Şimdi Ara

WÜRTH KULLANICILARI BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
103.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihan9999

shop.würth.com.tr den 120 tl sipariş vereceğim, kupon sekmesi var. bi kupon var mı piyasada? daha hiç denk gelmedim

Alıntıları Göster
    Würth'ün pasta cilasını kullanan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Würth'ün pasta cilasını kullanan var mı arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı yeni buldum. Ben 30 yaşındayım ve 21 yaşından beri mümessillik yapıyorum. Son 2 senedir Mercedes Vaneo kullanıyorum. Servis çok yakın tanıdığım olduğundan haftasonları hobi olarak serviste çalışıyorum. Gittiğim servis würth katkı malzemeleri satmakta. Ben uzun yıllar würth ürünlerini kullandım. Olumlu çok sonuçlarını gördüm fakat tam detaylı olarak test etme imkanım olmamıştı ta ki Vaneo mu alıncaya kadar. Aracımı aldıktan sonra her bakımında würth motor yağı temizleyici koydum. Bakıma gelmeden mazotumu neredeyse bitme noktasına kadar getiririm ve motor temizleyicisini koyup rolantide 15 dakika çalıştırırım, çalıştırmadan önce ise mazot katkısı koyarım. Araç hem motor temizliğini yapar hem de enjektör. Bunu istisnasız her 10.000 km bakımında yaparım. Motorun yağını tamamen boşalttıktan sonra castrol magnatech koyarım. Sonra würth yağ katkısını eklerim. Bakım bittikten sonra ise çok az kalan mazotumu nerdeyse bitirene kadar aracımla tam gaz 2-3 km giderim. Bunu hem enjektörlerimi hem de eksoz hattını temizlemek amaçlı yaparım. Aracımı 90.000 km de aldım. Hiç carbon clean yaptırmadım fakat her 3 depoda 300ml würth mazot katkısı koyuyorum. Her mazotumu opetten aldım. Her bakımımı yukarıda yazdığım gibi yaptım. Son 6 aydır ise bakımdan hemen sonra boş depoma 50 tl lik Shell GTL mazot alıyorum ve bitirene kadar bunu kullanıyorum. Sonra opetten fullüyorum. aracım şu anda 200.000 km de ve bu bakımda enjektörlerimi bakım amaçlı söktürdüm. Üst kapağımı üstam sadece benim merakımdan dolayı söktü. İşte o zaman gerçekten neye ne için para verdiğimi çok net anladım. Enjektörlerimin sadece 2 tanesine çok az ayar yapıldı. Diğerleri ise nerdeyse sıfır gibiydi, ultrasonik temizleme yapmama gerek yok dedi usta ama ben yap dedim. Basınç değerleri fabrika verilerine yakındı ama bakımdan sonra fabrikayla aynı oldu. Tamir takımlarının değişmesine gerek olmadı. Motor üst kapağıma gelince, fincanlar dahil olmak üzere motorum tertemizdi. Ustam pek kullandırmıyordu bu katkıları fakat görünce kendide çok şaşırdı. Motor kapağımı taşlatmama gerek bile kalmadı. Sadece ufak 1-2 ayar, o da 200.000 km deki bir araç için gayet normal. Duman atma sorunum nerdeyse yok. Arcıma chip tunning yaptırdığım için tam gaz halinde ve 2 - 2,5 devirde biraz duman var. Bir de kat iptali olunca malum o kadar duman olur. Egr valf temizliği sadece 1 kere yaptım.
    Kısacası şu. Ürünü satan biri değilim. 110.000 km boyunca net olarak takip ederek würth ürünlerini kullandım ve 200.000 km deki sonuçlarını net olarak gördüm. Bu ürünü kullanıp hemen anında sihir gibi sonuç beklemek biraz aptalca olur. Aracınızın ömrünü uzatmak istiyorsanız bu ürünleri periodik olarak uzun süre kullanın derim. Ben kullandım ve çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 30 Ağustos 2012; 22:49:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0785A3856

evet az önce sitesini gezdim aktif temizlikte diye bir sprey var 32 ytl miydi neydi

neyse ben kosla oxiyi bir deneyeyim

Alıntıları Göster
    LIQUI MOLY Süper Dizel Yakıt Katkısı 250 ml BEN BU MARKAYI 10 GÜNDÜR KULLANIYORUM PEUGEOT PARTNER 1,9 DA ÇOK MEMNUNUM YAKIT DÜŞDÜ PERFORMANS ARTTI DİYECEK NE VAR BAŞKA

• quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı yeni buldum. Ben 30 yaşındayım ve 21 yaşından beri mümessillik yapıyorum. Son 2 senedir Mercedes Vaneo kullanıyorum. Servis çok yakın tanıdığım olduğundan haftasonları hobi olarak serviste çalışıyorum. Gittiğim servis würth katkı malzemeleri satmakta. Ben uzun yıllar würth ürünlerini kullandım. Olumlu çok sonuçlarını gördüm fakat tam detaylı olarak test etme imkanım olmamıştı ta ki Vaneo mu alıncaya kadar. Aracımı aldıktan sonra her bakımında würth motor yağı temizleyici koydum. Bakıma gelmeden mazotumu neredeyse bitme noktasına kadar getiririm ve motor temizleyicisini koyup rolantide 15 dakika çalıştırırım, çalıştırmadan önce ise mazot katkısı koyarım. Araç hem motor temizliğini yapar hem de enjektör. Bunu istisnasız her 10.000 km bakımında yaparım. Motorun yağını tamamen boşalttıktan sonra castrol magnatech koyarım. Sonra würth yağ katkısını eklerim. Bakım bittikten sonra ise çok az kalan mazotumu nerdeyse bitirene kadar aracımla tam gaz 2-3 km giderim. Bunu hem enjektörlerimi hem de eksoz hattını temizlemek amaçlı yaparım. Aracımı 90.000 km de aldım. Hiç carbon clean yaptırmadım fakat her 3 depoda 300ml würth mazot katkısı koyuyorum. Her mazotumu opetten aldım. Her bakımımı yukarıda yazdığım gibi yaptım. Son 6 aydır ise bakımdan hemen sonra boş depoma 50 tl lik Shell GTL mazot alıyorum ve bitirene kadar bunu kullanıyorum. Sonra opetten fullüyorum. aracım şu anda 200.000 km de ve bu bakımda enjektörlerimi bakım amaçlı söktürdüm. Üst kapağımı üstam sadece benim merakımdan dolayı söktü. İşte o zaman gerçekten neye ne için para verdiğimi çok net anladım. Enjektörlerimin sadece 2 tanesine çok az ayar yapıldı. Diğerleri ise nerdeyse sıfır gibiydi, ultrasonik temizleme yapmama gerek yok dedi usta ama ben yap dedim. Basınç değerleri fabrika verilerine yakındı ama bakımdan sonra fabrikayla aynı oldu. Tamir takımlarının değişmesine gerek olmadı. Motor üst kapağıma gelince, fincanlar dahil olmak üzere motorum tertemizdi. Ustam pek kullandırmıyordu bu katkıları fakat görünce kendide çok şaşırdı. Motor kapağımı taşlatmama gerek bile kalmadı. Sadece ufak 1-2 ayar, o da 200.000 km deki bir araç için gayet normal. Duman atma sorunum nerdeyse yok. Arcıma chip tunning yaptırdığım için tam gaz halinde ve 2 - 2,5 devirde biraz duman var. Bir de kat iptali olunca malum o kadar duman olur. Egr valf temizliği sadece 1 kere yaptım.
    Kısacası şu. Ürünü satan biri değilim. 110.000 km boyunca net olarak takip ederek würth ürünlerini kullandım ve 200.000 km deki sonuçlarını net olarak gördüm. Bu ürünü kullanıp hemen anında sihir gibi sonuç beklemek biraz aptalca olur. Aracınızın ömrünü uzatmak istiyorsanız bu ürünleri periodik olarak uzun süre kullanın derim. Ben kullandım ve çok memnunum.

Selamlar sayın cfergul kardeşim , arabasına bakan insanları duyunca hep mutlu oluyorum diğer türlü vurdum duymazlıkdan hep nefret etmişimdir.2009 dan bu yana 2.0 tdi passat kullanıyorum yazdığın ürünlerin çoğunu kullandım , bu zaman zarfında aldığım dersleri sayacak olursam.

1-) Bilindiği gibi bir aracın 15000 km de bir servise gitmesi gerekir (bazı cr motorlar hariç) eğer bu süre zarfından önce yağı değiştiriyorsan bir sıkıntı yok ben 15000 km limiti olan aracımı 7000 maksimum 8000 km de bir bakıma sokuyorum vw servisine gider orjinal filitrelerimi alır dışarda özel servisde gözümle görerek her sökülen parçayı vidayı sile sile takarım ve bu yaptığın motora dışardan yapabileceğin en güzel temizliktir.Meseleye gelecek olursak motorun içine yağdan başka bişey dökmeye kesinlikle karşıyım , motoru koruyan , temizleyen sadece motorunuzun norm'larına uygun yağlardır bu kullandığın motor yağı temizleme sıvısı olsun heleki o enjektör temizleme sıvısı olsun çok tehlikeli kullanılması tartışmalı ürünler enjektörün ucunu yabancı maddelerden dolayı tıkama riski var.

2-) Shell GTL doğalgazın değişik kimyasal evrelerden geçirilmesi ile elde ediliyor tam nasıldı hatırlamıyorum sitesinde yazıyor.2 sene bu yakıtı kullandım hiç bir yararını görmedim ödediğim fazla paralarda cabası 2010 yılında enjektörlerim bozulduğunda pompacı kullandığım yakıtı sordu GTL kullanıyorum diyince ondaki bir madde oranın çok fazla olduğunu (tam hatırlamıyorum hangi madde ama pompacı ankarada seçkin pompa) enjektörlere zarar verdiğini V-Power disel almamı tavsiye etti yani boşuna para vermenize hiç gerek yok.

3-) Castrol iyi bir yağdır senin kullandığın magnatec yarı sentetik bir yağ ve edge'den fiyatı daha ucuz.Edge ise tam sentetik yağ olup performansı koruması yüksek bir yağdır ve pahalıdır castrol'ün sitesine bir bakmanı isterim orda hangi araça hangi yağ bölümü var eğer aracın için doğru yağı kullanmak istersen
    ''http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=7074757 ''

Umarım herkese yardımcı olumuştur.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

Selamlar sayın cfergul kardeşim , arabasına bakan insanları duyunca hep mutlu oluyorum diğer türlü vurdum duymazlıkdan hep nefret etmişimdir.2009 dan bu yana 2.0 tdi passat kullanıyorum yazdığın ürünlerin çoğunu kullandım , bu zaman zarfında aldığım dersleri sayacak olursam.

1-) Bilindiği gibi bir aracın 15000 km de bir servise gitmesi gerekir (bazı cr motorlar hariç) eğer bu süre zarfından önce yağı değiştiriyorsan bir sıkıntı yok ben 15000 km limiti olan aracımı 7000 maksimum 8000 km de bir bakıma sokuyorum vw servisine gider orjinal filitrelerimi alır dışarda özel servisde gözümle görerek her sökülen parçayı vidayı sile sile takarım ve bu yaptığın motora dışardan yapabileceğin en güzel temizliktir.Meseleye gelecek olursak motorun içine yağdan başka bişey dökmeye kesinlikle karşıyım , motoru koruyan , temizleyen sadece motorunuzun norm'larına uygun yağlardır bu kullandığın motor yağı temizleme sıvısı olsun heleki o enjektör temizleme sıvısı olsun çok tehlikeli kullanılması tartışmalı ürünler enjektörün ucunu yabancı maddelerden dolayı tıkama riski var.

2-) Shell GTL doğalgazın değişik kimyasal evrelerden geçirilmesi ile elde ediliyor tam nasıldı hatırlamıyorum sitesinde yazıyor.2 sene bu yakıtı kullandım hiç bir yararını görmedim ödediğim fazla paralarda cabası 2010 yılında enjektörlerim bozulduğunda pompacı kullandığım yakıtı sordu GTL kullanıyorum diyince ondaki bir madde oranın çok fazla olduğunu (tam hatırlamıyorum hangi madde ama pompacı ankarada seçkin pompa) enjektörlere zarar verdiğini V-Power disel almamı tavsiye etti yani boşuna para vermenize hiç gerek yok.

3-) Castrol iyi bir yağdır senin kullandığın magnatec yarı sentetik bir yağ ve edge'den fiyatı daha ucuz.Edge ise tam sentetik yağ olup performansı koruması yüksek bir yağdır ve pahalıdır castrol'ün sitesine bir bakmanı isterim orda hangi araça hangi yağ bölümü var eğer aracın için doğru yağı kullanmak istersen
    ''http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=7074757 ''

Umarım herkese yardımcı olumuştur.Saygılar

-Yaşadıklarına saygım sonsuz fakat sonuçta ben de yaşadıklarımı anlatıyorum. Kayseri'de yaşayan bir arkadaşım var. Oraya bir toplantı için gittim. Kendisinde Hyundai getz var 1,5 crdi 88 hp. Muhabbet esnasında mazotu nerden alıyorsun dedim, kendisi şu an mazot 4,32 iken 3,90 na şurdan diye bilinmedik bir istasyon soyledi. O ara aracın ortalama yakıtına baktım şehir içi 5,8 ltr yazıyordu. Orada beni baya gezdireceği için gel ben sana mazot alayım dedim ve Shell e soktum. GTL mazot ile aracını fulledim. Fullemeden önce mazot ışığı yanıyordu. Fulledikten sonra aracı kullanmaya devam etti ve toplam depo boyunca 4 defa Erciyes dağına çıktık indik, normalde kendi kullandığı dönemde oraya çıkmamıştır. Erciyes dağına çıkmak için 40 km boyunca yokuş çıkmanız gerekiyor. 5 günün sonunda aracın yaptığı km 745 km. Ortalama yakıtı 5,1 kullanıcının yorumları, sessiz motor yüksek çekiş erken çalışma. Aracınızı ne kadar kullanıyorsunuz bilmem ama ben ayda en az 4000 km yol yapıyorum. En kötü 3-4 ayda bir 10.000 km bakımına sokuyorum. Ben aracımın nerde hangi vitesle nasıl gittiğini çok iyi biliyorum onun için aldığım mazotun kalitesi direkt olarak yola yansıyor. Bu yazdıklarım mazot ile ilgili kısmı. GTL gerçekten fark yaratan bir mazottur benim için.
    -Yağ konusuna gelince. Yağımı Mobil 1 0-40 ile değiştirdim. Tam sentetik bir yağdır. Würth yağ katkısını kullanmaya devam ediyorum. Dizel araçlarda yağı değiştirdikten sonra yeni yağ koyun sonra arabayı çalıştırın 5 dakika sonra yağa tekrar bakın, yağ sanki hiç değiştirmemişsiniz gibi siyah. Geçen gün yağ değişimim sırasında yine würth motor içi temizleme kullandım. Sonra motorun içine biraz da mazot ekledim ve yağı boşalttım. Sonra ustama rica ettim ve karteri söktüm. Söktükten sonra karterin içindeki tortuları gördüğümde iyiki sökmüşüm dedim. Tam 3 saat uğraştık o tortuları temizlemek için. Temizledim ve altan görünen bütün hattı basınçlı hava ve balata sipreyiyle elden geçirdim. Sonra karteri taktık yağımızı koyduk, würth yağ katkısınıda ekledik. Aracın çalışması ve sesi tamamen değişti. Bununla iligili Ankara'da yapılan motor içi temizleme sistemi var. Fırsatım olursa onuda yaptıracağım. Size linkini yollayayım ordan bakın çok etkili bir şey gibi görünüyor.http://www.youtube.com/watch?v=7RZSsbUZe8w buradan izleyebilirsin. Durum bu kardeş, ben mazottan da yağ katkısından da memnunum. Enjektörlerim sağlam, motorum temiz, 225.000 km de şu anda aracım ve her 10.000 km de bir 1 ltr yağ eksiltir. Kötü gibi görünsede fabrika verisi böyle. Bakımdan bakıma 1 ltr yağ eksiltir yazıyor :) Yakıtım halen daha fabrika verisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Würth 'ün lokma takımlarını inceleme fırsatı buldum (Almanyada satılanlardan) Kullananlar oldukça kaliteli olduğunu belirttiler.Bana da öyle geldi.Satılıyor mu Türkiye'de bilen var mı acaba?

Alıntıları Göster
    2007 model Benzin+LPG'Li Toyota Corolla aracım var.

Bugün Kayseri'de bir OPET istasyonundan 10,10 lt ( 50 TL'lik) 97 oktan kurşunsuz benzin aldım. İçinde de yaklaşık 8-9 lt 95 oktan benzin vardı. Toplam 18-19 lt ( yaklaşık) yakıt vardı.
    (Birazda aynı yerden AYGAZ’dan LPG aldım. Sanırım onun konumuzla alaksı yok.)

Oradaki elemanların aşırı ısrarı ile WÜRTH LPG KATKISI 300 ML aldım. (Almak istemesem de sıkıldığım için "Tamam!" dedim.)

Daha ben kullanımına bakmadan eleman (yarıdan daha az dolu) depoya hepsini boca etti.

"Ağabey 8-10 km benzinde kullanda işe yarasın" dedi.

Bende 10 km civarı benzinde kullandım. Sonra gaza geçtim. Eve geldim WÜRTH'ün kendi sitesinden İnternet'e baktım, dolu bir depoya 300 mL katılması gerekiyormuş. Benim aracıma yarım depodan az miktarına 300 ml. katkı katmış oldum. Fazlası zararlıymış.

Yüksek konsentire olması araca zarar verir mi? Ne yapmalıyım? Yarın depoyu fulleyiim mi ? bugün kü 10 km zarar verdi mi ? Bu ürünün içeriği nedir? Ben OPET- AYGAZ markasına güvendim aldım , ama satanları bilgilendirilmesi gerekmez mi?

OPET-AYGAZ çatısı altında rastgele ürün satılmaz diye düşündüm. Evde inceleyim diye boş şişeyi de adlım. Eleman şişenin kapağını da vermedi. “Bize sayım yapıyorlar” dedi. Sanırım sattığı ürün başına promosyon alıyor. Bayii, belki 3-5 TL kazanacak diye benim aracımın zarar görmesi doğru mu? 3-5 TL için bu işe giren firma yakıta da hile katmaz mı?

Ürünü aldığımda ödemeyi Kredi kartı ile yaptım. Kasadaki görevliye de sordum. “Tamam , devam!” dedi.

Lütfen yardım. Ne yapmalıyım?
    (Aracımın tam dolu deposu 55 LT.)

Aldığım OPET - AYGAZ İstasyonu: MOLU PETROL ( Fişteki adresi:MOLU Petrol Ürn. Gıd. Tek. İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti. Anbar Mah. Zafer Cad. No:440 KAYSERİ )

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Bugün Kayseri'de bir OPET istasyonundan 10,10 lt ( 50 TL'lik) 97 oktan kurşunsuz benzin aldım. İçinde de yaklaşık 8-9 lt 95 oktan benzin vardı. Toplam 18-19 lt ( yaklaşık) yakıt vardı.

Oradaki elemanların aşırı ısrarı ile WÜRTH LPG KATKISI 300 ML aldım. (Almak istemesem de sıkıldığım için "Tamam!" dedim.)

Daha ben kullanımına bakmadan eleman (yarıdan daha az dolu) depoya hepsini boca etti.

Bende 10 km civarı benzinde kullandım. Sonra gaza geçtim. Eve geldim WÜRTH'ün kendi sitesinden İnternet'e baktım, dolu bir depoya 300 mL katılması gerekiyormuş. Benim aracıma yarım depodan az miktarına 300 ml. katkı katmış oldum. Fazlası zararlıymış.

Yüksek konsentire olması araca zarar verir mi? Ne yapmalıyım? Yarın depoyu fulleyiim mi ? bugün kü 10 km zarar verdi mi ? Bu ürünün içeriği nedir? Ben OPET- AYGAZ markasına güvendim aldım , ama satanları bilgilendirilmesi gerekmez mi?

OPET-AYGAZ çatısı altında rastgele ürün satılmaz diye düşündüm. Evde inceleyim diye boş şişeyi de adlım. Eleman şişenin kapağını da vermedi. “Bize sayım yapıyorlar” dedi. Sanırım sattığı ürün başına promosyon alıyor. Bayii, belki 3-5 TL kazanacak diye benim aracımın zarar görmesi doğru mu? 3-5 TL için bu işe giren firma yakıta da hile katmaz mı?

Ürünü aldığımda ödemeyi Kredi kartı ile yaptım. Kasadaki görevliye de sordum. “Tamam , devam!” dedi.

Aldığım OPET - AYGAZ İstasyonu: MOLU PETROL ( Fişteki adresi:MOLU Petrol Ürn. Gıd. Tek. İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti. Anbar Mah. Zafer Cad. No:440 KAYSERİ )

Evet, kullanım şekli 50 lt benzin ile 300 ml würth.
    istasyondaki elemanlara güvenmeyeceksin. okuyp yazan kişiler olsa pompacılar neyse ama, kafalarına göre yapmışlar işi.
    Allah'tan siz okumuşsunuz. Benim motorda bağırmaya başladı, benimde kullanma zamanım geldi.

Aradan baya zaman geçmiş, ne yaptınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

istasyondaki elemanlara güvenmeyeceksin. okuyp yazan kişiler olsa pompacılar neyse ama, kafalarına göre yapmışlar işi.
    Allah'tan siz okumuşsunuz. Benim motorda bağırmaya başladı, benimde kullanma zamanım geldi.

Würth merkezden dönüş yaprtılar. Araca bir zararı olmaz, az kullanmışınız ama siz yine de en kısa zamanda biraz daha benzin alın dediler. Bende depoyu tam doldurdum. hala o depoyla idare ediyorum.yaklaşık 2000-2500 km kullandım. Hala depo full, Sürekli gazda kullandığım için. havalarda sıcaktı zaten .LPG'ye erken geçiyor.
    Bir sorunda çıkmadı. bariz bir fayda da görmedim. zaten fayda dan umudu kestim, zararı olmaması benim için yeterliydi.

Zaten, Würth performanstan ziyade yakıt sisteminde temizlik yaptığını iddia ediyorlardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

Würth merkezden dönüş yaprtılar. Araca bir zararı olmaz, az kullanmışınız ama siz yine de en kısa zamanda biraz daha benzin alın dediler. Bende depoyu tam doldurdum. hala o depoyla idare ediyorum.yaklaşık 2000-2500 km kullandım. Hala depo full, Sürekli gazda kullandığım için. havalarda sıcaktı zaten .LPG'ye erken geçiyor.
    Bir sorunda çıkmadı. bariz bir fayda da görmedim. zaten fayda dan umudu kestim, zararı olmaması benim için yeterliydi.

Zaten, Würth performanstan ziyade yakıt sisteminde temizlik yaptığını iddia ediyorlardı.

İyi olmuş, en azından içiniz rahat etmiştir.
    benimde amacım enjeksiyon sistemim temizlensin. 2 yıldır en çok lpg ile kullandım.
    temizlik yapsın başka birşey istemezuk

• arkadaşlar würth enjektör temizleyici kalktı yeni ürünün adı benzin katkıdı mı oldu yoksa enjektör temizleyici ve benzin katkısı diye iki ayrı ürün mü var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Dizel araçlar için "Common rail" Benzinliler için "Enjektör temizleyici" olarak 2 farklı ürün var.
  • sağol kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Yeni ürün bu mudur?
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/wurth-benzin-performans-arttirici-katki-300ml-98854492
    http://www.sanalpazar.com/Wurth-Benzin-Performans-Arttirici-Yakit-Katkisi-300ml__isp9961292

Alıntıları Göster
    Amerikan würth sitesinde slikonlu gres var, türkiye sitesinde yok. Türkiyede satılmıyor anlamına mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Amerikan würth sitesinde slikonlu gres var, türkiye sitesinde yok. Türkiyede satılmıyor anlamına mı geliyor?

Alıntıları Göster
    nabıyonuz yaw alamancılar :D
  • geçen bir videoda gördüm aracın klıma temızlıgı ıcın

klımayı acıyorsunuz elınızdekı spreyın agzını acıp arabanın ıcıne bırakıyorsunuz sprey bıtene kadar kendı bosalıyor
    klimada o spreyı ıceride devir daim ederek temızlenıyor

bu urunun adı nedır nereden buluruz fiyat hk da bilgi almak ısterım

birde 100 puanlık sorum olucak

sızın enjektör temızleyicisini benım 13 yasındakı bmw aracımda kullansam depodakı zamanın vermıs oldugu abartarak yazıyım balcık vs pislikleri kopartıp enjektore zarar verırmı acaba?

tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 20 Aralık 2013; 20:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

geçen bir videoda gördüm aracın klıma temızlıgı ıcın

klımayı acıyorsunuz elınızdekı spreyın agzını acıp arabanın ıcıne bırakıyorsunuz sprey bıtene kadar kendı bosalıyor
    klimada o spreyı ıceride devir daim ederek temızlenıyor

bu urunun adı nedır nereden buluruz fiyat hk da bilgi almak ısterım

birde 100 puanlık sorum olucak

sızın enjektör temızleyicisini benım 13 yasındakı bmw aracımda kullansam depodakı zamanın vermıs oldugu abartarak yazıyım balcık vs pislikleri kopartıp enjektore zarar verırmı acaba?

tesekkurler...
    würth'ün satışını yapan arkadaşımdan gazlı havyasını aldım 2 gün geçti arızalandı çok büyük sıkıntılar yaşadım bence pek yanaşmayın.Satış yapan arkadaşım bazı ürünlerin gaziantepte üretildiğini ve satılan her ürünün aynı kalitedeki muadilinin Türkiyede yarı fiyatına bulunabileceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DyNaStY -- 29 Temmuz 2015; 17:53:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Würth 'ün lokma takımlarını inceleme fırsatı buldum (Almanyada satılanlardan) Kullananlar oldukça kaliteli olduğunu belirttiler.Bana da öyle geldi.Satılıyor mu Türkiye'de bilen var mı acaba?

Alıntıları Göster
    slm arkadaslar 1 sene once wurt sarjlı matkap aldım 9.6 cok guzel guclu memnundum taakii yedek sarjı bozulana kadar sarjlı 350tl ıdı sadece bataryası 250 tl mıss gerısını sız dusunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalkayra

slm arkadaslar 1 sene once wurt sarjlı matkap aldım 9.6 cok guzel guclu memnundum taakii yedek sarjı bozulana kadar sarjlı 350tl ıdı sadece bataryası 250 tl mıss gerısını sız dusunun

Alıntıları Göster
    merhabalar

benim bi kaç sorum olacak. aracım 2004 model citroen 1.4 dizel. en son aracımı servise götürdüğümde bilgisayarda enjektör hatası verdi ancak araçta çekiş konusunda belirgin bir düşme olmadığı için değiştirelim/tamir edelim gibi birşey düşünülmedi. ayrıca ustanın bana söylediği aracın motorunda ufak bir zincir sesi olduğu ve bu sesin yakıttan kaynaklandığını söyledi. sonuç olarak würth/berner gibi markaların yakıt, enjeksiyon katkılarını kullanmamı söyledi usta.

şimdi sorularım ise;

sizce hangi marka katkılar kullanmalıyım,

bu katkılardan hangilerini (yakıt katkısı, enjektör katkısı vs.) kullanmalıyım ve ne sıklıkla bu katkılardan kullanmalıyım,

birde ben Kars'ta ikamet ediyorum, kış burda malum -30, -40 lar civarında geçiyor sizce bu markalara ait kışlık dizel katkılarındanda kullanmalı mıyım?

konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bence BERNER dene fiyat olarak biraz daha uygun hemde daha kaliteli...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.