Şimdi Ara

www.anlamak.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meğer site değerlendiriyorsunuz, lütfen benim sitemi de değerlendiriniz. Bu siteyi ben yaptım. Sadece FrontPage kullandım. Interaktif tek sayfasını da bir arkadaşım yaptı, sağolsun. Gerçi asp ya da php bilsem de yine böyle, yani interaktif olmayan bir site yapmayı yeğlerdim, zira interaktif olunca işin cılkı çıkıyor kanaatindeyim.

Lütfen değerlendiriniz.

www.anlamak.com

Şimdiden teşekkürler.

anlamak [Editör]
    anlam@anlamak.com

• gayet sade ve hoş bir tasarımı var, renkler uyumlu...
  • çok uygun resimler ve yazılarla arayüz oluşturmuşsun.. gerçekten güzel olmuş
  • sayfan sade biraz daha interaktif yaparsan hoş olur.
  • Gayet güzel ve sade. Başarılarının devamını dilerim.
  • Sitenin renkleri dolayısıyla çok eleştiri almıştım. İlk başta siteyi interaktif yapacaktım, ama sonradan vazgeçtim. Zira bu sitenin interaktif olmasının bir özelliği olmayacağı kanaatindeyim. Amaç okumak ve okutmak olunca sitenin teknik altyapısı pek önemli değil diye düşündüm.

Nihayetinde olumlu eleştirdiğiniz için teşekkürler. Zira nerdeyse şevkim kırılmak üzereydi. Çünkü insanlar içindeki bilgiden çok sitenin teknik yapısını konuşuyordu.

Bahsettiğiniz gibi "basit" bir site. Ama bu sitenin karışık olmasına bir gerek yok. Alan da, satan da belli kanaatindeyim. Gereksiz özelliklerle doldurmak beni amaçtan saptırır fikrindeyim.

Bir de rating alsam, gam yemeyeceğim. Her ne kadar bu tip bir kaygım olmasa da uzun dönemde reyting almasını umuyorum. Okuyan ve araştırana açım...

Hakikaten teşekkürler.
  • hoş sade bir site...güzel olmuş tebrikler.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.forumistik.com
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler,

Ancak site (her ne kadar ben bile izlememiş olsam da) Uğur Yücel'in "Yazı Tura" filmi gibi (Uğur Yücel, Antalya Film Festivali'nde 11 ödül alan filmi ile ilgili konuşma yaparken 'film ödül alıyor, ama izleyen yok' diye bir açıklamada bulunmuştu) izleyici fakiri...

Sitede tahminime göre 2500 kitap sayfası veri mevcut. Bunu yaklaşık 1500 jpg ile destekleyince bilen ve bilmeye aç olan için eşsiz bir ziyafet olacağı kanaatindeyim. Kanaatindeyim kanaatinde olmasına da, anasayfayı gören çıkıyor.

Gerçi ziyaretçi kaygım yok. Ana sayfadaki latince kelimeleri kullanmamın amacı da kaygı uyandıracak insanların gözünü korkutmak amacıylaydı. Ama bu kadar ilgisizlik de bende ayrıca bir kaygı uyandırdı...

Kısa vadede beklediğimi bulamadım. Orta vadede umutlu değilim. Şimdi uzun vadeyi beklemek gerek...

Çok sözü olanın çok derdi olurmuş...

Eleştirilerinizin devamını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberManS -- 13 Ekim 2004, 9:35:58 >

• www.anlamak.com PCNET Kasım sayısında tanıtıldı.

Bu bir kriter midir?
  • Yorum yok mu? Yoksa niye yok? Yanlış nerede? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UberManS

Yorum yok mu? Yoksa niye yok? Yanlış nerede? :)

güzel bir site yapmışsın ama ben bir siteye girdiğimde o siteden faydalanmalıym bu sitenin bana faydası nedir?
  • ne diyeceğimi şaşırdım.

"ilim, isteyene verilir" sözünü tekrar etmekten başka bir şey diyemiyorum...
  • --------------------------------------------------------------------------------

çalışmayı henüz bitirmedim. sadece ana ve alt başlıklar mevcut.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Not: Header'deki boşluk, [olası] reklam alanı olacak

anlamak [editör]
  • Bu foruma katılanlar psikolojiyi , insan ilişkilerini sanatı çok iyi bildiklerini sanmıyorum. Balzac – Dickens – Dostoyevski bunları burda tanıyan kaç kişi vardır acaba ? Buna bende dahilim. Genç nesil teknoloji ile içiçe ama bu tür bilgiler pek sunulmadığından bu tür yazılar makaleler pek tutulmuyor. Bence bu tanıtımı sayısalcıların çoğunlukta olduğu yerde değilde daha uygun bi yerde yapsanız çok fazla ilgi çeker birsürü tebrik mesajı vs. alırsınız.

Tebrik ediyorum çok başarılı bir çalışma web site tasarımından öte içerik çok aydınlatıcı. Arkaplan rengi ve arkaplansız resimler birbir ile iyi uyum sağlamış.

Not: Bahsettiğim grup dışında olanlar bana kızmasın çoğunluktan bahsettim. Kendi görüşüm bence böyle...
  • Çavuş,

Teşekkürü borç bilirim. Çalışma hakkında bir tanıtımdan ziyade, yanlışlarımı bulabilmek amacındayım. Zira sitenin gerek içeriği, gerek, beyni, gerek ayakları, gerekse gözü sadece benim. Hal böyle olunca ve okumaya da devam edince, siteyi ekstra bir şeyler öğrenmeden/öğrenmeyi seçmeden html ile yapmaya karar verdim. Eh, bu da, hata götürmez bir durum oluyor. Hani sizler daha profesyonelsiniz. Görür, bilirsiniz diye paylaşıyorum.
  • Siteyi hoş ve sade hazırlamışsın yanlız bana biraz karanlık geldi .
  • anlamak.com

Merhaba siteye ne oldu tam okumaktan keyıf aldıgım bır sıte buldum derken bır anda kapandı gıttı yerıne acılmıs bır sıte varmıdır yada tekrar aynı adresın acılımı mumkun olacakmı ?
  • evet, bencede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.