arkadaşlar iyi geceler ben böyle bir site açmak istiyorum ama nasıl oluyor bilmiyorum ufak bir forum sitesi açacağım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim iyi geceler tekrardan
www.isminiz.com şeklinde para ile alınır.Aylık 1 ytl.yılda 12-15ytl ye bulabilirsin.Ama bu sadece domain parası birde host alıcaksın.Tabi ihtiyaçlarına göre.
bileeeen çooook ama bu saatte herkes üşenir.
domain al godaddy.com du sanırım satılan yer iyi fiyatlar işte ondan sonra free host bul kendine php dosyalarını at kur bitti
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
domain al godaddy.com du sanırım satılan yer iyi fiyatlar işte ondan sonra free host bul kendine php dosyalarını at kur bitti
php dosyalarını at,hostunun kontrl panelinden(cpanel,plesk neyse artık) MYSQL oluştur,mysql a kullanıcı oluştur. Forumun dosyalarına yazma izni yani 777 değeri ata.
bedava hizmet veren bir siteden, web siteni hazırla sonra adres yönlendirme sitelerinde adresini yönlendir ve işi hallet. para vermeye gerek yok.
imzamdaki hosting linkindeki msn adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin, ya da daha detaylı bilgi için hosting bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme