Bildirim
WW için değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: carpediem13
Hesapta 580 rp kaldı warwick için yabani ww kostümü almayı düşünüyorum sizce ww için değer mi yoksa bekletip indirimden şampiyon mu almalıyım? demen istedğim Warwick ranked de iş yapar mı
Öyle bir yapıyor ki..
Pasifi OP. -
yapar.high eloda fazla alan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: illfeel
Fazla alan yok derken? -
quote:
quote:
Fazla alan yok derken?
pickleyen yok pek.
quote:
quote:
quote:
Fazla alan yok derken?
pickleyen yok pek.
Alıyorum o zaman yabani kostümünü birde beyaz bir kostümü var hangisi daha güzel görünür? -
Yapar her türlü tank ağırlıklı hybrid kas youtubea amazing hybrid warwick yaz izle
Wits end / Spirit visage OP -
quote:
quote:
quote:
quote:
Fazla alan yok derken?
pickleyen yok pek.
Alıyorum o zaman yabani kostümünü birde beyaz bir kostümü var hangisi daha güzel görünür?
Yabani kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Margu
quote:
quote:
quote:
quote:
Fazla alan yok derken?
pickleyen yok pek.
Alıyorum o zaman yabani kostümünü birde beyaz bir kostümü var hangisi daha güzel görünür?
Yabani kesinlikle
Teşekkür ederim aldım :)
-
WW kesinlikle iş yapar da asıl late game herosu takımının ağlamaması lazım mesela şunun gibi:OMG WW LEE SİN 4 GANK YOU ARE 0 OMG REPORT ALL WW FOR NO GANK,WW GO MİD ...İNG ...TARD MİD LOOSİNG 0 GANK JUNGLER GG.
NOT:İngilizce büyük harfler özellikle küçükmüş gibi yazılmıştır. -
Tundra Hunter splash art cok güzel fakat oyun içinde hiç hoşuma gitmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: rockername
WW kesinlikle iş yapar da asıl late game herosu takımının ağlamaması lazım mesela şunun gibi:OMG WW LEE SİN 4 GANK YOU ARE 0 OMG REPORT ALL WW FOR NO GANK,WW GO MİD ...İNG ...TARD MİD LOOSİNG 0 GANK JUNGLER GG.
NOT:İngilizce büyük harfler özellikle küçükmüş gibi yazılmıştır.
6level olmadan gang alamiyor ww.
quote:
Orijinalden alıntı: bako39
quote:
Orijinalden alıntı: rockername
NOT:İngilizce büyük harfler özellikle küçükmüş gibi yazılmıştır.
6level olmadan gang alamiyor ww.
Red ile atar ayrıca lane'deki adam yarı can veya daha az bir şeyse 3 levelde gank atabilir e skili sayesinde fakat çok aktif atamaz zaten WW ile 6 level olup direkt R ile gank atan oyuncu newbie demektir öyle WW oynayacaksan hiç oynama daha iyi,verim alamazsın.
-
Rankedda bana jungle kaldigi zaman aliyorum ww onun disinda jungle pek oynamam ben adc-ap-offtank genellikle
Bence değer özellikle iyi oynuyorsan yada favori champlarındansa kesinlikle al. -
Ben çok fazla oynamamama rağmen aldım.En güzel skini,şahane görünüyor. -
Ben bi onceki indiriminde almistim en fazla 10 oyun oynadim, bence gereksiz ww iyi bi champ ama mainin olmaz cok sikici
ben solo top oynardım ww ile. Lanede zaten müthiş sustain i ile bezdiriyor. Ama oyun teamfightlara döndüğünde verim alamıyorum fazla bir irelia kadar. -
Aldıktan sonra baya oyun attım iyi ki almışım Adc ye ultiyi attığın zaman %95 ölüyor tabi takımın mal değilse onun dışında q ile çok rahat can fullüyorum :D
Benzer içerikler
- lol ayak bilmece
- flame atmak ne demek
- lol troll nickler
- troll nickler
- muhteşem twisted fate değeri
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X