Şimdi Ara

WW Rocco Mu ? Bmw 116i Mi ? Tartışma Değil,Saygılı Bir Sohbet ;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Interlagos+cam tavan+bi-xenon'lu Scirocco alın derim o halde.
  • Sen secimini yapmissin. Hayirli olsun roccon. Yalniz mumkunse beyaz olmasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scirocco beyaz olmasin da

• quote:

Orijinalden alıntı: death44

Malesef imkan yaratamıyorum. Maksimum 72 bin TL. ve sanırım bu fıyata dolu dolu bir Rocco alınabilir ? Peki 116i bu fiyata nasıl birşey alınabilir acaba sıfır olarak bilginiz varmı ?

Gecen yaz 1.16i sport plus full'e yakin bir arac 86 bin tl ye aliniyordu. Su anda malesef bilgim yok. 1.16i konusunda bulabilirsiniz guncel fiyatlari.

• Bir Rocco Kullanıcısı Olarak Tabiki Rocco !
  • Ben 116i alın derim, uzun süreli kullanacaksanız, 4 kapılı kompakt hatchback her şekilde sport coupe den kullanışlı olur. Bmw yakıt değerleri sciroccodan 1-2 litre daha iyi gibi şehir içinde ve değer kaybı konusunda daha az üzer gibi. Ama 116i yi sıfır almak yerine ilk 5000km sinde olan donanımlı bir model tercih etmeniz karınıza olur gibi geliyor bana, hem rodajını atlatmış olur araba hemde uzun sürede donanımlar yüzünüzü gülümsetir.
  • Fiyat donanim performans ve dis gorunus rocco der diger hersey icin bmw :) rocco 10 litre yakiyor bmw 1 de hemen hemen o kadar yakar haberin olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Ben 116i alın derim, uzun süreli kullanacaksanız, 4 kapılı kompakt hatchback her şekilde sport coupe den kullanışlı olur. Bmw yakıt değerleri sciroccodan 1-2 litre daha iyi gibi şehir içinde ve değer kaybı konusunda daha az üzer gibi. Ama 116i yi sıfır almak yerine ilk 5000km sinde olan donanımlı bir model tercih etmeniz karınıza olur gibi geliyor bana, hem rodajını atlatmış olur araba hemde uzun sürede donanımlar yüzünüzü gülümsetir.

2. el arac almak cok daha mantikli bencede. Ayni donanimlara sahip sifir bir arac dunya parayken 2.eli cok daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 17 Nisan 2013; 18:38:27 >
  • Boşline bir bmw'nin çekiciliği olmadığı söylenmiş, bu ikiliden başka tavsiyede istemiyorsunuz, sorun ne anlamadım ?
  • Benim anlayamadığım, basmayacaksanız bu iki araç niye? Yani BMW 1.16 hiç kullanmadım, hatta içine dahi binmedim. O nedenle o konuda en ufak bir bilgim bile yok. Ancak Ağabeyimin arabası Scirocco ve ara ara ben de kullanıyorum. Arabaya oturunca insanın basacağı yoksa da basarken bulabiliyor kendini. Araç buna teşvik ediyor resmen. Bastı mı da harbi harbi sağlam basıyor. Yani aracın adeta üretim amacı basmak. Siz basmayacaksanız bu araç nasıl bir kritere göre sizin seçeneğiniz? Sadece dış görünüş falan mı?
  • Gulietta yı begenmiyorum evet. Bana göre çirkin :) Zevk meselesi bu işler arkadaşım.. Bu yuzden bu 2 araçtan baska arac begenmiyorum.. Basmicam evet. Fakat bu araçların gorunusunu seviyorum ve bu benim için onemli gerçekten.. Yakıtta tabi onemlii. Hazır bütcem bu kadarken uzun sureli olarak bu araçları dusundum.. yaklasık 70 bin liraya istedigim tum donanımlı aracı alabiliyorum.. Fakat bir yandan aklım halen bmw'de. Cünkü arkadan çekiş beni etkiliyor. Basmiyan biriyim ama bi gobekten donerken gaz kök aracı göt attırmadan donmem. genciz sonucta. Hani her dakika basacak degilim ama elbetteki yeri ve zamanında basacagım. Sanırım böyle daha açıklayıcı oldu..

Bu 2 araçtan baska secenekleri olan arkadaslar paylasırsa sevinirim. Tabiki GULİETTA Dışında ;)
  • quote:

Gulietta yı begenmiyorum evet. Bana göre çirkin :) Zevk meselesi bu işler arkadaşım.. Bu yuzden bu 2 araçtan baska arac begenmiyorum.. Basmicam evet. Fakat bu araçların gorunusunu seviyorum ve bu benim için onemli gerçekten.. Yakıtta tabi onemlii. Hazır bütcem bu kadarken uzun sureli olarak bu araçları dusundum.. yaklasık 70 bin liraya istedigim tum donanımlı aracı alabiliyorum.. Fakat bir yandan aklım halen bmw'de. Cünkü arkadan çekiş beni etkiliyor. Basmiyan biriyim ama bi gobekten donerken gaz kök aracı göt attırmadan donmem. genciz sonucta. Hani her dakika basacak degilim ama elbetteki yeri ve zamanında basacagım. Sanırım böyle daha açıklayıcı oldu..

Bu 2 araçtan baska secenekleri olan arkadaslar paylasırsa sevinirim. Tabiki GULİETTA Dışında ;)

Hala aradığınız aracın bu tarz olmadığını düşünmekle birlikte, V40'ı da incelemenizi tavsiye ederim. Madem dış görünüş önemli, o da bu listeye girebilir bence.

• Normal kullanımda fazla yakıt sarfetmiyor sirocco , üst devirlere çok çıkmazsanız bence yakıt bakımından bmw ile arsında öyle ahım şahım bir farkı olmaz

İstanbulda manueli ile 8-10litre arası tüketim görüyorum kuzenimden arakladığım zamanlar , bmw'de aynı tüketimleri yapar heralde kullanıcıları varsa detaylı bilgi verir

İkisi arasında kalsam muhtemelen bmw alırdım bence yeri çok ayrı veya rcz'de düşünebilirsiniz tasarım harikası
  • Manuel Astra GTC bak derim. O bütçeyle gırtlak dolusu donanım olur
  • AStra GTC de cok güzel fakat Opel'e hiç bulasmicam ,) Emin olun 116i almak ıstıyorum bi yandan. fakat Donanım ekledigimde fiyatlar ucup gidiyor. Bunun bende farkındayım... Peki yeni GOLF7 için ne dusunuyorsunuz ?
  • quote:

Peki yeni GOLF7 için ne dusunuyorsunuz ?

İyidir, iyi biliriz. Dünya'nın en iyi arabası biz kötü düşünsek kaç yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Scirocco'yu beğenip giulietta'yı beğenmemek nasıl bir zevktir(!) ben çözemedim. neyse al scirocco'yu bin sen, hatta bu arabayı cok seviyorum felan de doğuş 3-4 bin daha kitlesin sana. Hayırlı olsun

Ne kullaniyosun acaba çok merak ettim :d (Araba degil, ne tur kafa yapici madde)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Peki yeni GOLF7 için ne dusunuyorsunuz ?

İyidir, iyi biliriz. Dünya'nın en iyi arabası biz kötü düşünsek kaç yazar.

Ironi mi yaptiniz anlayamadim :)

• Aslında bu sorunun cevabı sizde bitiyor, hangi aracı almak istiyorsunuz ? Ben yazdıklarınızdan scirocco ya yakın olduğunuzu hissettim doğrusu bu yüzden onu almanızı tavsiye ederim.

Ancak araçları kıyaslarken motor-donanım farklarına ve kullanım ihtiyaçlarına göre karşılaştırmak gerekli.

Sizin gönlünüzde güçlü bir araç varsa 160 hp'lik scirocco 136'lık bmw'den iyidir. 1.18 alacak gücünüz varsa motor olarak o dahada iyidir.

Ben kendim giulietta aldım 1.4 170 hp'lik versiyonu. Test sürüşüne çıktım ve resmen çok etkilendim almak için 1 yıldan fazla bekledim :) Sıfırı 70 bin eden donanımlı bir giulietta 1 yılda 10-15 bin zarar ettirir,servisi azdır ve lüks oto olarak algılandığından pahalıdır da.Beni etkileyen şey motor performansı olmuştu ve şiçi 7,8 lt yakıt verisi.Dizel araç alacak olsam başka model düşünürdüm ama bu araç sportiflik tasarım ve motoruyla benim için biçilmiş kaftandı.Peki sizin için bu iki araçta hangisi ve hangi versiyon donanım kombinasyonu ile? Yani bmw1 serisi ni herkes tavsiye eder daha yeni teknoloji (2012'de çıktı) daha fazla konfor ve prestij peki sizin içinizden geçen nedir ? Araca bindiğinizde veya park ettikten sonra sizi dönüp baktıran nedir ? Bu soruları sorarak cevabı kendiniz de bulacağınıza şüphem yok

• Çok tesekkür ederim. Gerçekten tamamen genel konustunuz.. Sanırım aklımdaki araç sirocco.. Bunda karar kıldık :) Peki Şimdi Donanım olarak ne ekleteyim ? Kendi sitesinde WW nin yapıyorum fakat fiyat ucuyor biraz sanırım saçma seylerde ekliyorum.. Bu konuda yorumlarınız neler ? Koltuk dosemeleri vs ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.