Şimdi Ara

WV 177 bin passatı geri çağırıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vw ile ilgili açılan konu sayısına mesaj sayısına bak anlarsın o zaman.
    Vw emisyon skandalı konularındaki yorumlara bak,
    Maşallah vw showroomunun yanından geçmemişler atıp tutuyor.
    Bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyen Dsg tayfasını söylemiyorum bile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 24 Mart 2016; 13:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam şimdi bu eleştiriye kalkıp neden laf edeyim ki, bakın sebep sonuç olarak fikrinizi ne kadar güzel ortaya koymuşsunuz. Bu eleştiriler olumlu eleştirilerdir. Kullanıcıyı bilgilendirir, şahsa özel sıkıntılarda olabilir tabi ki fakat yinede saygı duyulur. Şahsen ben saygı duyuyorum...

Benim dediğim kitle apayrı eleştiriyor, hatta işi abartıyor. Yani bakın siz vw aracı yada eleştirdiğiniz aracı kullanmışsınız ve burada gelip bakın bu sebepten eleştiriyorum diyebiliyorsunuz. Fakat bu forumda eleştirdiği aracı hiç kullanmamış sadece bayide görmüş, bahsettiği sorunu kendi yaşamamış sadece duymuş ve burada ahkam kesen tipler mevcut..

Bakın siz beni yanlış anladığınızı düşünüyorum, siz sanıyorsunuz ki ben eleştirilmesin diyorum aksine eleştirilsin diyorum fakat hiç bir marka geyik veya goygoy konusu olmasını istemem, sonuçta burada en ucuzundan en pahalısına kadar bütün araçlar emek ve çabayla alınıyor.

Vw konusu açılıyor daha adam içeriği okumadan tok kapı sesine geldim diyor, dsg arızası diyor konuyla alakası olmasa bile yani daha aklıma gelmeyen tonla laf illa aralarında dolu eleştiriler oluyor. İnsanlarda ister istemez, bir yerde tepkisel davranıyor.

Yok ben size bir şey demedim yanlış anlamayın. Sizin eleştirdiklerinizi bende eleştiriyorum ve artık kabak tadı vermeye başladı bu arkadaşlar.

Her konuda dediğiniz gibi "tok kapı sesi" olayı üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar artık bu yorumları yazanların adına ben utanır oldum. Resmen enerjimi çekiyorlar.

Fakat bahsettiğim konu şuydu,

Şuan VAG grubu fanatikleri azalmış olsa da hala mevcutlar fakat bu geçen sene hele ki 2 sene önce apayrı bir seviyedeydi. Ağzımızı açtığımız an bir küfür etmedikleri kalıyordu. Ki o zamanlardaki yorumlarım da şuan ki ile aynı yorumlar. Birebir ben yaşadım diyordum, sana denk gelmiş diyorlardı...

Geçmişte forumda böyle şeyler yaşandığı için insanlar artık "Anti Vwci değilim." diye belirtmek zorunda kalıyorlar. Bende diyorum ki korkmayın, eğer bir hata varsa söyleyin.

Forumda herkesin bileceği üzere Honda hayranı bir insanım ve Honda'yı da parça fiyatlarının çok pahalı olmasından dolayı sert bir şekilde eleştiriyorum. Sonuçta hiçbir firma babamın değil, eğer bir hatası varsa bunu bu ortamda paylaşmazsam bu benim ayıbım olur; insanları yanlış yönlendiririm.

Sadece bu konuda bana gelen yorumlara bakarsak VAG fanatiklerini de görmüş oluyoruz.

Zaten sadece size cevap veriyorum. Bir kaç kişiye daha cevap verebilirim fakat zamanım kısıtlı, diğer kalan kişilere de cevap dahi vermek istemiyorum boş yere laf anlatmış olurum.

• Vag hatta Dogus oto garanti politikalarini gorup. Merc'den VW'e kadar Bomboş arabalari Ulkemize paket paket ekleyerek arabalari iki katina cikartip ikinci el de ek donanım bara etmeyo gardes diyenler gordukce, Japon rakiplere hayran kalmamak mumkun mu?

3 kere ariza yapan arabanin 20.000'de olmasina ragmen yeni modeliyle degistiren Honda'ya,
    80.000 100.000 de bile olsa sorun cikarma ihtimaline gore yolda kalmasin diye tum arabalarin sandık motorla tum motor turbo aksamini yenileyen Subaru ve japon premiumlarina hayran kalmamak mumkun mu?

Jetta ya tomarla para sayip aldigimiz farlar bugu yapiyor birak fari degistirmeyi normal denilip geciliyor
    En azindan japonlar da garanti de xenon far da standard.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mart 2016; 22:22:43 >
  • WV değil, VW
  • araba iyi olabilir yada olmaya bilir kullanmadım bilmiyorum ama tipi hoşuma gitmiyor . ayrıca herkesin aynı kadınla evlenmesine de gerek yok demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Artık bu forumda insanlar korkudan belirtmek zorunda kalıyor.

"Anti Volkswagenci değilim."

Arkadaş söylüyoruz gerçekleri, her alanda olduğu gibi gözlerini kapatmak isteyenler illaki çıkıyor. Korkmadan söyleyin doğruları siz.

105 beygir Passat'a çekiyor diyip 156 beygirlik Accord'a çekmiyor diyenler var bu forumda.

Çok fena feyksin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Artık bu forumda insanlar korkudan belirtmek zorunda kalıyor.

"Anti Volkswagenci değilim."

Arkadaş söylüyoruz gerçekleri, her alanda olduğu gibi gözlerini kapatmak isteyenler illaki çıkıyor. Korkmadan söyleyin doğruları siz.

105 beygir Passat'a çekiyor diyip 156 beygirlik Accord'a çekmiyor diyenler var bu forumda.

Çok fena feyksin sen

Sadece bir logo arkasına sığınmıyorum, kullanıcı zararına varsa bir şey söylüyorum.

Amin bu arada.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.