Şimdi Ara

wushu(kung fu) hocası arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 21 yaşındayım.ve Kung fu'ya daha çocukluğumdan beri heves ettim,ancak başlamaya fırsatım olmadı.

şu an gerçekten iyi bir eğitmen bulup çalışmaya başlamak istiyorum.

Afyonkarahisar'da Kung fu(Wushu),Wing Tsun dersleri veren usta,hoca veya salon var mı?ama iyi öğretebilecek birisini arıyorum.

eğer yakın zamanda Kung fu ustası bulamaz isem Karate do'ya başlayacağım.birkaç Karate hocası ile irtibattayım.

ama ben Kung fu'ya yönelmem gerektiğini düşünüyorum.yani kendimi Kung fu'da görüyorum.

lütfen bana yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master of Fright -- 6 Mart 2015; 19:51:31 >

• 21 yaştan sonra zor.

Ben 4 yaşındayken başladım, yaklaşık 15 senedir yapıyorum. Bujinkan Türkiye diye aratırsan İstanbul'da olan salonlarını bulabilirsin. Şuan salonda ne uzun süredir çalışan benim.
  • ben ölene kadar sürdürmeyi düşünüyorum.yani yaşlandığımda bile yapmak istiyorum.

bence geç değil.azime ve hırsa bağlı birşey.çünkü isteyince olmayacak şey yoktur.

ama bulunduğum şehir küçük olduğu için bulamıyorum işte.

eğer sizin hocanız'ın Afyon'da tanıdığı eğitim veren birisi var ise kendisine sorabilir misiniz acaba?
  • kungfu istiyorsan shaoline kadar gitmen gerekir ve yıllarını vermen gerekir. senin kastettiğin şeyi her mahallede merdiven altı salonlarda öğretiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

kungfu istiyorsan shaoline kadar gitmen gerekir ve yıllarını vermen gerekir. senin kastettiğin şeyi her mahallede merdiven altı salonlarda öğretiyorlar.

saf kung fu evet shaolin'de öğrenilir,buna itiraz etmem.

lakin türkiye'de birçok iyi kung fu bilen kişi var.

bunların hepsi shaolin'e kadar gitmiş değil ya.öyle değil mi?
  • iyi bir ustayla karşılaşıp bana en iyi kung fu tekniklerini öğretmesini istemem tabi ki de çok düşük ihtimal,hatta milyon da 1 bile olabilir.

ama yine de aramaya devam etmeyi düşünüyorum.

o milyon da 1 'in 1'i olduğu sürece umudum var
  • hocayı buldum sonunda,ancak;

maalesef gidemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

21 yaştan sonra zor.

Ben 4 yaşındayken başladım, yaklaşık 15 senedir yapıyorum. Bujinkan Türkiye diye aratırsan İstanbul'da olan salonlarını bulabilirsin. Şuan salonda ne uzun süredir çalışan benim.

Bende başlamak istiyorum oraya ama nasıl bi eğitimleri var ne öğreniyorlar yada gerçek ninjutsuya ne kadar yakın aklımda bir sürü soru var ve 19 yaşındayım yine de başlarsam çok sert çalışırım yani yabana atmam küçüklükten beri ninjalara ninjutsuya merakım olduğu için ve son zamanlarda dövüşmeyi öğrenmek istediğim için gelmek istiyorum yine de ninjutsuya olan merakım ve hayranlıgim çok daha önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

quote:

21 yaştan sonra zor.

Bende başlamak istiyorum oraya ama nasıl bi eğitimleri var ne öğreniyorlar yada gerçek ninjutsuya ne kadar yakın aklımda bir sürü soru var ve 19 yaşındayım yine de başlarsam çok sert çalışırım yani yabana atmam küçüklükten beri ninjalara ninjutsuya merakım olduğu için ve son zamanlarda dövüşmeyi öğrenmek istediğim için gelmek istiyorum yine de ninjutsuya olan merakım ve hayranlıgim çok daha önde

sende mi Afyon'dasın yoksa

• ben saati bana uymadığı için maalesef gidemiyorum.

arkadaş,akşam saat 20:00 'da kung fu'ya kim gider yaw ?

kung fu dediğin sabah zinde kafayla yapılır,en azından benim görüşüm bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: balmo

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

quote:

21 yaştan sonra zor.

sende mi Afyon'dasın yoksa

Yok antalya istanbul arada balıkesir değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ah ah

keşke saati uysaydı be.

o kadar ara tara,herkese sor sana yok desinler,aramaya devam et,o kadar aramadan sonra bir yer bul,onun da saati sana uymasın.

olacak iş değil gardaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.