Şimdi Ara

WwW.cHeteM.Com Mafya Oyunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunsuz host bulmaya baksan iyi olur :D
    esxlee@hotmail.com iletşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: esxlee

sorunsuz host bulmaya baksan iyi olur :D
    esxlee@hotmail.com iletşim

arkadaş doğru söylüyo lost olmuyo böle
  • buldum zaten . site taşınma işlemleri yeni serverin açılması beklenmekte.
  • Hadi hayırlısı...
  • arkadaşlar oyunumuz yeni serverina taşınmıştır. bu serverla daha hızlı bir hizmet vermekteyiz ve hizmetimiz kesintisiz olacaktır. herkese iyi oyunlar

yeniliklere devam edilmekte.

iyi oyunlar
  • İnşallah dediğin gibi kesilmez
  • Oh be sonunda erişim sağlandı chetem'e devam :D go_go_go
  • ya arkadaşlar birden bire başınız sağolsun ÖLDÜNÜZ yazdı ve oyun dan atıldım.yane öldüm durup duruken.haydaa tekrar kayıt ol tekrar oyuna gir dedi.En azından 1 hafta boyunca yeni üye koruması olması lazım.Ogame de bile 1 hafta kimse sana saldıramıyor.Sİte sahibi bunu dikkate alman lazım.Eğer bu oyuna oyuncu çekmek istiosan bunu dikkate al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iidir

bence silah olarak daha cok ceşit eklemelisin mesela çift silah dual barretta

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalupa

ya arkadaşlar birden bire başınız sağolsun ÖLDÜNÜZ yazdı ve oyun dan atıldım.yane öldüm durup duruken.haydaa tekrar kayıt ol tekrar oyuna gir dedi.En azından 1 hafta boyunca yeni üye koruması olması lazım.Ogame de bile 1 hafta kimse sana saldıramıyor.Sİte sahibi bunu dikkate alman lazım.Eğer bu oyuna oyuncu çekmek istiosan bunu dikkate al.

Arkadaşım o bazen olabilir...
    Sanırım sık kullanılanlara eklemişsin oyunu, oradan girincede bu durum ortaya çıkmış...
    Normal giriş yaptığında karakterine girebiliyorsun...

+++

We're still here and have not gone anywhere. Please excuse the mess and check back shortly. Thank you!

Webmaster: Contact support as soon as possible.

Site yine problemli...???

• evt siteye giremiyoruz.Problem var.site sahibi bi açıklama lutfen
  • yine girilmiyor ya
  • LoRd >>> olmuyor böyle yav... El at şu olaya :::
  • Harika bir online oyun sitesi. Bundan sonra burada takılacağım

Edit : Site açılmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErtughruL -- 24 Ocak 2008; 15:45:46 >
  • arkadaşlar siteyi daha iyi bir servera taşıdım fakat sunucu sahibi şirket hesabımı dondurdu nedense. şu an mail attım cevap bekliyorum. bu oyun şu veya bu şekilde devam edecek. bu oyun kapanmayacak. site açılsın sizler için daha yeniliklerim var henüz aktif etmedim.

iyi oyunlar
  • arkadaşlar sorun giderilmiştir oyuna buyurabilirsiniz.

lütfen türk yapımı oyunu reklamlara tıklayarak ve özel üyeliklerle destekleyiniz.

iyi oyunlar
  • Usta hizmet için teşekkürler, ancak benim şu amd olayına halledebilirsen çok sevineceğim... Aksi takdirde oynamak hiç içimden gelmez, çünkü çok emek harcadım
  • arkadaşlar sitem yeni arayüzüyle karşınızda

www.chetem.com tıklarsanız yeni halini görebilirsiniz.

orhande sen bana pm den seni kanıtlayacak bilgiler atarmısın mesela mail adresin neydi silah ve koruma durumun nasıldı kaç paran vardı bankada kaç paran var öldürme becerin gibi hepsini detaylı atarsan sevinirim. gerçek adını soyadını da bildirirsen sevinirim.

iyi oyunlar
  • Arayüz güzel, hizmet için teşekkürler...

amd olayını hallettik bu arada...

7 Milyon sonra aile kurabileceğizzz...
  • inşallah hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.