Şimdi Ara

www.fotografium.com güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fotografium.com/Nikon-D90-Body-DSLR_1292.html buldum çok ucuza bu sitenin güvenilir olup olmadığını bilen varsa yardımcı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meakin -- 9 Nisan 2012; 23:11:33 >

• Site güvenilir deniyor.Alışveriş yapanlar vardır.Gayet büyük bir site.Ancak ürün sadece body yani üzerinde lens yok sen extra lens alman gerek.

Ayrıca aynı sayfada 5-6 konu açıyordsun aynı konudan sorabilirsin sorularını boşa kirlilik oluyor
  • 3 bin tllik butcem var d90 almak istiyorum onun ustune lens alicam tabiki yaza kadar aynj fiyatta kalirsa alicam tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: meakin

3 bin tllik butcem var d90 almak istiyorum onun ustune lens alicam tabiki yaza kadar aynj fiyatta kalirsa alicam tesekkurler
    Site güvenilirdir. Fiyat kur vb durumlarda dalgalanma olmadıkca yavasca düşme egilimi gösterir
  • D90 icin sizce 70-300 mu yoksa 18-105 mi aliyin ilk olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: meakin

D90 icin sizce 70-300 mu yoksa 18-105 mi aliyin ilk olarak
    Elbette 18-105
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Elbette 18-105

Alıntıları Göster
    60D aldık d90 aldık sorunsuz alışveriş sağlam kutu hızlı kargo daha ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

60D aldık d90 aldık sorunsuz alışveriş sağlam kutu hızlı kargo daha ne olsun?

Alıntıları Göster
    furkan bey var çok ilgilidir güvenilirdir hızlıdırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

furkan bey var çok ilgilidir güvenilirdir hızlıdırlar

Alıntıları Göster
    Tamron 17-50 mm lens aldım 2 ay önce. Bir sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karun06

Tamron 17-50 mm lens aldım 2 ay önce. Bir sorun çıkmadı.

Alıntıları Göster
    50mm lens aldm içinde bayonet camının arkasında kıymık cıktı gönderdim geri bakalım neler yasanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

50mm lens aldm içinde bayonet camının arkasında kıymık cıktı gönderdim geri bakalım neler yasanıcak

gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim .)

bende alışveriş yapmayı düşünüyorum da böyle bir sorun çıkarsa neler yaşanır en azından bir ön bilgi olur .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

bende alışveriş yapmayı düşünüyorum da böyle bir sorun çıkarsa neler yaşanır en azından bir ön bilgi olur .)

geri gönderdigim ürünü sanırım degiştirip kargoya verdiler hemen bakalım gelsin yorumu tazelerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurfehmi

quote:

geri gönderdigim ürünü sanırım degiştirip kargoya verdiler hemen bakalım gelsin yorumu tazelerim

lens geldi sorunsuz temiz alısveriş

• quote:

Bİlgilendirme için teşekkür ederim .) hayırlı olsun .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TymsahTR

quote:

Bİlgilendirme için teşekkür ederim .) hayırlı olsun .)

Alıntıları Göster
    1 ay önce nikon 50mm lens aldım ayrıca arkdaşımada nikon d90 aldık herhangi bir sorun yaşamadık güvenilir bir site. Yalnız 10 gün önce başka bir arkadaş için bir tane daha nikon D90 siparişi verdik fakat ellerinde stok olmadığından dolayı hala beklemekteyiz. Bunun dışında gayet iyi bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedm -- 20 Nisan 2012; 17:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedm

1 ay önce nikon 50mm lens aldım ayrıca arkdaşımada nikon d90 aldık herhangi bir sorun yaşamadık güvenilir bir site. Yalnız 10 gün önce başka bir arkadaş için bir tane daha nikon D90 siparişi verdik fakat ellerinde stok olmadığından dolayı hala beklemekteyiz. Bunun dışında gayet iyi bir site.

Alıntıları Göster
    sitesini bilmiyorum ben direk dükkandan aldım furkan bey iyiydi saolsun
  • Fotografium.com adresinde canlı sohbette bir yazıcı hakkında sorduğum 2. soruda engellendim. Tekrar sohbete girmek istedim. Giriş yaptığımda ise bana "adam akıllı yazacak mısınız" uyarısı geldi ve ardından saygısızca, terbiyesizce konuştular. Bunların işi gücü maddiyat para, müşteri memnuniyeti sıfır, ahlaksız bunlar......
    Aklınız varsa bu terbiyesizlerden hiç birşey almayın, gidin başka yerden alışveriş yapın. örneğin hepsiburada.com. ne kadar şikayetim olduysa hepsiburada anında cevapladı ve şimdiye kadar çözülmeyen hiç bir sorunum olmadı. ürün garantilerini dahi firmalara değil hepsiburadaya atıyorum sonuna kadar ilgileniyorlar.
    işte terbiyesizliğin belgesi aşağıda yükledim...
     www.fotografium.com güvenilirmi

• meakin kullanıcısına yanıt
    Fotografium.com adresinde canlı sohbette bir yazıcı hakkında sorduğum 2. soruda engellendim. Tekrar sohbete girmek istedim. Giriş yaptığımda ise bana "adam akıllı yazacak mısınız" uyarısı geldi ve ardından saygısızca, terbiyesizce konuştular. Bunların işi gücü maddiyat para, müşteri memnuniyeti sıfır, ahlaksız bunlar......
    Aklınız varsa bu terbiyesizlerden hiç birşey almayın, gidin başka yerden alışveriş yapın. örneğin hepsiburada.com. ne kadar şikayetim olduysa hepsiburada anında cevapladı ve şimdiye kadar çözülmeyen hiç bir sorunum olmadı. ürün garantilerini dahi firmalara değil hepsiburadaya atıyorum sonuna kadar ilgileniyorlar.
    işte terbiyesizliğin belgesi aşağıda yükledim...

• sason S kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizliğin belgesi diye terbiyesizlik yapma. Kim bilir ne yazdın veya neler sordun da sana böyle davrandılar. Adamlar müşteri bulayım diye var güçleri ile çalışıyorlar birde utanmadan karalıyorsunuz böyle. Ahlaksız diyorsun adamlara ama asıl senin ahlakın varsa şu yukarıya kaydırdığın alanda neler yazdın onu da göster de gerçekten ahlaksızlık yaptılar mı bizde görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Terbiyesizliğin belgesi diye terbiyesizlik yapma. Kim bilir ne yazdın veya neler sordun da sana böyle davrandılar. Adamlar müşteri bulayım diye var güçleri ile çalışıyorlar birde utanmadan karalıyorsunuz böyle. Ahlaksız diyorsun adamlara ama asıl senin ahlakın varsa şu yukarıya kaydırdığın alanda neler yazdın onu da göster de gerçekten ahlaksızlık yaptılar mı bizde görelim.
    yazışmanın tamamını görmeden değerlendirme yapmak olmaz...kendi yazdıklarınızı da ekleyin görelim...

@sason
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.