Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADR-AJ Style güzeldi.Del Rio çok yetenekli adam, maçları sıkmıyor hiç.
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    del rio geldiği gibi birilerine musallat oldu hiç sevmıyorum aj in kazanısıda tatmin etmedi söyle bi aj crush atsaydı
  • Flash TV verdiği zamanki günler iyiydi spikerler muhteşemdi o dönem. Sting sanırım favori adamimdi su aygırı vardı big sexy vardı goldberg vs vardi birde beyaz saçlı yaşlı bi adam vardı unuttum adini

Fox TV verdiği dönem Bilgehan ayrılana kadar sıkı takipcisiydim adamın Jeff hardy idi xDé

Onun dışında Chris jericho da favorilerim arasındaydı hatta hala figürü durur odamda

Konu güncel hala hangi kanal veriyor? Merak ettim bakalım eskilerden kim kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 18 Nisan 2016; 3:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donald reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Flash TV verdiği zamanki günler iyiydi spikerler muhteşemdi o dönem. Sting sanırım favori adamimdi su aygırı vardı big sexy vardı goldberg vs vardi birde beyaz saçlı yaşlı bi adam vardı unuttum adini

Fox TV verdiği dönem Bilgehan ayrılana kadar sıkı takipcisiydim adamın Jeff hardy idi xDé

Onun dışında Chris jericho da favorilerim arasındaydı hatta hala figürü durur odamda

Konu güncel hala hangi kanal veriyor? Merak ettim bakalım eskilerden kim kalmis

Türkiye'de yayın hakları D-Smartta
    ancak şovdan bir gün sonra internete düşüyor.
    Jericho hala duruyor bu arada ..
    Kadro baya bi değişti gene de 5 6 sene önceye göre tabi..
    watchwrestling,desirulez gibi sitelerden bakabilirsiniz.

• shane mcmahon raw'ı hala yönetiyor nereye kadar gidecek bakalım işin ucu
  • Nxt'deki elemanlar gelmeseydi hala sıkıcı olacakti. Ama neyseki kurtardilar. Enzo amore-big cass vs the vaudevillains bekliyorum

• enzoyu kullanıslarını pek sevmıyorum sopa yıyıp yıyıp tag verınce cass ortalıgı dagıtması banalleşti artık o kadar şov yap ringde kötek ye
  • Hz. Zeus H kullanıcısına yanıt
    WWE nin yanı sıra dediğin jeff hardy şuan TNA de hatta matt hardy ile baya büyük bi macı var son 3-5 bölüm geriden basla jeff reyızı sevıyosan mesela rey mysterio şuan lucha underground dıye bır güreş organızasyonunda
    triple h başka şylerle uğpraşıyo galiba
  • aj in şu kankaları basına dert acıcak gibi duruyor heryerde bitiyorlar

• Conor Mcgregor Wwe'ye gelecek diye bir söylenti var.

• Başlığa geri döndüm beyler sırf Baron Corbin için.Bu aralar çok sempatimi kazanmaya başladı.Gimmick çok iyi entrance çok iyi hemde dahada iyisi domine bir karakter.Ana rosterın buna ihtiyacı vardı.Umarım sonu Tyler Breeze gibi olmaz.
  • Shark Power kullanıcısına yanıt
    herkes roman derken alttan alttan hypelıyorlar corbini onüne gelenı tokatlıyor bakalım sonu nolucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

herkes roman derken alttan alttan hypelıyorlar corbini onüne gelenı tokatlıyor bakalım sonu nolucak

Ring içini geliştirmesi lazım yeterli seviyede değil.
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Style clash*
  • Bence şu anki roster çok iyi durumda NXTde kemeri kaybeden Finn Balor yakında debutunu yapar.Daha sakatlığı bitecek olanlarda var.(Rollins,Orton)
    Ayrıca NXTden yeni gelen elemanlar da gayet iyi şu Roman'dan vazgeçsinler artık.Ambrose falan alsa kemeri güzel olurdu.

Kemeri aj alsada olur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Kemeri aj alsada olur ya

aj için daha erken bence
  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.