Şimdi Ara

WW Rocco Mu ? Bmw 116i Mi ? Tartışma Değil,Saygılı Bir Sohbet ;) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsam görünüşünü beğendiğim için ve sizinde basma tasma cart curt gibi konulara takılmadığınızı okuduğum için dolu bir scirocco alırım.
    Basma konusuna gelince Gulietta dahil hepsi hikaye ayrıca Gulietta en çirkin arabalarda başa oynar, basacak adamın yolu yöntemi ayrı olur piyasada satılan üzerinde oynanmamış çok az araba basmak için aday olabilir o sebeple basma tasma kasma gibi dandik konulara girmiyorum.
  • Hemen hemen iki araçta aynı yakar Scirocco için konuşacak olursak sert kullanılmazsa ideal şartlarda çok yüksek bir tüketim söz konusu değil ancak araç zorlanırsa üst limitleri zorlayacaktır tabiki doğal olarak.Performans olarak scirocco tavsiye ederim prestij ve daha mütevazi bir araç olarak 116i tavsiye ederim.
  • Rocco derim, simdi yeni bir paket eklemisler GTS diye bir incele istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTS Daha cok yakıyor ve o kadarına gerek yok ;) 1.4 TSI 160 bg yeterli.
  • A180..
  • Donanım ekleyince cok pahalı ,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

GTS Daha cok yakıyor ve o kadarına gerek yok ;) 1.4 TSI 160 bg yeterli.

GTS 1.4 160hp zaten, donanim olarak cok zengin ve daha spor görünüyor, GTS daha bu ay cikti cok yeni bi paket
    Vw sitesinde var daha detayli inceleye bilirsin

Euro 2.09 dan hesapliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi time is up -- 18 Nisan 2013; 6:56:05 >
  • Scirocco 1.4 160 hp kullanicisiyim 8.7 sehir ici

Donanimlari;Kis paketi Interlagos Xenon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrenye -- 18 Nisan 2013; 7:28:07 >
  • Scirocco alın. Mavi yada Beyaz.

BMW'den çok daha klas duruşu olan bir araç.

WW Rocco Mu ? Bmw 116i Mi ? Tartışma Değil,Saygılı Bir Sohbet ;)
  • quote:

scirocco'nun 160lığını düşünüyorsanız vw o motoru üretimden kaldırdı diye biliyorum,aşırı besleme problemleri yüzünden.
    Alacaksanız daha düşük motor güçlü olanlarından alın.
    2 araç arasında daha dolu olmasının da etkisiyle scirocco almak mantıklı olacaktır.
    Alternatif olarak Alfa mito Quadrifoglio modelini öneririm.
    170 hp motoru var,ayriyeten yakıtı da sciroccodan farklı değil:
     WW Rocco Mu ? Bmw 116i Mi ? Tartışma Değil,Saygılı Bir Sohbet ;)
    Yine Astra gtc çok iyi bir seçim olacaktır.

• Arkadaslar bu yeni seat leon fr hkkında bilgisi olan varmı fiyat uygun gayet ?

• quote:

Arkadaslar bu yeni seat leon fr hkkında bilgisi olan varmı fiyat uygun gayet ?

Eskisi daha yakışıklıydı ben yenisini beğenmiyorum, heleki ön farların duruşu tam dram...
  • quote:

Arkadaslar bu yeni seat leon fr hkkında bilgisi olan varmı fiyat uygun gayet ?

tasarımı çok güzel bence özellikle led opsiyonu ekliyince, tasarım ve marka yorumu sana kalmış ama şunu söyliyebilirim yakıt olarak hiç üzmez.

6.1 şehir içi tüketim yazıyo ona biz 1 ekliyelim, 7 litre yakarsın şehir içi, şirokko 10 litre rahat yakar
  • Scirocco bu durumda ağır basıyor benim için.. Düz TSI 1.6 Sportline modelinde içinde ne var tam olarak ? Ekstra sunroof+xenon dısında ne eklenmeli ?
  • 1.4 tsi srocco 160 bg 7 ileri dsg sportline + sunroof lu modele 68 bin fiyat verdiler güya iskontoyla izmir ww de. Fiyat sizce nasıl ? Sipariş etsem 4 ayda glckmş.ellernde bı tane bu aractan var ama.

• Eger dıger arac onerılerıne kapalıysanız bu ıkısı arasından rocco derım fakat obur turlu peugeot rcz 200 hp manuel vıtes der ve gecerım.
  • Yaşa göre değişecek bir tercih. 116i yi beyaz alırsanız ki muhtemelen öyle yapacaksınız, abileri olan 3 ve 5 i gördükçe kenara kayacaksınız ama rocco bir duruşa sahip. Bildigim kadarı ile makyaj yiyecek yalnız haberiniz olsun araştırın derim
  • Merak ettim hangi arabayı aldı acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.