Ya hocam bu karbon temizleyiciyi araba kaçkm olunca önerirsiniz lakin benim araba 15 000 km de gerek varmı birde şu balmumlu oto cilasını yıllık uygulama yetermi
Bursada würt ürünlerini nerede bulabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: tissot1853
Ankaradan selam Hakan bey. 1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım. Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız? Würth mazot katkısı yukarıdaki 2 işlemin yerine geçebilir mi?
Bu soru önemli cevap alırsak seviniriz.Ayrıca 50000 km carbon clean yapılmamış araçta kullanmak doğru olur mu?
ZIFTLI IZOLASYON TABAKASI 4AD.10
ziftli izolasyon tabakasi 4ad 100x50
Artikel : 0890-100-070
Bu ürünü aracımızın kapıları için kullanabilirmiyiz? müzik sistemimiz için yalıtımda faydası ne olur sizce birde paketin fiyatı nedir?
bu soruya ek olarak Ankarada ürünlerinizi nerden temin edebiliriz.
Konu dikkate alınacaktır. Hassasiyetiniz için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: bekaert
dostum şu würt çalışanlarının araç kullanmalrına dikkat ederseniz sevinirim ehliyetlerini nereden almışlar merak ediyorum bir defa würt amlemli şirket aracı ile karşılaştım hatalı araba kullanıyordu uyardım kibarca bana el kol işareti yaptı vaktim yoktu ilginemedim ama enkısa zamnada bir daha denk gelirse o eli ile eksoz deliğini tıkayacam ben izmitteyim
quote:
Orjinalden alıntı: bekaert
dostum şu würt çalışanlarının araç kullanmalrına dikkat ederseniz sevinirim ehliyetlerini nereden almışlar merak ediyorum bir defa würt amlemli şirket aracı ile karşılaştım hatalı araba kullanıyordu uyardım kibarca bana el kol işareti yaptı vaktim yoktu ilginemedim ama enkısa zamnada bir daha denk gelirse o eli ile eksoz deliğini tıkayacam ben izmitteyim
vaktim yoktu ilgilenemedim derken adamları dövecemiiydin la :)
merhaba 1.3 motor mitsubishi colt aracım var benzin katkısı kullanmak istiyorum ne önerirsiniz bana araç daha bir senelik. önceki arabamda zaman zaman kullanıyordum benzin katkısı faydasını görmüştüm bu sefer würth ürünlerini denemek istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
kalıtelı ve pahalı = würth
Evet. , KALİTELİ. ucuz olmasını bende isterdim, fakat mercedes'te kaliteli=pahalı. vakko'da kaliteli=pahalı.... yinede umarım uygun ve sizi mutlu edecek ürünler denk gelir... zira 11.000 çeşit ürün içerisinde birşeyler çıkacaktır,,, sevgiler,
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzazgin
kalıtelı ve pahalı = würth
Merhaba,
Würth bensin katkısı uygun ürün'dür.. Art.no: 00893 559 İstanbul ve İzmir de Würth Aktif Marketler'den temin edebilirsiniz. Veya internetten sipariş verebilirsiniz. Yinde sıkıntı olur ise, bulunduğunuz ili söylerseniz; bir şekilde yönlendirerek çözüm buluruz. Sevgiler,
quote:
Orjinalden alıntı: diegoforlan
merhaba 1.3 motor mitsubishi colt aracım var benzin katkısı kullanmak istiyorum ne önerirsiniz bana araç daha bir senelik. önceki arabamda zaman zaman kullanıyordum benzin katkısı faydasını görmüştüm bu sefer würth ürünlerini denemek istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
quote:
Ankaradan selam Hakan bey. 1 kez Tan oto Ankara Ford yetkili servisinden WÜRTH mazot katkısı aldım. Depoyu fulleyip kullandım. Bana tam olarak bu ürünün özelliklerini ve carbon clean/ultrasonla enjektör temizliği işlemleri ile kıyaslamasını yapar mısınız? Würth mazot katkısı yukarıdaki 2 işlemin yerine geçebilir mi?
bende camsili var silecek suyuna konuyor truncu birşey şeftali suyu gibi kokuyor üzerinde birşeyler yazıyor ama ne kadar kullanacam kaç litre suya koyacağım bilmiyorum yardım edermisiniz
quote:
9 yasında bi aracımız var arac dısında cızıkler var . boyatma geregı duymadık cunkı aracın orjınal ligini bozmak istemedik . ayriyetten araç içerisinin detaylı olarak komple temizlenmesini istiyoruz tavan dahil . aracın ön gögüs dedigimiz bölümde çatlaklar var bunları yok edebilirmiyiz.
fiyat da verebilirsen sevinirim .
saygılar ,
aynısını bende sormak istiyorum ayrıca aracta kapı çıtası kapı kolları siyah bunlar için ne önerirsiniz ilk günkü gibi olmasını istiyorum
iş gereği urfadayım nerden temin edebilirzi teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman24
quote:
bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.
Şuay, würth ürünleri tamam iyi güzel kaliteli de şu fiyat politikalarını tekrar bir gözden geçirmeli. Satış strateji si de avon vb. kozmetik firmaları gibi pazarlamacı usulü yerine toptancı ve zincir maketler üzerinden de olursa eminim daha iyi fiyatlarala ve bireysel kullanıcılar yararına olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: mygokhan
ben aracıma würth yağı koydular serviste.kafamda soru işareti kaldı.würth ün motor yağı nasıldır? kim üretiyor?diğer ürünlerini biliyorum ve kaliteli olduğunu biliyorum ama yağ ürettikletini bilm,iyordum..saygılarımla..
würth ün ürünleri kaliteli ve piyasaya göre oldukça pahalıdır sadece otomotiv sektöründe değil 4-5 sektörde en başarılı ürünleri üretiyor diyebilirim sanırım paranız varsa kafanızda şüphe olmadan kullanabilirsiniz
Bu arada würth çalışanı değilim yanlış anlaşılmasın ama ürünlerin kalitesini biliyorum kullandım
evet az önce sitesini gezdim aktif temizlikte diye bir sprey var 32 ytl miydi neydi