Şimdi Ara

WW Rocco Mu ? Bmw 116i Mi ? Tartışma Değil,Saygılı Bir Sohbet ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 72 bin TL Lik bütçem var ve suanlık sıfır araç dusunuyorum. Sirocconun cazibesi mest ediyr beni fakat Yakıt konusunda çok kötü kullanıcılardan yorumlar aldım.. Fakat içi full dolu sekilde alabiliyorum.. Gelelim bmw'ye 116 yeni kasasını beğeniyorum. Yakıt tüketimi ve motor olarakda iyiymiş fakat fiyat konusunda dolu sekilde almaya kalksam ve M yaptırsam cok buyuk paralar ediyor. bütçeme göre alabilecegim cok dolu olmuyor ve buda cok kuru geliyor bana.. Sizden ricam Bu Rocconun yakıt konusunda karşılaştırmalarınızı ve ıkı araçtan hangisini tercih etmem gerektiği konusunda yardım. İlk arabam olcak. bundan once 1.6 Benzinli Nissan Juke kullanıyordum ailemin ve Rocconun bu araca göre benzin konusunda ne kadar fazla yaktıgı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. bu arada yaşım 21. Üni öğrencisiyim İzmirde... Yorumlarınızı bekliyorum Seçeceğim aracı alacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: death44

Arkadaşlar 72 bin TL Lik bütçem var ve suanlık sıfır araç dusunuyorum. Sirocconun cazibesi mest ediyr beni fakat Yakıt konusunda çok kötü kullanıcılardan yorumlar aldım.. Fakat içi full dolu sekilde alabiliyorum.. Gelelim bmw'ye 116 yeni kasasını beğeniyorum. Yakıt tüketimi ve motor olarakda iyiymiş fakat fiyat konusunda dolu sekilde almaya kalksam ve M yaptırsam cok buyuk paralar ediyor. bütçeme göre alabilecegim cok dolu olmuyor ve buda cok kuru geliyor bana.. Sizden ricam Bu Rocconun yakıt konusunda karşılaştırmalarınızı ve ıkı araçtan hangisini tercih etmem gerektiği konusunda yardım. İlk arabam olcak. bundan once 1.6 Benzinli Nissan Juke kullanıyordum ailemin ve Rocconun bu araca göre benzin konusunda ne kadar fazla yaktıgı hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. bu arada yaşım 21. Üni öğrencisiyim İzmirde... Yorumlarınızı bekliyorum Seçeceğim aracı alacağım...

rocco artik apaci arabasi oldu izmirde nereye baksam bir rocco kusucam artik

bir ayricaligi kalmadi aracin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısınız fakat benim hep hayalimde araç buydu ve fiyat donanım olarak cezbediyor. benim için cok olması onemli değil. Sürüş keyfi güvenlik önemli, Hıza asırı duskun biri degilim.. :)
  • quote:

Haklısınız fakat benim hep hayalimde araç buydu ve fiyat donanım olarak cezbediyor. benim için cok olması onemli değil. Sürüş keyfi güvenlik önemli, Hıza asırı duskun biri degilim.. :)

surus keyfi icin bmw kesinlikle hatta zf 8 ileri olursa dahada muhtesem olur arkadan itisi yeter

• öyle fakat fiyatı biraz pahalı :)
  • Scirocco ile 1.16i hemen hemen ayni yakit degerine sahip. Sehir ici 30 kurus civari yakar. Hangisini alayim diyorsan da bence 1.16i al. Arkadan itis'in verdigi haz basbaska.

• Çok güzel diyorsunuz fakat Rocco nun yakıt tuketımı daha fazla diyorlar ? dogrumu mu bu ? ve Fiyat olarak epey fark oluyor. Roccoyu dolu dolu almak varken boş 116i alabiliyorum. bu beni dusunduruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Scirocco ile 1.16i hemen hemen ayni yakit degerine sahip. Sehir ici 30 kurus civari yakar. Hangisini alayim diyorsan da bence 1.16i al. Arkadan itis'in verdigi haz basbaska.

Benzininin litresini 3 liradan mı alıyorlar acaba ?

Hız sevmeyen bir yapıya sahip oldugunu söylemiş arkadaş ama bence daha önemlisi daha önce bu tarz araçlar kullandımı ? Yani 160 hp scirocco alınca surus tarzı aynı mı kalacak onemlı olan bu yoksa şehir içi 10-12 litreler havada uçuşur.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 17 Nisan 2013; 15:46:49 >
  • RCZ vs düşünmez misin ? Sadece bu iki araç arasında mı bir seçim yapacaksınız
  • quote:

Çok güzel diyorsunuz fakat Rocco nun yakıt tuketımı daha fazla diyorlar ? dogrumu mu bu ? ve Fiyat olarak epey fark oluyor. Roccoyu dolu dolu almak varken boş 116i alabiliyorum. bu beni dusunduruyor.

Sciroccolar rodaj suresince cok yakiyor sanirim. Bir arkadasim kullaniyor 5 bin km'ye kadar cok sikayet etti benzinden 60,70 kurus yakiyor neredeyse diye sikayet ediyordu. Su anda 30,50 kurus arasi kullanima bagli yakiyor diyor. 1.16i'de hemen hemen bu kadar yakiyor. Dolu araba almak tabi daha iyi ama bir yandan da bmw bu. Ama kapak jantli 1.16i alacaksaniz hic almayin full scirocco alin daha iyi.

• Nasıl bir 116i alabiliyorsunuz,önemli olan bu.
    Alüminyum jant,bi-xenon olmadan boş bir 116i'nin hiçbir çekiciliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Scirocco ile 1.16i hemen hemen ayni yakit degerine sahip. Sehir ici 30 kurus civari yakar. Hangisini alayim diyorsan da bence 1.16i al. Arkadan itis'in verdigi haz basbaska.

Benzininin litresini 3 liradan mı alıyorlar acaba ?

Hız sevmeyen bir yapıya sahip oldugunu söylemiş arkadaş ama bence daha önemlisi daha önce bu tarz araçlar kullandımı ? Yani 160 hp scirocco alınca surus tarzı aynı mı kalacak onemlı olan bu yoksa şehir içi 10-12 litreler havada uçuşur.

Edit:İmla

Dogru ben eski hesabi yazdim simdi 50 kurus civarinda yakar. Yaptigim tum hesaplar 4,5 ay oncesine ait simdiye gore hesaplayin artik

• Eskiden Nissan Juke 1.6 125 beygir sürdüm arkadaşlar. bu araca alısıgım. ve oda bana göre cok yakıyordu. Hız sevmem çok basmayan biriyim.. RCZ fln dusunmuyorum. bu iki araç suan sadece aklımda..

Bmw 116i neredeyse boş bir sekilde alabiliyorum, cünkü bütçem belli. Fakat Rocco yu dolu sekilde alabiliyorum. Bu beni çekiyor.. ki bence dolu araç cok onemli ve açıkcası Rocco'nun tarzı beni kendine çok çekiyor. Kararsızım halen.. napsam bilmiyorum. pişman olmamak istiyorum çünkü ilk aracım olacak ve uzun süre kullanacagım.
  • quote:

Eskiden Nissan Juke 1.6 125 beygir sürdüm arkadaşlar. bu araca alısıgım. ve oda bana göre cok yakıyordu. Hız sevmem çok basmayan biriyim.. RCZ fln dusunmuyorum. bu iki araç suan sadece aklımda..

Bmw 116i neredeyse boş bir sekilde alabiliyorum, cünkü bütçem belli. Fakat Rocco yu dolu sekilde alabiliyorum. Bu beni çekiyor.. ki bence dolu araç cok onemli ve açıkcası Rocco'nun tarzı beni kendine çok çekiyor. Kararsızım halen.. napsam bilmiyorum. pişman olmamak istiyorum çünkü ilk aracım olacak ve uzun süre kullanacagım.

Extra 5-10 bin tl butce yaratma veya kredi imkaniniz var ise 1.16i diyorum hic dusunmeden. Ama cok zorlamaya gerek yok diyorsani scirocco.

• o paraya altın al yükselince satar 116 alırsın.
  • Malesef imkan yaratamıyorum. Maksimum 72 bin TL. ve sanırım bu fıyata dolu dolu bir Rocco alınabilir ? Peki 116i bu fiyata nasıl birşey alınabilir acaba sıfır olarak bilginiz varmı ?
  • 72bin liran varsa direk giulietta 1.4 TB Multiair 170 ps al. Hiç hiç düşünme bile, piyasada üzemeyeceğin tek araba 1.18i olur. ( 1.6 motorun altında )

• Malesef sadece Rocco ve 116i arasındayım diğer tüm şıkları zaten kafamda eledim çünkü bu 2 aracı beğeniyorum sadece ;)
  • Malesef sadece Rocco ve 116i arasındayım diğer tüm şıkları zaten kafamda eledim çünkü bu 2 aracı beğeniyorum sadece ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.