Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shane Mcmahon'da ayrildiği süreçte boş oturmamiştir. Spora devam etmiştir. Adamın ringe gelirkenki vücudunun dikliğini görmediniz mi?

Undertaker 50 yaşinda diye biliyorum. Eğer tahmin ettigim gibiyse maç yaparlar. Kendisi yerine başkasina maç yaptirirsa karizmasi bozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de benden başka Ryback'i seven var mı Adamı şu ana kadar gelene geçene yenilttiler ama sanırım yavaş yavaş yükselişe geçiyor artık. O fizikle çok iyi işler çıkar o adamdan. Yeni bir Goldberg neden olmasın.

• Me de Roman olmayınca baya farklı geldi.
  • The Usos,Dudley Boys,Sheamus'un takimi kadar sıkıcı gruplar yok. Wwe'den soğutuyorlar. Hepsinin sonu ayni oluyor. Önce sheamusun takimi dövuyor, sonra rakipler(face olanlar) öne geçiyor. Tam iyiler kazanacakken Sheamus Broglie Kick yapiyor ve kazaniyor. Hiç heyecan,ciddiyet yok.
    Artik sadece iyi maçları izleyeceğim.

Ayrica şu Triple H'in Romanin burnunu kanattigi sahnenin seyirci çekimini izledim. Roman masanin altindan aldiği kalem-jilet tarzi bir şeyle gizlice burnuna çizik atiyor. Bizler o kismi normal izlerken triple h şov yapiyordu. Youtube'a atilmisti ama çok geçmeden wwe o videoyu kaldirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 4 Mart 2016; 15:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

The Usos,Dudley Boys,Sheamus'un takimi kadar sıkıcı gruplar yok. Wwe'den soğutuyorlar. Hepsinin sonu ayni oluyor. Önce sheamusun takimi dövuyor, sonra rakipler(face olanlar) öne geçiyor. Tam iyiler kazanacakken Sheamus Broglie Kick yapiyor ve kazaniyor. Hiç heyecan,ciddiyet yok.
    Artik sadece iyi maçları izleyeceğim.

Ayrica şu Triple H'in Romanin burnunu kanattigi sahnenin seyirci çekimini izledim. Roman masanin altindan aldiği kalem-jilet tarzi bir şeyle gizlice burnuna çizik atiyor. Bizler o kismi normal izlerken triple h şov yapiyordu. Youtube'a atilmisti ama çok geçmeden wwe o videoyu kaldirdi

Jilet atma yıllardan beri kullanılan bir yöntem. Kameranın çekmediği anda hızlıca jilet atıyorlar. Öyle yumruk attı kanadı olayı yok yani.

• Bu WWE'de niye bu kadar çok takım var ya hiç sevmiyorum eskiden bu kadar yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SelcuK-

Bu WWE'de niye bu kadar çok takım var ya hiç sevmiyorum eskiden bu kadar yoktu.

Aynen eskiden çok nadir takım maçı olurdu o da 2ye 2 falan olurdu. İyice abarttılar her hafta 4 kişili takımlar dövüşüyor. Hatta birkaç hafta önce 4x4 maçı yaptırdılar 16 kişi dövüştü. Büyük ihtimal bütün güreşçilere programda yer vermek istiyorlar. Hepsine tek tek maç yazamayacakları için herkese bir takım yaptılar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: -SelcuK-

Bu WWE'de niye bu kadar çok takım var ya hiç sevmiyorum eskiden bu kadar yoktu.

Aynen eskiden çok nadir takım maçı olurdu o da 2ye 2 falan olurdu. İyice abarttılar her hafta 4 kişili takımlar dövüşüyor. Hatta birkaç hafta önce 4x4 maçı yaptırdılar 16 kişi dövüştü. Büyük ihtimal bütün güreşçilere programda yer vermek istiyorlar. Hepsine tek tek maç yazamayacakları için herkese bir takım yaptılar işte.

Ben o maçları direk geçiyorum bu seferde geriye pek bir şey kalmıyor.
    takim olarak Y2AJ maçlarini izliyorum sadece onlar guzel oluyor.
    şu league of nations falan çok yapmacik.

• Neville vs Owens ve Y2AJ vs New Day maçları çok iyiydi. Jericho beklenildiği gibi heel turn yaptı. Sami de IC ye oynayacak büyük ihtimalle WM de alır kemeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Neville vs Owens ve Y2AJ vs New Day maçları çok iyiydi. Jericho beklenildiği gibi heel turn yaptı. Sami de IC ye oynayacak büyük ihtimalle WM de alır kemeri

Sence WM daki maça neville eklenir mi?

• Shane'imin yumrukları mike tyson'ı aratmıyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 8 Mart 2016; 22:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wow

quote:

Orijinalden alıntı: D.

Neville vs Owens ve Y2AJ vs New Day maçları çok iyiydi. Jericho beklenildiği gibi heel turn yaptı. Sami de IC ye oynayacak büyük ihtimalle WM de alır kemeri

Sence WM daki maça neville eklenir mi?

Son çıkan haberlere göre IC maçı 6 kişilik olacak. Tabi bu değişebilir. Neville'ın Sami geldikten sonra yerde kalmayıp Owens'a vurması sanki ekleneceğine işaret.
  • Beyler bu seneki Wrestlemania gece mi olacak yoksa yine geçen seneki gibi akşamüstü mü? İnşallah gece olur bu sefer Var mı bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyler bu seneki Wrestlemania gece mi olacak yoksa yine geçen seneki gibi akşamüstü mü? İnşallah gece olur bu sefer Var mı bilen

2016 WWE WrestleMania 32 5:00 PM AT&T Stadium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreman Lames -- 9 Mart 2016; 23:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0xide-

quote:

Beyler bu seneki Wrestlemania gece mi olacak yoksa yine geçen seneki gibi akşamüstü mü? İnşallah gece olur bu sefer Var mı bilen

Gündüz olacak

• benim izleyesim bitti.çok basitleşti artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0xide-

quote:

Gündüz olacak

3-4 saat sürüyor, yine son maçlar geceye denk gelir

• Roman döndü ve beklenildiği gibi HHH ı tokatladı. Dean ve Foley'in segmenti çok güzeldi.
  • Randy orton öldü mü ?

• omuz sakatlığı ciddi baya
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.