Şimdi Ara

WWDC 2011 - Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
2
Favori
14.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni iphone tanıtılmadı, onun dışındaki gelişmeler gayet olumlu.mesela lion artık türkçe resmen bir rüya gerçek oluyor yaw.artık bilkomun ek yamalarındanda kurtulmuş olucaz yuppi :))
  • şimdi arkadaşlar wireless sync mı geldi? kablosuz bir şekilde uygulamaları falan sync mı edeceğiz bilgisayardan?
  • Bu arada an itibarı ile iCloud ozelligi Apple Store'un Updates kısmına gelmiş..
    Kontrol edebilirsiniz. Gizli mudahale bu olsa gerek.. :)
  • iCloud olayını tam olarak anlayamadım. Açıklar mısınız ?
  • iCloud gelmiş appstore uygulanıza girin bakın bakalım update bölümünde bir değişiklik varmı
  • Şu resimde dilimizide eklemeleri demek ki bizleri izlediğinin özelliklerinden bir tanesi

[sizer][sizer=green]WWDC 2011 - Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

şimdi arkadaşlar wireless sync mı geldi? kablosuz bir şekilde uygulamaları falan sync mı edeceğiz bilgisayardan?

Aynen öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` Kağan -- 6 Haziran 2011; 22:22:02 >
  • 2g ilkciktigi gunden beri kullanan birisi olarak eylul ayinda ios 5 ile yeni telefon gelir bende kisisel kullanimi icinalirim. Apple in cihaz ve urun politikasini anlamamis arkadalar bagirip cagiriyor ama bosuna laf. Eylulde ios 5 iphone 5 le elir nekadar aglasasniz da yeni aldim desenizde olay budur. Uzulen varsa gecmis olsun da uzulecek bir sey yok aiphone alirken bunu bilip kabul edip alacaksiniz yada eski urunu uzun ca birsure kullanmaya devam edeceksiniz değiştirin diye tutturan yok
    Extra ozellikler veicloud guzel olmus oldukca faydalanacagim
  • Kim dedi 4 ay yahu? Yeni telefonla birlikte mi çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 6 Haziran 2011; 22:48:08 >
  • Twitterda ne yenilik gelmiş anlamadım orasını ben ?
  • Oley, yeni donanım yok.

iOS 5 ile ilgili yorumlarım aşağıda, uzun gelirse çizgili olan yere kadar da okuyabilirsiniz.

Notifications güzel olmuş ama ahım şahım değil, zaten başka türlü olamazdı. Uygulama içindeyken üstten görünmesi, kilit ekranı felan. Eğer o resimdeki gibi uygulama gibi menüde görünecek ve ikon canlı olacaksa orası güzel. İstediğim şeydi zaten.

En sevdiklerimden biri kilit ekranına kamera yerleştirilmesi. Aniden güzel bir şeyi yakaldığımızda çekmek için ideal olmuş, hızlıca çekebiliyoruz. Ses açma tuşunun fotoğraf çekmesi de güzel, telefonu titretmeden dokunayım diye dokunamıyordum butona.

Safari'ye sonradan oku özelliğinin gelmiş olması da çok güzel olmuş.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sonra iPod'un adının müzik olmasını beğendim.

Kablosuz sürüm yükseltme yapabileceğiz, güzel olmuş.

Bilgisayar'a bağımlılığı azaltmışlar, iTunes da gitseydi keşke.

Allah'tan iMessage'i de wi-fi'ya mahkum etmemişler. Ama What's App daha iyi bence, her işletim sisteminde var. iMessage ise sadece iOS'de.

E-postaları "Flag" gibi işaretlemek de iyi olmuş, unread'den ayırabiliyouz bu sayede.

Secure özelliği de iyi yine.

Metin ve yazı düzeltme özellikleri (crop, italik yapma felan) için yeni bir uygulamaya ihtiyaç kalmaması iyi olmuş. Resimleri döndürebiliyoruzdur da inşallah.

Safari'deki sekme olayını Opera Mini'deki gibi yaparlarsa şayet güzel olur. (Yeni sekmede aç dediğimizde açtığımız sekmeye geçiş yapmayacak, eski sayfada kalacak. Araştırma felan yaparken çok lazım oluyor.)

Twitter olayını sevmedim, şu sosyal ağ olayını iyice yaymaya çalışıyorlar.

Yorumlarım bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Twitterda ne yenilik gelmiş anlamadım orasını ben ?

Bir kere iOS 5'te Twitter'a login olduğunuzda, Twitter kullanan tüm uygulamalarda login olmuş olacakmışsınız.
    Bir cok apple uygulamarinda twitter entegre calisacakmis.
    iPhone'un Kamera ve Fotoğraf uygulamaları ile de entegre olacakmış.
    (Alıntıdır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Twitterda ne yenilik gelmiş anlamadım orasını ben ?

çoğu programı twitterla entegre haline getiriyorlarmış , bir çeşit ortak çalışma gibi bişey.
  • Apple sitede hemen ios 5 için olan bölümü açmış ancak biraz inceledikten sonra pek hoş olmayan bir durumla karşılaştım.

Tabbed browsing
    Move between sites using tabs on iPad

Kısacası safarideki tab mevzuu iphone için olmayacak sadece ipad için olacak. Slaytlarda da tanıtım videosunda da iphone da tabbed browsing hakkında birşey belirtilmedi.
  • Twitter icin yaptıklarını Facebook icinde yapsalar bari, çektiğimiz fotoyu direk atsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Twitter icin yaptıklarını Facebook icinde yapsalar bari, çektiğimiz fotoyu direk atsak.

Twitter ile maddi anlaşma sağlamışlardır..
    Ancak Facebook ile sağlayamamışlardır..
  • İpad 2 için app store gelmedi icloud guncellemesi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.