Şimdi Ara

ww de yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne zamandır ww oynuyorum hem tank çıkmak istiyorum hem de kil almak. lütfen ne çıkayım buna

• Kill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahvolmuş,ruh gömleği,randuin,aklın sonuyla gayet güzel
  • Jungle oynuyorsan buildun şu şekilde olmalı.
    Mor Jungle İtemi(%50 Saldırı hızı ve normal saldırılarda ek 25 büyü hasarı)+Mahvolmuş Kralın Kılıcı+Aklın Sonu+Karşıya göre bot+Donmuş Yürek+Herhangi bir defansif item.
    Top lane oynarsanki hiç tavsiye etmem.
    -Mahvolmuş Kralın Kılıcı+Aklın Sonu+Donmuş Yürek+Karşıya göre bot+Herhangi bir defansif item

Jungle'da kurbağadan başla ardından mavi al sonra kurtları sonrada redi al.6 level'a kadar jungledan çıkma ve 1850 gold biriktir.Ardından b at ve Mor Jungle İtemini al.(%50 Saldırı hızı ve normal saldırılarda ek 25 büyü hasarı eklentisini)
    sonra gank at.Bu kadar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Yalnız gümüs bronzda 6 ya kadar gank gitmeyince ana bacı söverler benden sana söylemesi.Cünkü sen 6 olana kadar bot ya da toptan kesin 1 i ezilir ve sen 6 olana kadar gank gelmeyince ne ana bırakırlar ne bacı.Benden söylemesi kardeş : )

Ha oynayacam diyorsan benim dizilimim şu.
    avcı palası + arayıcı +2 pot. İtem dizilimim : Jung itemi + mahvolmus + donmuş balyoz + donmuş yürek ya da randuin (aklın sonu duruma göre) + bot + duruma göre karsı taraftaki aplar kasılmıssa ruh gömlegi,karsı taraftaki adlar kasıldıysa çivili.

Kurbaga+mavi+kurt + karşı ormana gidip kus+red + mini golemler.Sonra base at.Mavi jungler itemi(%50 hız veren) 1.versiyonunu ve 1 tane %15 hız veren bıcaktan al,direk ejderhaya.Ninja ejderha denemesi ile 2q +1w skillseti ile 40snde ejderi kesersin.Sonrasında tekrar jung dön ve versiyon 2 jung itemini al 6 ol ve gank başla.Fakat dediğim gibi trde bronz gümüşte 6ya kadar genelde 3laneden biri ezilir ve wwreport demeye başlar daha sen 4-5 levelken.Ana bacı da söver moral falan bırakmaz benden demesi.Ww oynamıyorum artık sırf bunlar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 9 Şubat 2015; 21:51:19 >

• %50 saldırı hızı veren jugn itemi
    Mahvolmuş
    Çizme
    Radiun
    Donmuş yürek
    Ruh gömleği

Standart olarak buildim böyle. Geçen 20 oyundan sadece 4 win aldım diye konu açmıştım. Aldığım winler de WW ileydi Bu şekil yapınca hem hayvani damage hem hayvani def hem de hayvani sustain oluyor. Taşıyorsun oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.