istiyorum ama pek o tipte ürün bulamadım.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Birkaç forumda ayrı ayrı bilgi vermek yerine burada daha rahat ve tek bölümde tüm sorularınıza cevap vermekten onur duyarım.
    Hakan(WÜRTH)

hakan sen amarkancılar.com dan değel misiin??
  • anlamadım?
    quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Birkaç forumda ayrı ayrı bilgi vermek yerine burada daha rahat ve tek bölümde tüm sorularınıza cevap vermekten onur duyarım.
    Hakan(WÜRTH)

• quote:

anlamadım?
    quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Hakan(WÜRTH)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 26 Haziran 2007; 9:22:12 >
  • ANKARA DA MOBILYA AKSAMLARI ILE ALMAK ISTEYENLER ilker.wurth@hotmail.com adresine MESAJ ATABILIRLER YADA 532 3752019 NUMARALI TELEFONDAN ULASABILIRSINIZ.İSMİM İLKER MUTLU ANKARA SATIS DANISMANIYIM
  • W
  • Merhabalar,benim würth'ün 8930126 nolu boya koruma cilası ile ilgili bir sorum olacaktı.
    Aracım 4 aylık ve kış gelmeden cila yapmak istiyorum.Bu cila uygunmudur?
    İzmit'te oturuyorum.En yakın nereden temin edebilirim?
  • hakan bey, muğla merkezde würth ürünü satan yer var mı?
  • Otomobil bölümünde olunca Sovyet otomobili falan sanmıştım.
  • würth ün bayisimisin ?

antalyadaki würth bayisi olabilirmisin ?

9 yasında bi aracımız var arac dısında cızıkler var . boyatma geregı duymadık cunkı aracın orjınal ligini bozmak istemedik . ayriyetten araç içerisinin detaylı olarak komple temizlenmesini istiyoruz tavan dahil . aracın ön gögüs dedigimiz bölümde çatlaklar var bunları yok edebilirmiyiz.

fiyat da verebilirsen sevinirim .

saygılar ,
  • dostum şu würt çalışanlarının araç kullanmalrına dikkat ederseniz sevinirim ehliyetlerini nereden almışlar merak ediyorum bir defa würt amlemli şirket aracı ile karşılaştım hatalı araba kullanıyordu uyardım kibarca bana el kol işareti yaptı vaktim yoktu ilginemedim ama enkısa zamnada bir daha denk gelirse o eli ile eksoz deliğini tıkayacam ben izmitteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekaert

dostum şu würt çalışanlarının araç kullanmalrına dikkat ederseniz sevinirim ehliyetlerini nereden almışlar merak ediyorum bir defa würt amlemli şirket aracı ile karşılaştım hatalı araba kullanıyordu uyardım kibarca bana el kol işareti yaptı vaktim yoktu ilginemedim ama enkısa zamnada bir daha denk gelirse o eli ile eksoz deliğini tıkayacam ben izmitteyim

aynen bodrumdada bi tane wurth cu var. adama sanki arabayı elelame makas atsın, son gaz gitsin diye vermişler. bi daha denk gelsin ben adama makas atcam

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 30 Eylül 2007; 11:00:25 >
  • Ankaradan selam Hakan bey.
    1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım.
    Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız?
    Würth mazot katkısı yukarıdaki 2 işlemin yerine geçebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.