Şimdi Ara

Wüsthof, KAİ, Zwilling, vs. Bıçak fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
29
Favori
44.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

şef bıçağı için.
  • konuyu kai wüsthof tan açmışlar sürbisadan çıkmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALTHAZARA

konuyu kai wüsthof tan açmışlar sürbisadan çıkmışlar.

100 tlye aldığımız Kai giriş modeli 300 tl olunca normaldir hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Ne konuymuş arkadaş. Hortlata hortlata bunu bulmuşsun. 5. Sayfadan sonra ayıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 dolara kadar en iyi bıçak hangisi japon markası düşünüyorum
  • 130 dolar bıçak için çok fazla değil mi?
    uygun f/p bıçak tavsiye edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agirretxe

130 dolara kadar en iyi bıçak hangisi japon markası düşünüyorum

Japon deyince Kai akla gelir. O fiyatlara girişin bir üstü olan Sekoya saplı Seki serisi alabilirsiniz ancak.
    Ama giriş seviyesi Wasabi ile aralarında sap dışında pek fark yok.
    Wasabi şef 350 tl, Seki 600 tl civarında. Wasabinin sapı da toz bambu ve propilen karışımı. Gayet sağlam ve oldukça hafif, kıvrak bir bıçak.

Kai bıçaklarını önceden Şile diye bir şirket getiriyoken bir süredir Bıçakçım diye bir site yetkiyi almış. Açıkçası sitesi çok yavan ve acemice yapılmış.

Seki şef bıçağı:
    www.bicakcim.com
    Kai Seki Magoroku Red Wood Şef Bıçağı MGR0150C
    https://www.bicakcim.com/v1/kai-seki-magoroku-red-wood-sef-bicagi-mgr0150c.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SİLE firması geçen yıl kapandı. Kapanmadan önce ellerindekileri bitirme adına uygun fiyatlı sattığı ürünlerden aldık. Şu an kurdan dolayı da kai ve wüsthof'lar çok pahalı ama kaliteli bıçaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 10 Aralık 2018; 11:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Agirretxe

130 dolara kadar en iyi bıçak hangisi japon markası düşünüyorum

Japon deyince Kai akla gelir. O fiyatlara girişin bir üstü olan Sekoya saplı Seki serisi alabilirsiniz ancak.
    Ama giriş seviyesi Wasabi ile aralarında sap dışında pek fark yok.
    Wasabi şef 350 tl, Seki 600 tl civarında. Wasabinin sapı da toz bambu ve propilen karışımı. Gayet sağlam ve oldukça hafif, kıvrak bir bıçak.

Kai bıçaklarını önceden Şile diye bir şirket getiriyoken bir süredir Bıçakçım diye bir site yetkiyi almış. Açıkçası sitesi çok yavan ve acemice yapılmış.

Seki şef bıçağı:
    https://www.bicakcim.com/v1/kai-seki-magoroku-red-wood-sef-bicagi-mgr0150c.html

Alıntıları Göster
    global g2 hakkında ne düşünüyorsunuz

• Agirretxe kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım.

Linki inceledim, yekpare metal saplı bıçaklarım var hantal oluyorlar genelde.

Kullanmadığım için de kesin yorum yapmayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Hiç duymadım.

Linki inceledim, yekpare metal saplı bıçaklarım var hantal oluyorlar genelde.

Kullanmadığım için de kesin yorum yapmayım.
    Peki teşekkür ederim bir tane alıcaz artık.150 dolara kadar bütçemin tamamını kullanmak istiyorum
  • albati kullanıcısına yanıt
    Masaüstü sitesini incelemenizi öneririm, mobile siteden çok daha kullanışlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncuxx -- 25 Ocak 2019; 16:44:44 >
  • Uzun zamandır takip ettiğim Kai shun classic seti vardı. amazon price tracker'a eklemiştim sonunda indirime girdi. 240 dolar 5 li set. Eskiden indirime girdiğinde türkiye gönderimi yoktu. şu an türkiye gönderimi var fakat kargo ve gümrük 130 dolar tutuyor. Ben amerikadaki bir tanıdığıma kargolattım gelirken getirecek bir kaç ay sonra. 3.5" olan bıçak bile 1000 lira türkiyede, 8" şef bıçağı 1930 lira n11 de. Set olarak inanılmaz uyguna geliyor türkiye fiyatlarına göre, ihtiyacı olan kaçırmasın 2 tane kalmıştı birini ben aldım son bir tane kaldı, memleketten birisine gitsin :)

5 Piece Classic Block Set by Shun

5-Piece Block Set contains:3 essential knives(3.5" Paring, 6" Utility, 8" Chefs), Honing Steel, 11-slot bamboo block

https://www.amazon.com/Shun-DMS0510-5-Piece-Classic-Knife/dp/B00C4VN4WO/ref=sr_1_fkmrnull_1?keywords=Shun+DMS0510&qid=1551639286&s=home-garden&sr=1-1-fkmrnull

Dip Not: Wüsthof gibi markaların setine 1000 lira üzeri para vermek üzereyseniz damascus(orjinal tarihi şam damascus çeliğini bulmak imkansıza yakın olduğu söyleniyor) stili üretimi olan 32 katmanlı VG-10 çelikten üretilen(Made from VG-10 stainless steel clad with 32 layers of high-carbon stainless steel) kai shun classic seti almanızı şiddetle öneririm. Fazla para vermek istemeyen Wüsthof yerine uygun fiyatlı sürbisa pirge tercih etmesi daha mantıklı bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 4 Mart 2019; 0:38:30 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.