arkadaşlar siteye girmeden karar vermeyin diyorum sitede bulcabilcekleriniz;
donanım yazılım haberler güncel haberler download divx paylaşım sinema tiyatro konser felsefe din pskoloji motorlu araçlar resimler asp php visual basic visual basic.net c# c++ delphi türkçe müzik yabancı müzik şarkı sözleri video vs..
toplistlere girmeniz için yükselme kodunu kullandım baştan sölim dedim sora laf edenler olucak kurnaz falan ama zorla tıklatmıyoruz her tıkınız bi sıra üsse çıkarıyo bizi şimdiden teşekkür ederiz bu arada toplist sıramalarımız gayet iyi zaten daha iyi neden olmasın..
bugün 3 . defa yazıyorum.. forum işi bitmiştir artık hala ne diye zaman harcıyorsunuz anlamış değilim.. bir hobi edinin o amaca yönelik bir site açın.. daha yararlı bir iş yapmış olursunuz en azından. internet çöplüğündeki türkçe forumlar yeterli zaten...
msjına bişi demiyorum yani yorumdur doğrusun ama farkındaysa forum siteleri 1000 lerce konuya hitap ediyor ve burda hobimize yönelebiliyoruz mesela ben asp de iyiysem o kategorideyim arkadaşlarım cep bilmem ne buda farklı bi düşünce değilmi çok yüksek hitleri hedeflemesekte biz yinede kendimizden eminiz 4-5 günlük bir siteyiz pageranklar hesaplanınca değerimiz belli olucak teşekkür ederimmm..
peki 3-4 ay sonra bakarız ben burdayım hep
telik hit 25 saat 15.19 bunu neresi iyi ????
www.forumlarim.net arkadaşlar hepinizi yanılttı beklenildiği gibi site 1 ayını doldur olası pagerank 4 günlük tekil hit 1000-1500 arası oynuyo saygılar beylerrrr,
praje kardeş page rank lar açıklandı forumlarim.net açıldı gir bi bak istersen tutmaz diyodun günlük 1600 tekil hite oynuyoruz bir ay gibi kısa bir sürede page rank 4 alexa 830000 alexa ya 15 günde çıkanlar zor bulunur eywallah bye
Hadi bakalım.. daha verdiğim süre dolmamış ama? biz çok siteler gördük (forum) 10 binlerde kapanan :). mp3 film vs gibi illegal paylaşımla aldığın hit ilemi hava yapıyorsun? aslın babayiğitlik bir bilgi sitesi aç, yada siteye gelenlerin bişe götüremeyeceği bir yapı.. o zamanda bu hite kavulursan ilk ben tebrik edeceğim.. yoksa hack, film, mp3 gibi işlerle uğraşıp hit yapıyorum diyenlere gülüyoruz biz :)... veya..net vardı ne oldu o türkiyenin en popüler sitesi? onuda bi araştır istersen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme