Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • summerslam'e kadar falan kalır kemer roman reignste -malesef-
  • şu maryse i ıstırmak ısteyen bı ben mıyım hani miz in ki
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    wwe de ki kadınların ana görevi s ex satmak.eşi olsun olmasın durum bu.ring de gerdek yapan zihniyet adamın eşini de soyar çıkarır.ooo çok pis fotoalrı var.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    hebsini biliyorum
  • Crews Roman'dan daha yetenekli lol
  • Usa champ. kemerinin değeri iyice düştü paybackta kickoff maçı olacakmış
  • Finn Balor Raw'a geliyormuş. Sonunda be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roman albertoya gallows ve anderson romana aj gallows ve anderson roman aj e aj romansa aşkı memnu kıvamındaki raw endingi
  • Enzo kafasini fena carpti. 😱

Roman vs aj maçi berbattı

• Şu kemeri alın artık şundan çok kaba ve estetiklikten uzak. Umarım Finnl Balor en kısa zamanda gelir ve şundan alır kemeri.
  • Roman reigns umarım cm Punk'ın rekorunu kırmaz
  • Enzo'nun durumu ciddi değilmiş. Owens vs Sami şovun maçıydı. Finn'in debut yapmasını bekliyordum ama olmadı.
  • Lesnar neden büyütüldü wwe tarafından bu kadar büyütme derken maçı çok domine etmesinden bahsediyorum

• john cena nın neden gittiği belli oldu arkadaşlar.hem 10 senedir yardırmaktan sıkılmış hem de yeni güreşçilere fırsat vermediği söylentilerinden dolayı wwe ye ara vermiş.gitmiş başka bi program yapıyor.bu arada şans vermek demişken yönetim hiç zack ryder a şans vermiyor.adama wmde kemeri ver ertesi gün kaybettir.daha önceki senelerde de seyirciler bolca tezahürat yapmıştı.adamda tip var şekil var ama olmuyor.

http://www.cinemablend.com/television/Why-John-Cena-Leaving-WWE-Reality-TV-102077.html
    http://www.fox.com/american-grit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 10 Mayıs 2016; 11:54:21 >

• Dolph Ziggler bile push alamıyorsa Zack Ryderın pek bir şansı yok demektir.WWE kemerlerin sayısını arttirmadigi müddetçe daha nice yetenekler harcanip gider

• Raw ı bu hafta fazla beğenmedim. Her şey sıradan bir şekilde ilerliyor.
  • geçen hafta rusev maçtan sonra kalistonun saldırısına ugradı ya ne guldüm ldfgjd sarısın ablada baya tırstı :D
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Ziggler eskiden hep helldi hala hell geliyor bana corbin sopalayınca gıdım hayıflanmıyorum sevınıyorum hatta
  • montevo kullanıcısına yanıt
    cena dönücek diye twitterını felan gosterıolardı showda noldu bide wm dan berı unterdaker triple h ondan oncede randy cena felan ne zaman gelicekler tamam new era yapıyolarda old but gold diye bişeyde var
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    cenadan şak diye vazgeçeceklerini sanmam.adam para basıyor oyuncak cart curt satışından.roman ile birleşip the guy takımı oluşturup tüm nefreti üzerlerine çekebilirler aslında.
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.