Şimdi Ara

www.2014lystercihsonuclari.com 'u Takip edeniniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu site neyin kafasında her gün yeni yazılar giriliyor bu sitenin amacı ne

http://www.2014lystercihsonuclari.com

• OSYMFAN O kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burcu* -- 22 Temmuz 2014; 17:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burcu*

Posted By Efkarlı Geceler

Beni niye eksiliyosunuz kardeşim siteye yazı yazan öyle yazmış aaa ben ne yaptım.

Bu yoruma gülünür işte.
  • 2014 ÖSYS sonuçları bugün açıklanabileceği tahmin ediliyor. Geçen yıl 1 hafta içerisinde açıklanan ÖSYS sonuçları 22.07.2014 tarihinde akşama doğru açıklanacak. Bakalım 2014 lys tercih sonuçları açıklandıktan sonra öğrencilerin durumu ne olacak? 2014 üniversite tercih sonuçları bugün açıklanıyor hemen sizler de detaylı bilgi için diğer kategorilerimize bakabilirsiniz. Bugün açıklanıp açıklanmayacağı konusunda netlik yok ancak bugün açıklanması çok muhtemel çünkü geçen yıl 1 haftada açıklanan sonuçlar bu yıl 5 güne düşmüştür diyerek tahmin ediyoruz. Aslında ÖSYM bu sistemi geliştirip 1-2 gün içerisinde de açıklayabilir fakat neden sınav bittikten sonraki 1-2 günde erkenden açıklanmıyor? diye düşünenler de vardır fakat 2 milyon adayı mahcup etmemek için özenle inceleniyor sonuçlar olası hatalara karşı.

• para verip site almış adamlar ya.
    helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantuni36

para verip site almış adamlar ya.
    helal olsun.

katılı YORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burcu*

.

nyse sn mşglsn glba .s.s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.