Şimdi Ara

WWE 2K17 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
10.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştirici: Visual Concepts & Yuke's
    Yayımcı: 2K Sports
    Tür: Dövüş,Spor
    Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
    Platformlar: PS4,PS3

Oyundan Görseller

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 ANA KONU

WWE 2K17 Brock Lesnar Entrance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .redhawK -- 18 Ağustos 2016; 18:56:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WWE 2K17: Ana Kampanya Rehberi

WWE 2K17'nin ana kampanyasına dalmak ve bir WWE efsanesi olma yolunda ilerlemek mi istiyorsunuz? İşte adım adım bir rehber:

• Oyunu Başlatın ve Karakterinizi Oluşturun: WWE 2K17'yi başlattıktan sonra, kendi özel karakterinizi oluşturma seçeneğiyle karşılaşacaksınız. Fiziksel özelliklerini, dövüş stilini ve giriş hareketlerini seçebilirsiniz.

• Kariyer Modunu Seçin: Ana menüden "Kariyer Modu" seçeneğini seçin. Bu mod, hedefleri tamamlayarak ve maçlar kazanarak WWE'de yükselmenize olanak tanır.

• Çırağlık Programını Tamamlayın: Kariyer modundaki ilk adım, Çıraklık Programını tamamlamaktır. Bu programda, temel oyun mekaniklerini ve çeşitli tuş kombinasyonlarını öğreneceksiniz.

• WWE 2K17 PS3 Tuş Kombinasyonları: PS3'te WWE 2K17 için bazı temel tuş kombinasyonları şunlardır:

• Güçlü Vuruş: Kare
      • Hafif Vuruş: Üçgen
      • Tutuş: X
      • Pin: Daire
      • Ters Çevirme: R2 + Sol Çubuk Aşağı
    • Rekabet Edin ve Yükselin: Çıraklık Programını tamamladıktan sonra, WWE'de maçlara çıkmaya ve rakiplerinizi yenmeye başlayabilirsiniz. Maçları kazanarak deneyim puanları kazanacak ve sıralamada yükseleceksiniz.

• WWE 2K17 Kariyer Modu Tuş Kombinasyonları: Kariyer modunda ilerledikçe, daha karmaşık tuş kombinasyonlarına erişim kazanacaksınız:

• Topuk Ayak Yılanı: R1 + Sol Çubuk Sağa
      • Koşma İpliği: L2 + R2 + Daire
      • İmza Hareketi: R1 + R3 (Sağ Çubuk)

WWE 2K17'nin ana kampanyasında ilerlemek için bu adımları izleyebilir ve çeşitli tuş kombinasyonlarını uygulayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyun içeriğine hakkında bilgi mevcut mu? Her sene aynı gibi gelmeye başladı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rey mysterio :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun rosterı güncel olur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmadan eskiyen ilk oyun olarak tarihe geçmeli bence

• ne özledim ?u oyunu oynamayy ya,ps2 de 2010 2011 falan onyardyk ne günlerdi
  • WWE 2K17 – Who’s Next? Trailer | PS4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rocket League [PS4 ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cm punk geri gel

• Wwe takipçileri için oyun alınır ancak wwe izleyicisi değilseniz almayın,ufc daha çok işinizi görür

oyun ile ilgili yapılan haberlerde artık Universe ve My career modunda karakterlerin promo kesebileceği yazıyor,doğruysa efsane olur,yıllardır beklediğim bir yenilikti bu,2k showcase modu olmayacakmış(zaten beğendiğim bir mod değildi bu sayede universe ve my career'a daha çok odaklanılmış)

keşke Road to wrestlemania modu da olsaydı,umarım buna benzer güzel hikayeleri my career'da oynarız artık

umarım roster güncel olur,inşallah da promo kesmek aynı sahnelerden oluşmasın,oyun önceki serilerde universe modunda o kadar çok kendini tekrar ediyordu ki 1 haftada sıkılıyordunuz oyundan
  • Şu oyunun modellemeleri Harika ama fizik, animasyonlar bir türlü düzelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı ne olur acaba ya ? Bir bilgi var mı ?
  • Çok kararsızım, oynamayı pek beceremiyorum. En son 2013 almıştım sanırım. Ama sırf Finn Balor ve Becky Lynch için almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 12 Ekim 2016; 3:57:15 >
  • Gameplay Demo ;https://www.youtube.com/watch?v=TziC_7Cw-Po

mini oyunları değiştirmişler,benim için önemli olan universe ve my career modu,umarım vaad ettikleri gibi gerçek wwe şovundaki şaşırtıcı şeyler olabilir universe'de

örneğin artık triple treat feud yapmak olmalı,veya 1'e 2,1'e 3 gibi feudlar yapabilmeliyiz

hala alıp almamakta kararsızım,15-16'da çok hayal kırıklıkları yaşadım,bu sefer 2k düzeltmiştir inşallah
  • Bu oyunu alan kimse yok mu?

• Ben oyunu aldım,1 haftadır da oynuyorum,geçmiş wwe serilerini de oynadım zaten

öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar,Wwe izleyicisiyseniz bu oyunu alın,eğer wwe'yi takip etmiyor,sadece stres atarım,dövüş olsun diyorssanız almayın büyük hayal kırıklığına uğrarsınız,WWE takip etmeyip stres atma amaçlı dövüş oyunu arayanların oyunu UFC'dir,Mortal Kombat'dır

WWE 2k17'de universe modu,ana menü vs hepsinin sunumu değişmiş,çok sade bir yapıya bürünmüş,ben bundan pek hoşlanmadım açıkçası,geçen seneki daha iyiydi,eski serilerde güreşçilerin gerçek fotoğrafları yer alırdı maça başlamadan önce,bu sene oyun içi görüntüleri koymuşlar,bunu da pek beğendiğimi söyleyemem

Oyunda fazlasıyla bug var,2k ne yazık ki Nba de çıkardığı efsane işçiliği WWE serilerinde gösteremiyor,tekel olması da bunda büyük etken olsa gerek,çıkacak patch'ler ile bu bug'ların düzeleceğini umuyorum

My career mod geçen seneki gibi zaten,fazlasıyla maç yapıyorsunuz,dinamik olarak geçen seneki ile aynı MyCareeer mod

Oyun içi olarak çok fazla yenilik yok arkadaşlar,tauntlar değişmiş,artık ring'den indikten sonra backstage'e gidebiliyoruz,orada dövüşe devam edebiliyorsunuz,genel olarak oynanış aynı,çok bir yenilik içinde olmayın,mini oyunları değiştirmişler

Ne yazık ki geçen senelerde olan 2K Showcase modu oyunda bulunmuyor,universe ve my career moduna daha fazla odaklanmak için bu kararı aldıklarını düşünüyorum

Gelelim Universe moduna,oyunun en fazla merak edilen,benim gibi oyuncuların en çok saatlerini harcadığı oyun modudur WWE Universe,benim yıllardır beklediğim bir yenilik olan ''Promo'' özelliği sonunda gelmiş,bu çok güzel ve çok büyük bir yenilik,universe modunda Smackdown veya RAW şovları aynen Gerçek WWE'de olduğu gibi başlıyor,bu da çok çok güzel bir özellik

Universe modunu genel olarak beğendim,güreşçilere promo kestirmek falan gayet güzel ancak tabi ki yeni bir özellik olduğundan eksikleri çok,mesela çok çeşitli bir diyalog seçeneği yok elimizde,yani universe'i 1 ay oynarsanız promolarda aynı textleri görmek can sıkıcı oluyor ve en büyük eksiklik seslendirme yok,bildiğin güreşçiler sessizce promo kesiyorlar,o çok büyük bir eksi ne yazık ki

benim yıllardır beklediğim 1 vs 2 veya 1 vs 3 kişilik Rivalry yapamıyoruz malesef

kısaca şöyle söyleyeyim,oyun son 2 seneki WWE oyunlarından daha güzel,yani universe ve my career modunda baya vakit geçirir,zevk alırsınız,bu oyunda PROMO özelliği söylediğim gibi çok büyük bir yenilik,bu yeniliğin de önümüzdeki senelerde çok daha iyi oturacağı kanısındayım,2k18'de çok daha iyi hale gelecektir Promo özelliği ve tabi ki Universe mod

Ben aldığıma pişman olmadım,beğenerek de oynuyorum ancak oyunun eksisi çok söylediğim gibi,WWE takipçilerinin alıp oynamasını tavsiye ediyorum

• Valla geçen sene ön sipariş ile almıştım bu sene kadro ve 1-2 ufak değişiklik dışında yine aynı oyunu sunmuşlar. Ciddi bir indirim gelmeden alacağımı sanmıyorum sıkı bir wwe izleyicisi olarak. Her yerde fiyatları uçuk oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Hocam 2k17'de loading süreleri epey uzundu özellikle creation modlarında. Bir saçın nasıl göründüğünü görmek için neredeyse yarım dakika bekliyorduk. Bu durum yeni oyunda da devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Hocam 2k17'de loading süreleri epey uzundu özellikle creation modlarında. Bir saçın nasıl göründüğünü görmek için neredeyse yarım dakika bekliyorduk. Bu durum yeni oyunda da devam ediyor mu?

hayır hocam bu sene onu düzeltmişler,daha hızlı,saç,kıyafet vs görüntüsü 2-3 saniyede halloluyor

ama loading süreleri universe modunda hala büyük sıkıntı malesef,tek tek her maç ve promo öncesi 1-1,5 dakika loading ekranı ile karşılaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Valla geçen sene ön sipariş ile almıştım bu sene kadro ve 1-2 ufak değişiklik dışında yine aynı oyunu sunmuşlar. Ciddi bir indirim gelmeden alacağımı sanmıyorum sıkı bir wwe izleyicisi olarak. Her yerde fiyatları uçuk oyunun.

Gittigidiyor tarzı sitelerde dükkanlar kapıyı 230'dan açmışlardı. Günlük olarak takip ediyorum. Şu anda oyun ellerinde patlamış olmalı ki 170'de kadar düştüler. Kasım'da kara cuma ile US PSN'de düşer gibime geliyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Valla geçen sene ön sipariş ile almıştım bu sene kadro ve 1-2 ufak değişiklik dışında yine aynı oyunu sunmuşlar. Ciddi bir indirim gelmeden alacağımı sanmıyorum sıkı bir wwe izleyicisi olarak. Her yerde fiyatları uçuk oyunun.

Gittigidiyor tarzı sitelerde dükkanlar kapıyı 230'dan açmışlardı. Günlük olarak takip ediyorum. Şu anda oyun ellerinde patlamış olmalı ki 170'de kadar düştüler. Kasım'da kara cuma ile US PSN'de düşer gibime geliyor oyun.

Sen aldin mi hocam oyunu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.