WWE 2K17: Ana Kampanya Rehberi
WWE 2K17'nin ana kampanyasına dalmak ve bir WWE efsanesi olma yolunda ilerlemek mi istiyorsunuz? İşte adım adım bir rehber:
-
Oyunu Başlatın ve Karakterinizi Oluşturun: WWE 2K17'yi başlattıktan sonra, kendi özel karakterinizi oluşturma seçeneğiyle karşılaşacaksınız. Fiziksel özelliklerini, dövüş stilini ve giriş hareketlerini seçebilirsiniz.
-
Kariyer Modunu Seçin: Ana menüden "Kariyer Modu" seçeneğini seçin. Bu mod, hedefleri tamamlayarak ve maçlar kazanarak WWE'de yükselmenize olanak tanır.
-
Çırağlık Programını Tamamlayın: Kariyer modundaki ilk adım, Çıraklık Programını tamamlamaktır. Bu programda, temel oyun mekaniklerini ve çeşitli tuş kombinasyonlarını öğreneceksiniz.
-
WWE 2K17 PS3 Tuş Kombinasyonları: PS3'te WWE 2K17 için bazı temel tuş kombinasyonları şunlardır:
- Güçlü Vuruş: Kare
- Hafif Vuruş: Üçgen
- Tutuş: X
- Pin: Daire
- Ters Çevirme: R2 + Sol Çubuk Aşağı
-
Rekabet Edin ve Yükselin: Çıraklık Programını tamamladıktan sonra, WWE'de maçlara çıkmaya ve rakiplerinizi yenmeye başlayabilirsiniz. Maçları kazanarak deneyim puanları kazanacak ve sıralamada yükseleceksiniz.
-
WWE 2K17 Kariyer Modu Tuş Kombinasyonları: Kariyer modunda ilerledikçe, daha karmaşık tuş kombinasyonlarına erişim kazanacaksınız:
- Topuk Ayak Yılanı: R1 + Sol Çubuk Sağa
- Koşma İpliği: L2 + R2 + Daire
- İmza Hareketi: R1 + R3 (Sağ Çubuk)
WWE 2K17'nin ana kampanyasında ilerlemek için bu adımları izleyebilir ve çeşitli tuş kombinasyonlarını uygulayabilirsiniz.