Şimdi Ara

www.fuducuk.com Kişisel Tasarım Portföy -Site İnceleme-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Portföy sitemi bir süre önce yayın açtım. Her türlü yorumunzu bekliyorum. Kullanıcı gözüyle yapılan yorumlar benim için önemli.

Adres: http://www.fuducuk.com

Teşekkür ederim...

• Tasarım mükemmele yakın(çok yakın ).. Ana üst menüdeki linklerin yazı tipi daha doğrusu arkaplandaki gölgeleri birbirine çok yakın olmuş. Bu yüzden hoş gözükmüyorlar.Yazı tipini değiştirerek veya hatları yumuşatarak çok daha güzel olmasını sağlayabilirsiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursaaa

Tasarım mükemmele yakın(çok yakın ).. Ana üst menüdeki linklerin yazı tipi daha doğrusu arkaplandaki gölgeleri birbirine çok yakın olmuş. Bu yüzden hoş gözükmüyorlar.Yazı tipini değiştirerek veya hatları yumuşatarak çok daha güzel olmasını sağlayabilirsiniz :)

Yorum için teşekkür ederim.

Aslında menüleri imaj yapmayı düşünüyordum ama Google için HTML şeklinde yapmak zorunda kaldım. Google konusunda yardım eden bir arkadaşım var, ona danışayım, bir sorun olmayacaksa göze daha hoş gelecek şekilde imaj yapayım, olmazsa görüntüyü HTML teknikleri ile daha iyi hale getirmeye çalışayım.

• Hayırlı olsun v.abi çok güzel yapmışsın.
  • çok güzel olmuş
  • Eğer hazır template kullanmadıysan, yerlerşim planı yerli yerinde, görsel olarak sade ama içerik olarak zengin ve detaylar önem verilmiş bir site olmuş tebrikler, yolun açık olsun...

Bu arada giyyin.com.tr'nin şu an yayında olan tasarımı ile senin ref'te gösterdiğin tasarım farklı senin tasarım çok daha güzel iken neden şuanki tasarımı kullanıyorlar, geçiş süreci tamamlanmadı mı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 4 Aralık 2008; 4:33:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyanikguven

Hayırlı olsun v.abi çok güzel yapmışsın.

quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

çok güzel olmuş

Teşekkürler arkadaşlar, sağolun. Gördüğünüz eksik noktalar yok mu hiç peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Eğer hazır template kullanmadıysan, yerlerşim planı yerli yerinde, görsel olarak sade ama içerik olarak zengin ve detaylar önem verilmiş bir site olmuş tebrikler, yolun açık olsun...

Bu arada giyyin.com.tr'nin şu an yayında olan tasarımı ile senin ref'te gösterdiğin tasarım farklı senin tasarım çok daha güzel iken neden şuanki tasarımı kullanıyorlar, geçiş süreci tamamlanmadı mı?.

Template sözcüğünü duyunca bir an kızdım ama sonra şunu düşündüm; tasarımım templatelere benzetiliyorsa bu bir başarıdır. Olaya o yüzden bu açıdan bakıyorum ve teşekkür ederim.

Giyyin.com.tr ise şu an benim yaptığım tasarım üzerine program giydiriliyor, tahminimc 2 haftaya o da benim yaptığım hali ile yayında olabiliecek.

Hepinize saygılarımı sunarım arkadaşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Template sözcüğünü duyunca bir an kızdım ama sonra şunu düşündüm; tasarımım templatelere benzetiliyorsa bu bir başarıdır. Olaya o yüzden bu açıdan bakıyorum ve teşekkür ederim.

Düşünmeden söylenen sözlerin cezası daha sonra düşünmeye mahkum olmaktır
    Tasarımının templatelere benzetilmesi bir başarı ölçütü olabilir
    Senin bu tema template monster daki fiyatlar gözönüne alındığında 80$lık bir tema olabilir :)
    Gerçekten başarılı bir çalışma ve çok uğraştığın belli.. Bunun gibi bir site için flash,fireworks,photoshop,dreamweaver gibi programların etkileşimli olarak kullanılması gerekir. Bunu başarı ile gerçekleştirmişsin :))

quote:

Hepinize saygılarımı sunarım arkadaşlar...

Sevgiler

• Yahu arkadaşlar Template kelimesinden bu kadar korkmayın, artık legal yada illegal olarak template kullamayan kaldı mı?. Çok özel işler hariç. Bende bu bağlamda meraktan sordum. Yoksa arkadaşın na kadar becerikli olduğu CV'sinden belli.

@fuducuk ben senin yerinde olsam templatemonster tarzı template sitelerine tasarım yapıp orada satardım. Akmasada damlar ek gelir olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursaaa

Düşünmeden söylenen sözlerin cezası daha sonra düşünmeye mahkum olmaktır
    Tasarımının templatelere benzetilmesi bir başarı ölçütü olabilir
    Senin bu tema template monster daki fiyatlar gözönüne alındığında 80$lık bir tema olabilir :)
    Gerçekten başarılı bir çalışma ve çok uğraştığın belli.. Bunun gibi bir site için flash,fireworks,photoshop,dreamweaver gibi programların etkileşimli olarak kullanılması gerekir. Bunu başarı ile gerçekleştirmişsin :))

Görsel olarak bir başarı olarak görüyorum tabiki. Fiyat konusuna gelince, monster amcamız o fiyata verebilir ama ben vermediğim için böyle birşey sözkonusu değil, gerçi stratejiler farklı. Monster sürümden kazanmak niyetinde.

Fireworks kullanmadım ama diğer programları kullanarak oluşturdum, bu doğru. Taktirin ve yorumların için tekrar teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Yahu arkadaşlar Template kelimesinden bu kadar korkmayın, artık legal yada illegal olarak template kullamayan kaldı mı?. Çok özel işler hariç. Bende bu bağlamda meraktan sordum. Yoksa arkadaşın na kadar becerikli olduğu CV'sinden belli.

@fuducuk ben senin yerinde olsam templatemonster tarzı template sitelerine tasarım yapıp orada satardım. Akmasada damlar ek gelir olur.

Bu tür orjinal bir tasarım benim yaklaşık 10 günümü alıyor, ayda 3 tane çıkartıp template sitelerine vermek ve geri dönüşünü beklemek çok işime gelmiyor açıkçası. Bir de yapılan sitenin ihtiyaca göre belirlenmiş olması lâzım. Evet, templateler görsel olarak iyi ama aslında hizmet olarak zayıflar. Mesela ben kendi sitemi yapmak yerin beğenerek alma yoluan gitsedim bana %100 uyan bir tasarım bulamayacaktım. Beğendiğim bir görsele ayak uydurmaya çalışacaktım. İsteğe göre alt sayfayı düzenlemekte iş yükü getiriyor. Ayrıca 10 günde yaptığım bir çalışmayı bu tür sitelerden bekletmektense tasarıma değer veren ve kalitenin önemini anlayan bir müşteri bulup onunla çalışmak gerçekten çok daha kolay, ben böyle yapıyorum.

Yorumların için teşekkürler.

• gerçekten hoş duruyor...özellikle vudu bebeğine bayıldım
  • Dostum hayırl uğurlu olsun yoluda açık olsun dizayn görsellik güzel... daha iyisine gerek yok iyi çalışmalar.
    quote:

Merhaba arkadaşlar.

Portföy sitemi bir süre önce yayın açtım. Her türlü yorumunzu bekliyorum. Kullanıcı gözüyle yapılan yorumlar benim için önemli.

Adres: http://www.fuducuk.com

Teşekkür ederim...
  • Tebrikler Veysel, siten harika. Herkes gibi ben de flash logonu ve etkileşimini çok sevdim. Portfolyonu sunumun ve sağ alttaki durum göstergesi ayrıntıları da çok iyi düşünülmüş.

Kendi tercihindir ama, sol üstteki fuducuk.com yazısının stroke ve emboss'ları çok olmuş sanki benim hemen gözüme battı. Stroke'lar birbirine girmeden emboss da abartılmadan yeniden yapılsa bence daha güzel olacak.

Sağ tabloda ana gövde arka planına ait 2 gradyan buton katmanı görüyorum sanki. Biri altta biri üstte. Onlar da pek hoş görünmüyor diyebilirim.

Başarılı tasarımlarının devamını diliyorum.
  • Harika olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tebrikler Veysel, siten harika. Herkes gibi ben de flash logonu ve etkileşimini çok sevdim. Portfolyonu sunumun ve sağ alttaki durum göstergesi ayrıntıları da çok iyi düşünülmüş.

Kendi tercihindir ama, sol üstteki fuducuk.com yazısının stroke ve emboss'ları çok olmuş sanki benim hemen gözüme battı. Stroke'lar birbirine girmeden emboss da abartılmadan yeniden yapılsa bence daha güzel olacak.

Sağ tabloda ana gövde arka planına ait 2 gradyan buton katmanı görüyorum sanki. Biri altta biri üstte. Onlar da pek hoş görünmüyor diyebilirim.

Sevgili WoraZ, öncelikle yorumun ve uyarıların için teşekkür ederim.

fuducuk.com yazısı üzerindeki efekt şimdiye kadar gözüme hoş gelirken, şimdi bana da abartılı geldi. Sanırım o efektleri biraz daha sadeleştirsem daha iyi olacak.

2 gradyan buton katmanı dediğin yeri tam olarak anlayamadım, özellikle tekrar tekrar okudum ama anlamadım. Rica etsem bir ekran görüntüsü ile o kısmı vurgulasan olurmu?

quote:

Orjinalden alıntı: patlican001

Harika olmuş.

Teşekkür ederim arkadaşım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tebrikler Veysel, siten harika. Herkes gibi ben de flash logonu ve etkileşimini çok sevdim. Portfolyonu sunumun ve sağ alttaki durum göstergesi ayrıntıları da çok iyi düşünülmüş.

Sevgili WoraZ, öncelikle yorumun ve uyarıların için teşekkür ederim.

fuducuk.com yazısı üzerindeki efekt şimdiye kadar gözüme hoş gelirken, şimdi bana da abartılı geldi. Sanırım o efektleri biraz daha sadeleştirsem daha iyi olacak.

2 gradyan buton katmanı dediğin yeri tam olarak anlayamadım, özellikle tekrar tekrar okudum ama anlamadım. Rica etsem bir ekran görüntüsü ile o kısmı vurgulasan olurmu?

Ben mi yanlış yorumladım acaba gördüğüm yerleri?

/>

• Ekran görüntüsü için yordum, teşekkür ederim. Gördüğün şey doğru, ben orda içinden geçirme efekti uygulamıştım. Orta kısım biraz aşağıda görünüyor, üst ve alt kısımlar daha önce. Teknik olarka bir problem yok yani, tabi her göz farklı görür, benim açımdan baktığımda senin yorumun yanlış oluyor. Benim orda yapmak istediğim şeridin bitiş ve başlangıç noktalarında arkasından çıkıyor havası vermekti. Şu örnekteki menülerin birine tıkladığında benzer bir uygulama mevcut(sadece üst kısımda);http://www.templatemonster.com/flash-templates/11670.html

• Evet, verdiğin örneğe bakınca ne demek istediğini anladım. Yanlış yorumlamışım gördüğümü, özür dilerim.

Çalışmalarında başarılar diliyorum.
  • Estağfurullah, ne demek.

Teşekkür ederim, saygılar...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.