Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ken Shamrock acaba şimdi napıyor Çok uzunca bir süredir görmüyorum adı bile geçmiyor ölmemiştir inşallah Bu arada Undertaker'ın 1999 yılındaki görünümü ve giriş müziği çok iyiydi hatta favorim diyebilirim

Edit : Oha nasıl bi maç buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 12 Nisan 2016; 15:51:53 >

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bırak bray wyatt , bo dallas'in kardeşiymiş. Bu tontiş amca nasil korkutucu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    doğru düzgün adam diyebilecğeimiz tarzda kimse yok.herkes popüler kültür tarzları gibi saman alevi.triple h shawn michales big show ve cena idi son oalrak gördükleirm.şidmi cena kaldı.onuda geir çektiler.romanı çok abarttılar öncelikle bunu temizlemeliler.ardından saldır.bu arada harbiden seth rollinsi arar oldu gözlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

doğru düzgün adam diyebilecğeimiz tarzda kimse yok.herkes popüler kültür tarzları gibi saman alevi.triple h shawn michales big show ve cena idi son oalrak gördükleirm.şidmi cena kaldı.onuda geir çektiler.romanı çok abarttılar öncelikle bunu temizlemeliler.ardından saldır.bu arada harbiden seth rollinsi arar oldu gözlerim

Bana göre Seth Rollins, Roman Reigns ve Dean Ambrose kısacası The Shield WWE'nin geleceğini taşıyor. Hepsi ME adamı desek yeridir. Roman Reigns yeteneksiz değil tam tersi göze cidden iyi hitap ediyor ancak çok abartıldığı için çok fazla nefret edildi. Bir ara John Cena'nın çok abartılıp çok fazla nefret edildiği gibi. Bunu gören WWE Roman'ı heel karaktere dönüştürmeye başladı. Tıpkı The Rock'ın çok fazla nefret edilen hali gibi onu da nefret edilen ve abartılan bir star olarak çıkaracaklar. Seneler sonra da face turn yaptırıp şirketin yeni Cena'sı haline getirecekler. Dean Ambrose tıpkı Stone Cold gibi tam bir badass havası var ancak onu da deli yapalım derken iyice şapşal hale getirdiler. Bazen deli rolü yaparken rolü çok şımarık kaçabiliyor hoş gözükmüyor. Seth ise bana göre şirketin heel yüzü olacak güreşçidir umarım face turn yaptırıp güzelim karaktere yazık etmezler. Dediğim gibi Wyatt grubundan sıyrılıp tek başına daha ayakları yere basan bir karaktere bürünmeli. Adam garip garip promolar kesiyor her feudun sonunda dayak yiyip oturmuş oluyor. NXT'den gelen adamlar bana göre çok kaliteli özellikle şu Wrestlemania'daki maçı kazanan (adını tam hatırlayamadım) Şikayetçi olduğum konu ise Paige'in face karakter yapılmaya çalışılması Kız dünyaya heel karakter olarak gelmiş gibi. WWE'ye ilk katıldığı hali çok çok iyiydi. Hem psikopattı hem millete zarar veriyordu hemde heelliğin dibine vuruyordu. Şimdi ise sevilen kız durumuna düşürüp sürekli dayak yer hale getirdiler Tamam kemer vermek istemiyor olabilirsin ama bari heelliği bozmayaydın Eski psikopat hallerini özlüyorum valla.

Güreşi bıraktıktan sonra adı çok yerde geçmemiş, bi ara 50 cent'in bodyguardlığını yapmış
    Ken shamrock, attitude era yerine ruthless aggresion'da boy gösterseydi belki daha başarılı olurdu, şampiyon olamasa bile #1 contender olabilirdi. Attitude era'da yetenekten çok karakter önemli olduğu için shamrock'a pek adil davranmadılar, wm 13'de stone cold vs bret hart maçında hakemlik yaptı, 97 sonlarında shawn michaels ile ppv'de güreşti, sonra 98'de rock'la birkaç güzel maçları oldu, corporation vs derken 99'dan sonra da kayıplara karıştı.
    Başka bir örnek vereyim, Chris jericho wwf'e geldikten sonra aynısı onun da başına gelebilirdi, segmentleri izlersen anlarsın, hatta kitabında da bahsediyordu, en azından o paçasını kurtardı

O zamanki undertaker çok iyiydi gerçekten, karakteri evrim üstüne evrim geçirdi, ministry of darkness'ı kurdu vs.
    Ministry of darkness - corporation feudu (heel vs heel :o), dx'in bile altta kalıp çökmeye başlaması , sağlam karakterler, triple h ve rock'ın üste çıkması vs. 1999 gerçekten mükemmel bi seneydi. Özellikle 99 Fully loaded(end of an era'nın adının geçtiği ilk ppv)'dan sonra (undertaker vs stone cold first blood match) bir kitabı ya da filmi bitirirmiş gibi olursun ya, yapacak hiçbir şey kalmazmış gibi, aynısını yaşadım
    98'in sonunda heel turn yaptıktan sonra (o zamanlar ministry of darkness sadece kendisi ve paul bearer) aynı anda hem stone cold hem de kane ile uğraşabiliyordu undertaker, o zamanlar da gayet güzeldi, rock vs austin'in filizlenmesi, rock vs mankind (99 rumble'da mankind'ın kafasına yediği ard arda sandalye darbeleri )

Yolladığın maç da güzel, saliva olmasa adamlar highlight videoları yapamayacak , hbk'nin oversell'leri summerslam 2005'i aratmıyor hogan, michaels'a kaybetmek istemediği için hbk oversell yaparak onunla dalga geçmişti. ama aynı amaçla undertaker'a yapabileceğini sanmıyorum dx'in yeni kurulduğu zamanlar, ekip tamamen maça karışmış zaten hbk ve undertaker'ın ilk maçı sanırım, o yüzden galibiyeti kimseye vermek istememişler, gayet mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 12 Nisan 2016; 18:30:08 >

• Aj ve sami nin maçtan sonra sarılmalarına su yorumu yaptım kendımce aj sami vs jericho kowens görebiliriz bide bizim luchaları neden bu kadar eziyorlar acaba
  • biraz da gülelim

https://www.youtube.com/watch?v=_xneXLE3h5k

• rick flairi
  • İşte görmek istediklerimiz Bray ve Roman'ı bunlar kurtarır

• Turkish Power Wrestlingden daha iyi olmus bana göre. Bunu inandırıcı yapmalisiniz diyor bir de. WWE bas bas bağırıyor evde denemeyin diye bizim ünlü kabul ettigimiz insanların soylediklerine bak. Ellerinden tutmaları gerekecegine yazık etmişler. Ilerde türkiyenin de kötü de olsa bir Federasyonu olur belki wweye falan sokardik. Ama nerede o vizyon anca maykil ceksin dansi, taş adamlar, köpek dansı vs...

• Paige, Turkish Power Wrestlingde güreşmiştir.Bilmeyenler vardır belki söyleyeyim.
  • Ben pek emin değilim ama Sami Zayn müslümanmış diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 14 Nisan 2016; 19:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Ben pek emin değilim ama Sami Zayn müslümanmış diyorlar.

Kevin Owens bir röportajında Zayn'ın müslüman olduğunu söylüyor.Geçen sene de twitterdan bayramları kutlamıştı.
    https://www.reddit.com/r/SquaredCircle/comments/3wcdcr/father_of_young_fan_is_sami_zaynrami_sebei_muslim/ Burada konu hakkında bilgi var.
    Dini beni ilgilendirmez ama dünyada islamofobinin olduğu bir zamanda bu adamın destek görmesi hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Ben pek emin değilim ama Sami Zayn müslümanmış diyorlar.

Kevin Owens bir röportajında Zayn'ın müslüman olduğunu söylüyor.Geçen sene de twitterdan bayramları kutlamıştı.
    https://www.reddit.com/r/SquaredCircle/comments/3wcdcr/father_of_young_fan_is_sami_zaynrami_sebei_muslim/ Burada konu hakkında bilgi var.
    Dini beni ilgilendirmez ama dünyada islamofobinin olduğu bir zamanda bu adamın destek görmesi hoş.

Bütün müslimler Zayn gibi olsa dünya üzerinde islamofobi diye bir şey olur muydu? Asıl sorunun bence bu olması gerek.

• bugünki smackdownu 1 dakikada izledim.aklımda sadece paigenin göğüsleir kaldı

https://store.donanimhaber.com/83/bd/56/83bd56daf670c20548d43ff8a0612d1f.jpg

WWE Smack Down - Raw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 15 Nisan 2016; 8:57:03 >

• montevo kullanıcısına yanıt
    tabide en cok aklımda kalan jericho zayn macına gelen dean ambrose ve ambrose asylum afişleri
  • Paige burnunu kötü çarptiği için zorunlu pin oldu herhalde. Yoksa maç 1 dakika olmazdı.

• +1 orda baya vurguladı zaten pın olucak bi hareket değildi dengesiz geldi heralde
  • Yeteneksizsinize çıkanların zaten youtube kanalı varmış şimdi farkettim. CWE yazınca çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

biraz da gülelim

https://www.youtube.com/watch?v=_xneXLE3h5k

Bence çocuklar başlangiç için güzel yapmiş. Ben olsaydim geçirirdim bunlari. Yazık olmuş.

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.