Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roman suck . Bu arada taker wm deki maçı için kariyerini ortaya koydu .
  • WM maçlarının tamamı belli oldu artık galiba. Jericho vs AJ styles daha açıklanmadı ama o da olacak gibi
    Çok da kötü bir WM olacağını düşünmüyorum fena değil bence .
  • Uzun bir aradan sonra aj vs kevin maçindan zevk almiştim. Onuda jericho bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D smartta mı halen

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Uzun bir aradan sonra aj vs kevin maçindan zevk almiştim. Onuda jericho bozdu.

Unutma Jericho en iyi heel karakter ve karakteri gereği bunu yapması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    Jericho'ya pek ısınamadım. Mikrofona bağirişi biraz gıcık geliyor
    Adamin lionsault,codebreaker ve Walls of Jericho dışinda pek hareketi yok. Tecrubesine bir şey diyemem tabii.Zamaninda shawn michaels'a kafa tutmalarindan haberim var.Aj Styles'la wrestlemania karsilasmasini bence aj alacak.

• quote:

Jericho'ya pek ısınamadım. Mikrofona bağirişi biraz gıcık geliyor
    Adamin lionsault,codebreaker ve Walls of Jericho dışinda pek hareketi yok. Tecrubesine bir şey diyemem tabii.Zamaninda shawn michaels'a kafa tutmalarindan haberim var.Aj Styles'la wrestlemania karsilasmasini bence aj alacak.

WWE deki move-seti en geniş olan adamdır Jericho çok fazla hareketi var aslında ama yaşından dolayı bazı hareketleri yapmıyor. Ayrıca WM de Aj alacak çok belli zaten.

• Çok kötû bir wrestle mania resmen wwe soğudum

• ben çok soğudum maçlardan hep aynı şeyler.sarmıyo son zamanalrdaki konyuşmalar vb.bazı maç rutinleri sıkmaya başladı artık.çok belli oluyo oyunculuk.bugünki smyi izlemedim daha belki evde bakarım.tarz işini sevmiyorum.şurda çok geçmeden big showdur kanedir bu tür kilit adamalr da gidecek.yaşlandıalr artık.gençlerde ,nxtde, Finn Balor ilginç ve teknik birisi ancak genel manada bıktım.gidin telli sopayla dövüşün demiyorum ama atari oyunu gibi yapmayın şunu
  • Wrestlemania tam olarak saat.kaçta başlayacak ? Birde kalteli bir şekilde nerelerden izleyebiliriz ?

• Wrestlemaniada return görecekmiyiz acaba bazı söylentiler dolaşıyor.

• Randy orton,seth ve john cena gelsin artik. Randy'nin kolu mu koptu anlamadim. Wwe'de kimse yokluğu hakkinda bir şey söylemiyor. Tüm beklentiler seth'e verilmiş. Oysa randy en sevdiklerimden biri

• quote:

Randy orton,seth ve john cena gelsin artik. Randy'nin kolu mu koptu anlamadim. Wwe'de kimse yokluğu hakkinda bir şey söylemiyor. Tüm beklentiler seth'e verilmiş. Oysa randy en sevdiklerimden biri

Seth benim bildiğim sakatlığından ötürü hazirandan önce dönmeyecek.

• Beyler eskisi kadar takip etmiyorum ama son yıllarda gördüğüm en kötü match card. Gerçi sakatlık da çok adamlara hak vermek lazım.Umarım akşam HHH , Brock Lesnar , Shane Mcmahon ve Chris Jericho zaferle ayrılır. Gerçi ben böyle dedim ya hepsinin tersi çıkar
  • Shane nasıl coast the coast yapar diye merak ediyordum ama adam yapti rıza baba

• Allah belanızı vermesin ya,

Şu Roman Reigns denen adam WWE şampiyonu oldu.

Seth Rollins, Sami Zayn > 1000x Roman Reigns

Arkadaş Cena'ya daha push vermemeye başladılar şimdi ondan 500 kat yeteneksiz Roman geldi.
  • Bence Styles'ın Jericho'ya kaybetmesi kötü bir durum olmadı. Ancak Reigns denen adam beni deli ediyor. Birde şirketin yeni yüzü yeni Cena'sı demişler. Bu adamın Cena'nın %0,001'i etmez.

Şirketin geleceği: Seth Rollins, Sami Zayn, Zack Ryder olsun olacaksa.

Tek iyi yanı buydu galiba. Rock ve Cena yine kurtardı şovu. Romanlı videolar iyi dislike almış.

Jeff Hardy - Matt Hardy
    Jeff Hardy - CM Punk
    Triple H - Randy Orton
    Randy Orton - John Cena
    John Cena - CM Punk

feudlarından nerelere geldi şirket...

Undertaker'ı tuttular Shane Mccmahone'ın karşsına çıkardılar, saygısızlık. Birde bari adam kaybetmiyecek niye Lesnar'a verdrdiniz maçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 4 Nisan 2016; 15:55:09 >

• Watchwrestling.to sitesinden girebilen var mi ? Wreslemania partlarina tiklayinca sayfa hata veriyor.

• İşte ortada sırf feud yapmak için gereksiz feudlar yapılınca böyle ruhsuz bir WM daha oluyor. Şirket her geçen sene daha kötüye gidiyor. Her sene bir öncekini arıyorsun, şu PG era'nın derhal bitmesi gerek artık çok baydı.

Ayrıca feudlar trajikomik, undertakerin serisini bitirmiş egosuyla bilinen lesnarın WM'de deane kaybedeceğini düşünen varmıydı ki? Undertaker ile shane feudu da ayrı bir komedi, undertaker nasıl kabul etmiş mümkün değil kendisine yapılan hakaret gibi birşey. Triple h bırakalı yıllar geçti fakat WM main eventinde WWE Kemerli şekilde filan giriyor. Yıl olmuş 2016 şirket triple h ye, shane'den umut arıyor buda wwe nin bittiğinin göstergesi. Son olarak şu the rock olayıda çok baydı, artık kimse heycanlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Nisan 2016; 23:33:41 >
  • 101 bin seyirci varmış şovda ve böylece WM seyirci rekoru kırılmış.

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.