yakında mekanımız hazır oluyor yeni ailemiz olacak kullanıcı adını vermiyorum sonra daha üsttekiler adam yollayıp tehdite döküyolar işi bekleyinn...
Loading...
evet firmmayla server konusunda bir sorun yaşadık oyunda herhangi bir kasılma yok önerilerinizle güncellemelere devam!!!
Lord oyundaki nikin ne
admin .
oyunun sahibi benim.
oyunda cinsiyet seçme yoktu bugün itibariyle cinsiyet seçme özelliğini ekledim. kayıtlı üyeler ise profilden cinsiyetlerini seçebilirler. seçilen cinsiyet tekrar değiştirilemez.
iyi oyunlar
Herşey güzel, güncellemelerde şimdilik iyi... Ancak "server" sistemi daha iyi olsa, arada gidip-gelmeler olmasa daha iyi olacak
Siteye bazen girilmiyo arkadaşlarında hiç biri giremiyo inşallah sorun çözülür
Evet mesela şu anda
Please contact the billing/support department as soon as possible.
evet yine yok
evet arkadaşlar server cpu kaldıramıyor siteye aşırı yoğunluk var bir çözüm arıyorum. haliyle ziyaret çok olunca server kaldıramıyor
bu arada yeni bir özellik daha eklendi
üye koruma modülü
oyun içerisinde artık isteyen istediğini öldüremeyecek. kullanıcı kendi seviyesindeki adamları, kendi seviyedesinden bir alt seviyede olan adamları ve kendi seviyesinden bir üst seviyedeki adamları vurabilecekler. bu sayede henüz oyuna yeni başlamış oyuncularımızın ölme söz konusu olmayacaktır. ancak belirttiğim şekilde ya kendi seviyesindekiler veya bir alt ve bir üst seviyesindekiler vurabilir.
iyi oyunlar
teşekkürler ...::LorD::... oyun çok güzel ben şimdi yankesiciyim
birde bişey rica etçem veya soru gibi bişi
oyunda en pahalı silah ve en pahalı korumayı aldım (güvenli villa - duskha) daha üstü yokmu bunların
oyun yine gitti tamda bugatti çalmıştım
daha üstü yok ama yakında eklemeyi düşünüyorum.
server taşıması yapıyorum başka servera geçtim ingiltereden aldım daha iyi.
iyi oyunlar
bence daha kötü bugün hiç yoktu şimdi olduğu gibi
Hata =
FORBİDDEN
herşey daha iyi bir hizmet için anlayışlarınızı bekliyorum iyi oyunlar