Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WWE Smack Down - Raw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 4 Nisan 2016; 22:06:42 >
  • Stephanie açık açık biz sizi yönetiyoruza getirdi Main Event öncesinde seyircilere. Resmen Templar'lık akıyor Authority'den.
  • Vasat bir şovdu
    Lesnar-Ambrose maçı beklediğimin çok altında kaldı
    main eventte malesef Roman kazandı
    5saatlik şovda cidden akılda kalıcı
    fazla bir olay görmedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WM yi yeni izledim.

-IC maçı şovun en iyi maçıydı. Sami kemeri alır diye bekledim Zack aldı. Zack'in push alacağını okumuştum demek ki doğruymuş. Zack'in alması büyük bir problem değil genel olarak eksiği olmayan bir isim.

- Styles vs Jericho maçı beklentimin altındaydı. Maçın sonunda Jericho codebreaker yaparken botch yaptı.

- Lesnar vs Dean maçı büyük hayal kırıklığı. Maç güzeldi fakat kısaydı. Feud boyunca gözümüze sokulan dikenli sopa, elektrikli testere gibi şeyler hiç kullanılmadı. Testere'yi kullanmasını beklemiyorum ama dikenli sopa kullanılabilirdi ya da bunlar hiç gözümüze sokulmayacaktı. Benim için büyük hayal kırıklığı.

- Andre The Giant Battle Royal maçını Corbin kazandı güzel de oldu. Kane kazanacağına Corbin kazansın gençlerin önünü açmak lazım.

- Shane vs Taker maçı vasattı. Tempo çok düşüktü ki normal. Shane'in kafesin üstünden atlaması durumu kurtardı.

- Becky vs Sasha vs Charlotte maçı şovun en iyi 2.maçıydı. Ben Sasha'nın kazanmasını istiyor ve bekliyordum ama Charlotte kemeri korudu. Bir an önce Charlotte'un kemeri kaybetmesini istiyorum.

- Wyatt Family'nin kullanılma şeklinden son derece rahatsızım. Cena'nın dönmesi güzel oldu özlemiştik.

- Roman vs HHH maçı da son yıllarda izlediğim en kötü Me. Maçın türü bari No DQ olsaydı o zaman daha iyi bir şey izleyebilirdik. Bu maçın hiçbir özelliği yoktu Raw daki Me maçı gibi bir şeydi. Hiç beğenmedim maçı Roman'ın kemerle ayrılacağı da bariz belliydi. Roman bu kadar boo alırken WWE'nin bir planı vardır diye düşünüyorum.

Şovun hareketi

• WM sonrası güzel bir RAW şovu oldu izleyiniz.

• WM aj yenilmesi kötüydü rock 6 sanıyede pın etti
  • kendi kendini tuş etti neden bu kadar hardcore uçtu ki anlam veremedım zaten taker bitik durumdaydı rınge sokup fınısher atsa kazanırdı ama tabı bu bır show mantık aramamak lazım
  • Beyler birde bi ricam olucak ben sımdı smackdown ve raw takip ediyorum ınternetten ama hangı gun onları bilmiyorum varmı yardımcı olabilicek
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    salı sabahı raw düşüyor.perşembe günü bazen cumaya sarkacak şekilde smackdown düşüyor.ppvler ise pazartesi sabahtan düşüyor,tarihine göre.neredeyse hergün ufaklı büyüklü gösteriler düşüyor.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ppv nedir ?
    ayda bir kemer maçları yapılıyor.bunuda digiturk gibi paketlerden yayınlıyorlar.bu paketlerde izle öde sistemi var.ppv izle ve öde manasına geliyor.gösterilerde de genelde ppv diyor spikerler.
    ben internetten takip edicemde bunlar acaba standart gösterilerin içindemi gösterilir yoksa ayrı olarakmı cıkar
    ayrı bir gösteri bunlar 3 saat civarı sürüyor.kekerm değişimleir vb büyük olaylar bu gösterilerde gerçekleşiyor.pazartesi sabahları nete düşüyor ayda bir
    desirulezdan takip ediyorumda ben sızın onerebliceginiz biyer var mı ? ppvleride veren
    http://watchwrestling.to/ diğer güreşler de mevcut
    aksama incelicem hocam cok sagol
  • Bu haftaki raw sıkmadi. Yönetim shane mcmahon'un eline geçti sanirim.
    Bray Wyatt maçin sonunda kollarini açinca romanla sarılacaklar sandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Bu haftaki raw sıkmadi. Yönetim shane mcmahon'un eline geçti sanirim.
    Bray Wyatt maçin sonunda kollarini açinca romanla sarılacaklar sandim.

Wyatt'ı korkunç göstermeye çalışıyorlar ancak nedense bana çok tontiş bir görüntü veriyor korkutucu olmakla alakası yok. Güya yeni Undertaker o olacakmış ne güldüm var ya Görüntüden kaybediyor bir kere. Finisherı bile çok saçma ve Undertaker gibi bir cüsse yok Misal Undertaker Brock Lesnar gibi bir herifin yanında bile dev gibi kalıyor. Wyatt tam tersi şişko bodur gibi duruyor Şu giflerdeki farklara bak.

Undertaker ;

/>

/>

/>

/>

/>

Wyatt ;

/>

/>

/>

/>

Korkunun değil de mistik havanın yüzü olabilir anca Wyatt'a ne kadar push verirlerse versinler bir efsane yaratamazlar. Bir kere gruptan sıyrılıp tek başına kendi kendine parlaması lazım. Wyatt Family olarak değil de Bray Wyatt olarak başarılı işler yapmalı. Finisher'ı değişmeli ve sürekli dayak yeme olayı kesilmeli. Adam her feudda kaybeden taraf oluyor. PPV'lerde bile kaybediyor. Bu senaryoyla bu karakterle bence yaratmak istedikleri şey şuanki halinden daha ileriye gidemez. Anca dayağı yer, yer sonra ailesiyle gelip dövmeye kalkar ardından dövüp 2 gülüş atıp gider Olayların %90'ı böyle gelişiyor zaten. Wrestlemania'da dahi böyle oldu

• iamburak burayı canlandırmış, ben de devam edeyim

Geçenlerde 1999'lara bir bakayım dedim, Undertaker ve Ken Shamrock (önemli bir ufc şampiyonu) Backlash ppv'sinde bir maç yapmışlardı. Undertaker'ın kabına sığmayıp WWF'i ele geçirmek istemesiyle başlıyor olay, sonra istediğini alabilmek için insanın aklına gelmeyecek işler yapıyor, akıl oyunlarıyla patron Vince Mcmahon'u bile önünde diz çöktürüyor. Ken shamrock o zamanlar Vince'in adamı olduğu için haliyle ona yardım ediyor, Ministry of Darkness (Undertaker'ın o zamanki şeytani grubu) da Ken'e gang bang yaparcasına saldırıyor, kız kardeşini kaçırıyorlar. Olay iyice kişisel hale geliyor.

Biraz daha eskiye gideyim. Undertaker ilk senelerinde güreş yeteneğinden çok karakteriyle ön plandaydı, yani galibiyetleri yeteneğinden gelmiyordu, Paul Bearer'ın elindeki urn ona güç veriyordu, Undertaker ne kadar dayak yerse yesin, sonunda ayağa kalkıp rakibini yenmeyi başarıyordu. 98'in sonlarına doğru Kane'e ihanet ettikten sonra şeytani bir karaktere büründü, yapılmaz denen şeyleri yaptı, ring içinde adam asmaya bile kalktı.

Peki bu maç neden bu kadar önemli? Undertaker gibi biri, Ken Shamrock ile aynı ringde. UFC'den çıkan biri teknik güreş (2002-2003'de aşırı övülen angle-benoit gibi adamların mücadele stili) yapacağı için maç submission hareketleriyle dolu, Undertaker da o zamana kadar öyle bir stilde güreşmedi, Bret Hart veya Shawn Michaels'la bile. Ama bu sefer Undertaker, karakterinden öte ringdeki performansıyla beni oldukça şaşırttı. Pes ettirme hareketlerinden sıkılan, maçı ileri alan ben bile gözümü kırpmadan izledim. Kesinlikle underrated bi maç, izlenmeli izletilmeli

http://www.dailymotion.com/video/x7clyx_undertaker-vs-ken-shamrock-backlash_sport
    http://www.dailymotion.com/video/x7clks_undertaker-vs-ken-shamrock-backlash_sport

Ppv'nin sonunda da, Stephanie Mcmahon'u kaçırıyor

"WHERE TO STEPHANIE?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 12 Nisan 2016; 14:38:41 >

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.