Şimdi Ara

WwW.cHeteM.Com Mafya Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHETEM.COM Türkiye’nin içinde bulunduğu Çete ve Derin Devlet çatışmalarından esinlenerek yazılmış tamamı TÜRK yapımı web tabanlı aksiyon, strateji, dayanışma ve mafya oyunudur…

WWW.CHETEM.COM'a Tıklayarak CHETE'de ki yerinizi alabilir isterseniz tek başınıza isterseniz ailenizle büyüyerek oyunculara, ailelere savaş açabilirsiniz… Gazino açabilir,mermi fabrikanızla oyunculara satış yapabilirsiniz...Uyuşturucu işine girerek paranıza para katabilirsiniz. İsterseniz de kumarhane kurarak Las Vegas kumar sektörü sizin olabilir.Gazete açarak medya gücünü elinizde bulundurabilirsiniz.

Unutmayın Yaşayıp, Yaşatabileceğiniz gibi Ölüp, Öldürebilirsiniz de

WWW.CHETEM.COM

İyi Oyunlar

• http://www.chetem.com/images/chete.jpg

oyun görüntüsü tüm arkadaşlarımız davetlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...::LorD::... -- 12 Aralık 2007; 13:14:29 >
  • yok mu arkadaşlar bir yorum yapacak insan evladı :D
  • arkaplan ile menü birbirine karışıyor renklerini değiştirin veya bir şekilde ayrıştırın.suçlar biraz az gibi sanki.onun dısında pek birsey yok ama bunlarda gercekten ciddi eksiklikler bence
  • merhabalar

önerilerini ciddiye aldım arka planı değiştirdim daha uyumluı bir şey yaptım

suçlara ise

köşebaşında uyuşturucu sat

ve

Komşu camına nişan al

ekledim.

öldürme becerisini ekledim.

yorumlarınızı bekliyorum

iiyi oyunlar
  • bence silah olarak daha cok ceşit eklemelisin mesela çift silah dual barretta
  • bence gerekli değil çünkü oyunun mantığı mafya oyunu üzerine yeni itemler koymak oyuna bir şey katmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorum bekliyorum arkadaşlar?
  • Emeğine sağlık...

FireFox'ta biraz problemli ancak güzel...

+++ AnaSayfa arayüzü biraz daha kaliteli olabilir...

Oyun için yorum oynadıktan sonra
  • orhande olarak üye oldum oyuna...
    Oynuyorum şu an ve beğendim...
    Şimdilik sürükleyiciliği mevcut...
    Tabi zaman içerisindeki yenilik ve güncellemeler de sürükleyiciliği besleyecektir...
  • gücenlemler ve yenilikler yapılmaktadır. mesela bugün silahlar değiştirildi ve hepsine resimler eklendi. daha da eklemeler yapılacak. arayüz yeniden tasarıma sokulmuştur firefox sorunu biliyoruz oynadığınız için teşekkürler iyi oyunlar.
  • Güzelmiş
  • nasıl para kazancazki
  • araba çal dedim hapise girdim
  • araba çalmaya çalıştıkça suç işlemeye çalıştıkça seviyen artar böylece ilerleyeceksin ve tecrübenle araba çalabilirsin suç işleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...::LorD::...

araba çalmaya çalıştıkça suç işlemeye çalıştıkça seviyen artar böylece ilerleyeceksin ve tecrübenle araba çalabilirsin suç işleyebilirsin

3 kere denedim olmadı bu sefer inşallah
  • Oyun sardı güzel ancak online sayısı artınca serverda yavaşlama oluyor gibi geldi bana...

+++ Şu anda da ulaşılamıyor oyuna... Forbidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhande

Oyun sardı güzel ancak online sayısı artınca serverda yavaşlama oluyor gibi geldi bana...

+++ Şu anda da ulaşılamıyor oyuna... Forbidden

ewt bendede aynı sorun var forbidden yazıo
  • Daha yeni ısınmıştık;;;

Umarım düzelir bir an önce:::

• şimdi giriliyo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.