Şimdi Ara

WWDC 2011 - Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
2
Favori
14.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Kamera uygulamasına Grid Lanes gelmesi de hoş olmuş bence.

iMessage'de karşıdakinin yazdığını göstermesi de güzel, messenger gibi olmuş.

Reminders'ta (Hatırlatıcı), bir yerin yanına yaklaştığımızda haber vermesi de güzel, oradan geçerken hatırlamış oluyoruz, çok iyi bence. Türkiye'de de çalışır inşallah. Keşke internete gerek duymasaydı. Ve Reminders, ayrı bir uygulama olmuş sanırım.

Tab olayı iPhone'da yok.

Ve iOS'in iPhone'daki resimlerine baktım da saati klasörden çıkarmışlar mesela, diğer uygulamar da uçmuş? Mu yoksa ikinci sayfaya mı atmışlar? Saati neden çıkarmışlar da ön plana getirmek istemişler acaba?

ciddi misiniz? yıkıldım resmen

Geldi şeklinde belirtilmemiş, iPad'e geldi şeklinde belirtilmiş. Ne resim olarak ne yazı olarak ne de vidyoda iPhone'da var demişler. Yok demek istemediklerinden bir şey söylememişler. Küçücük ekran, napcanız siz onu demişler resmen.

• arkadaşlar sunumu kaçırdım internetten izleyebileceğim bir site biliyor musunuz?
  • Resim döndürme özelliğini de eklemişler resim düzeltmeye.

iPod'un adı müzik olmuş da vidyoları nereden izleyeceğiz acaba? iPad ve iPod Touch gibi ayrı bir vidyo uygulaması varsa çok iyi olmuş bence, öyle olsa keşke diyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

quote:

iOS 5 ile iPade multitasking gestures de geliyor.

Ne alaka?

Valla ne alaka ben bilmem. Oyle demiş steve amca.

http://www.apple.com/ios/ios5/features.html

Mac de kullanılan coklu dokunmatik işlemlerden bahsediyorlar sanırım.http://www.youtube.com/watch?v=PfTwF63ay-I&sns=em

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

quote:

quote:

Ne alaka?

Mac de kullanılan coklu dokunmatik işlemlerden bahsediyorlar sanırım.http://www.youtube.com/watch?v=PfTwF63ay-I&sns=em

Verdiginlinkte boyle birsey yok kaldi ki soyledigin sey ios 5?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

arkadaşlar sunumu kaçırdım internetten izleyebileceğim bir site biliyor musunuz?

Youtube'da bulabilirsin ama ne zamna bilmiyorum. Apple'dan yayınlanmış tüm sunumu izleyebiliyorsun. iPhone 4'ü öyle izlemiştim ben. Önemli yerler değil yani, hepsini. Gerektiğinde ekranı felan da gösteriyor sağda. Hatta Apple'ın ana sitesinde "Watch the keynote" diye vidyo koymuşlar hemen. Oradan izleyebilirsin hemen sanırım.www.apple.com'da ilk açılan yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

arkadaşlar sunumu kaçırdım internetten izleyebileceğim bir site biliyor musunuz?

Youtube'da bulabilirsin ama ne zamna bilmiyorum. Apple'dan yayınlanmış tüm sunumu izleyebiliyorsun. iPhone 4'ü öyle izlemiştim ben. Önemli yerler değil yani, hepsini. Gerektiğinde ekranı felan da gösteriyor sağda. Hatta Apple'ın ana sitesinde "Watch the keynote" diye vidyo koymuşlar hemen. Oradan izleyebilirsin hemen sanırım.www.apple.com'da ilk açılan yerde.

sağ ol buldum

http://events.apple.com.edgesuite.net/11piubpwiqubf06/event/

• ios 5 i iphone a yukledikten sonra ios 4 e geri donmek istesem nasil donerim?
  • quote:

"iOS 5 includes a few new moves and shortcuts to help you get around even quicker on your iPad." şeklinde belirtilmiş. Zaten tanıtım videosunda da iPad ile pinch yaparak ana ekrana dönüyor izleyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka?

Verdiginlinkte boyle birsey yok kaldi ki soyledigin sey ios 5?

Var, solda altta. Tanıtımlar iki sütun halinde yapılmaya başladığında solda. "Multitasking Gestures for iPad" başlığı altında. 4 yada 5 parmakla yapabileceksiniz felan diye anlatmışlar. En altta hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 6 Haziran 2011; 23:31:00 >

• Fiyat politikasi ve resmi dil destegi Turkiye potansiyelinin farkina vardiklarinin gostergesi. Buna sevinmemek elde degil. En bombasi iCloud(eski mobileme) bedava olmasi. Ama bir durum var arkadaslar ondan kimse bahsetmemis. iTunes uzerinden satin almadiginiz muzikleri iCloud ile kullanmak icin yillik 30 USD odemek zorundayiz.

Bu ozelliklerin cogu jailbreak ile varolan ozellikler, buradan tum ozgur yazilimcilara tesekkurler. Once Installer ile AppStore icin Apple'in onunu actilar. Simdide Wifi Sync, LockScreen gibi programlar Apple'in onunu acti. Onlara binlerce tesekkur.
  • Eğer tab olayı iphone a gelmiş olsaydı tabsız halinin resmini koymazlardı siteye. Zaten hiçbir yerde de belirtilmemiş, besbelli gelmiyor.
     [sizer][sizer=green]WWDC 2011 - Ana Konu
  • quote:

Eğer tab olayı iphone a gelmiş olsaydı tabsız halinin resmini koymazlardı siteye. Zaten hiçbir yerde de belirtilmemiş, besbelli gelmiyor.
     [sizer][sizer=green]WWDC 2011 - Ana Konu

Tab a baya sevinmistim bende iphoneda yokmus
  • İnşallah gevey ve kopyaları ios5'i destekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael
    İnşallah gevey ve kopyaları ios5'i destekler

bunu bende cok merak ediyorum hatta gevey basliginda sordum kimse tahmin dahi yurutmedi

umarim destekler zira desteklemezse ciddi bir fiyat dezavantaji olucaktir bizim icin..
  • Arkadaslar biri beni aydinlatsin lütfen.Simdi bende imac var Mac os x LEOPARD yüklü.Lion a yükseltmek icin MAC APPSTORE gerekli ama oda Snow leopard da var.Simdi ben lion a yükselmek icin önce snow leopard a sonrada mac appstore dan mi lion a gececem yoksa leopard dan direk Lion a gecme imkani varmi???
  • ya arkadaşlar şimdi hateboy falan sanacaksınız da hakkaten değilim

adamlar size deklanşör tuşunu koyduk diyor (yıl 2011 abi) seviniyorsunuz, buna sevinenler çok net hatırlarım 2008 de iphone 3g geldiği zaman eleştiriler karşısında ne gerek var tuşla çekmeye falan diyordu.

RESİM DÖNDÜRME ÖZELLİĞİ GELMİŞ nedir yahu. ayıp hakkaten, bu zamana kadar nerdeydi bunlar diyeceğinize seviniyorsunuz burda. adamlar ısıtıp ısıtıp çakıyor, tüketim topluluğunun kölesi oluyorsunuz siz de resmen.

hele hele zaten herşeyin uygulaması var iphone da mantığını hiç anlamıyorum. tarayıcıdan yapılabilecek şeyleri para kazanabilmek için uygulamaya döküyor adamlar. millet de gidip alıyor hay allahım.

AÇIN GÖZÜNÜZÜ ARTIK YAHU. ADAMLAR SÖĞÜŞLÜYOR RESMEN

birde iphone 5 in bu sene gelmesini istemeyen kesim var. sırf kendileri para verip almışken en güncel modeli kullanabilmek için. boşuna kendini kandırmasın onlar da, ios5 iphone 5 le aynı anda çıkacak ortaya sonbaharda.

ayrıca iphone 5 gelmez 4s gelir saçmalığı ne yahu. iphone 5 den kasıt 5. nesil iphone. çıkmamış cihaza verilecek ismi kim bilebilir.

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont
    ya arkadaşlar şimdi hateboy falan sanacaksınız da hakkaten değilim

adamlar size deklanşör tuşunu koyduk diyor (yıl 2011 abi) seviniyorsunuz, buna sevinenler çok net hatırlarım 2008 de iphone 3g geldiği zaman eleştiriler karşısında ne gerek var tuşla çekmeye falan diyordu.

RESİM DÖNDÜRME ÖZELLİĞİ GELMİŞ nedir yahu. ayıp hakkaten, bu zamana kadar nerdeydi bunlar diyeceğinize seviniyorsunuz burda. adamlar ısıtıp ısıtıp çakıyor, tüketim topluluğunun kölesi oluyorsunuz siz de resmen.

hele hele zaten herşeyin uygulaması var iphone da mantığını hiç anlamıyorum. tarayıcıdan yapılabilecek şeyleri para kazanabilmek için uygulamaya döküyor adamlar. millet de gidip alıyor hay allahım.

AÇIN GÖZÜNÜZÜ ARTIK YAHU. ADAMLAR SÖĞÜŞLÜYOR RESMEN

birde iphone 5 in bu sene gelmesini istemeyen kesim var. sırf kendileri para verip almışken en güncel modeli kullanabilmek için. boşuna kendini kandırmasın onlar da, ios5 iphone 5 le aynı anda çıkacak ortaya sonbaharda.

ayrıca iphone 5 gelmez 4s gelir saçmalığı ne yahu. iphone 5 den kasıt 5. nesil iphone. çıkmamış cihaza verilecek ismi kim bilebilir.

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

idrak edemedigin bir nokta var tum bu guncellestirmeler icin hali hazirda iphone kullanicilari extra ucret odemiyecek..! kisacasi ortada tuketim yok!! aksine yillar once cikardigi cihazi 3gs e dahi surum uptadesi ile destek olan bir firma var ortada ..nerenizle okuyor nasil anliyor nasil yorumluyorsunuz anlamiyorum sizi..

Ne demis atalarimiz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin...!

• Arkadaslar developer nasil olucaz XD ios5 i indirmem lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbelo

Arkadaslar developer nasil olucaz XD ios5 i indirmem lazim

Buraya bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_49676385/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49677063
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.