Şimdi Ara

www.....com uzantılı site açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi geceler ben böyle bir site açmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum ufak bir forum sitesi açacağım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim iyi geceler tekrardan

• yok mu arkadaşlar bilen
  • konuşmalarından bakılırsa çok acemisin

http://forum.donanimhaber.com/forumid_247/tt.htm

bu bölümü gez.

www.isminiz.com şeklinde para ile alınır.Aylık 1 ytl.yılda 12-15ytl ye bulabilirsin.Ama bu sadece domain parası birde host alıcaksın.Tabi ihtiyaçlarına göre.
  • bileeeen çooook ama bu saatte herkes üşenir.
  • domain al godaddy.com du sanırım satılan yer iyi fiyatlar işte ondan sonra free host bul kendine php dosyalarını at kur bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

domain al godaddy.com du sanırım satılan yer iyi fiyatlar işte ondan sonra free host bul kendine php dosyalarını at kur bitti

php dosyalarını at,hostunun kontrl panelinden(cpanel,plesk neyse artık) MYSQL oluştur,mysql a kullanıcı oluştur.
    Forumun dosyalarına yazma izni yani 777 değeri ata.
  • bedava hizmet veren bir siteden, web siteni hazırla sonra adres yönlendirme sitelerinde adresini yönlendir ve işi hallet. para vermeye gerek yok.
  • imzamdaki hosting linkindeki msn adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin, ya da daha detaylı bilgi için hosting bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.