Şimdi Ara

www.fuducuk.com Kişisel Tasarım Portföy -Site İnceleme- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet başarılı olmuş.

Referanslar kısmında sanırım ufak tefek sorunlar var bazı siteler park edilmiş bazıları ise tasarımları değişik önerim şudur ki kapalı olanlar varya park edilenler vs bunların link adreslerini pasif yapmanız yani siteye gidilmemesi zaten "SS" kısmından tasarım görülebiliyor. Flash logonun yersiz olduğunu düşünüyorum artık flashın devri bitti en azından bu tarz işlerde bitti bana göre tabi kullanım yerleri farklılık gösterebiliyor oralarda kullanılabilir ama bir örnek sağa sola açılan kullandığım programlar kısmı flash yerine bir kütüphane ile yapılabilir hem hafif olur hemde tarayıcı denetlenmesi sorunu ortadan kalkar kullanımı için 2 kere tıklanılması gerekiyor. ve bir arkadaşın template e benzetmesi biraz normal sebebi bana göre şudur ki
    alışıla gelmiş bazı ikonlar ve kullanılan yazı fontları,renkleri stabil TM havası vermiş ve son olarak tablo kullanımı. Lütfen ukalalık olarak algılanmasın alt yapınızı kullanarak daha güzel şeyler yapabileceğiniz aşikar.
    Başarılar ve iyi bayramlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 9 Aralık 2008; 10:21:30 >

• vay beh çok güzel olmuş valla harika. iğne batırıp duruyorum siteye
  • Çok güzel olmuş.Tebrik ederim.

Altınörümcek yarışmasına katılmayı düşünüyor musun?
  • Güzel olmuş . Fakat anasayfaya saat ve tarih koysan daha güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DART VADER

Şu soldaki admamı şişleme çok güzel

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

vay beh çok güzel olmuş valla harika. iğne batırıp duruyorum siteye

İstediğin kadar batırabilirsin, ne de olsa sonra sıfırlıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: V1

Güzel olmuş . Fakat anasayfaya saat ve tarih koysan daha güzel olur

Teşekkür ederim. Böyle bir sitede saat ve tarih koymanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Çok güzel olmuş.Tebrik ederim.

Altınörümcek yarışmasına katılmayı düşünüyor musun?

Teşekkürler.

Altınörümceğe katılmayı düşünmüyorum çünkü güvenmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Gayet başarılı olmuş.

Referanslar kısmında sanırım ufak tefek sorunlar var bazı siteler park edilmiş bazıları ise tasarımları değişik önerim şudur ki kapalı olanlar varya park edilenler vs bunların link adreslerini pasif yapmanız yani siteye gidilmemesi zaten "SS" kısmından tasarım görülebiliyor. Flash logonun yersiz olduğunu düşünüyorum artık flashın devri bitti en azından bu tarz işlerde bitti bana göre tabi kullanım yerleri farklılık gösterebiliyor oralarda kullanılabilir ama bir örnek sağa sola açılan kullandığım programlar kısmı flash yerine bir kütüphane ile yapılabilir hem hafif olur hemde tarayıcı denetlenmesi sorunu ortadan kalkar kullanımı için 2 kere tıklanılması gerekiyor. ve bir arkadaşın template e benzetmesi biraz normal sebebi bana göre şudur ki
    alışıla gelmiş bazı ikonlar ve kullanılan yazı fontları,renkleri stabil TM havası vermiş ve son olarak tablo kullanımı. Lütfen ukalalık olarak algılanmasın alt yapınızı kullanarak daha güzel şeyler yapabileceğiniz aşikar.
    Başarılar ve iyi bayramlar dilerim.

Bilinçli yorumların için öncelikle teşekkür ederim.

Park halinde bununan sitelerin linklerini pasif yaptığımda ve o siteler yayına açıldığında onları sürekli takip etmem icap edecekti. Yani sürekli kontrol etmem gerekecekti, açıldı mı açılmadı mı vb. diye. O yüzden linki ben her halûkârda koydum. Böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Flash devri bitti demek 'bence' dar açıdan bakmak anlamına geliyor. İnsanlar Flash'ı anlayamadığı için bırakmaya başladılar. Evt, eksi dönleri var, arama motorlarında henüz istenilen kıvama gelemedi. Ancak Flash ile tasarlanmış sayfalarda DIV ler CSS ler ile uğraşmak zorunda kalmıyor kimse, patlamalar çatlamalar da asla olmuyor. Üstelik kendinden AJAX'lı. Flash'ın bir sürü niğmeti var aslında. Flash ile yapılamayacak şey yok gibi. Flash ile yapılan bir teknolojiyi diğerlerinde yapmak için birkaç şeyi bir araya ustaca getirmek gerekiyor.

Altyapı konusuna gelince, evet daha iyi teknolojiler de kullanılabilirdi ama sayfamı statik tuttuğum için kullanıcıya yansıyan bir tarafının olmadığını düşündüm.

Yorumlar için tekrar teşekkür eder, hepinize saygılarımı sunarım...

• Veysel abi siteni çok beğendim.İyi çalışmalar
  • Çok başarılı. Harika. Muhteşem. Kusursuz.
  • @fuducuk Sen bilirsin. Fakat saat ve tarih gereksiz değildir bence. Heran öğrenilmesi ve bakılması gerekebilecek. Evrensel bilgilerdir. Fakat yinede güzel site büyük eksiklik değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Veysel abi siteni çok beğendim.İyi çalışmalar

Sağol Olgahan'cım, seni benim test kullanıcımsın.

quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Çok başarılı. Harika. Muhteşem. Kusursuz.

Estağfurullah, övgünüz için teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: V1

@fuducuk Sen bilirsin. Fakat saat ve tarih gereksiz değildir bence. Heran öğrenilmesi ve bakılması gerekebilecek. Evrensel bilgilerdir. Fakat yinede güzel site büyük eksiklik değil.

Teşekkür ederim V1 kardeşim.

• Harika olmuş siteniz.İyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Harika olmuş siteniz.İyi çalışmalar

Teşekkürler
  • Hayırlı olsun güzel bir site amacınada uygun kullanıcıların işini rahatlıkla görecektir.

Bişi daha sölicem o sağ taraftaki Web site portal tasarım falan oradaki amacı anlatan tek bir flash yapsaydın daha az yazı görürürdük öle belki daha güzelde olabilirdi.
  • 10 numara site olmuş eline sağlık fuducuk kardeş darısı başıma...
  • Biraz karışık olmuş . Yapılan işler daha sade bir şekilde verilmeli bence. Sağdaki bölümde çok fazla text var ve layout template havasında. Bu kısmın o havadan kurtarılıp soldaki özgün şekle büründürülmesi daha iyi olur kanımca.
  • Genel olarak güzel bir tasarım gerçekten, hayırlı olsun.

Ama gözüme çarpan başlıca şeyler;

Logodaki emboss ve stroke'un fazla aşırıya kaçması ve sağ bölümdeki yazıların yer aldığı bölümün çok iç içe olması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Genel olarak güzel bir tasarım gerçekten, hayırlı olsun.

Ama gözüme çarpan başlıca şeyler;

Logodaki emboss ve stroke'un fazla aşırıya kaçması ve sağ bölümdeki yazıların yer aldığı bölümün çok iç içe olması...

Emboss yerinde gibi. Stroke'da beyaz üzerinde biraz abartılı durmuş.
  • Oldukça güzel. Sekmelerdeki yazı tipleri cidden rahatsız edici duruyor( en azından bana öyle gözüktü. ) . Numaralı gözlük kullanan insanların o tür yazılarda sorun çekeceğini düşünüyorum. Bir de beni rahatsız eden ikinci noktası sekmelerin yavaş ve keskin hareketi. Yani hızlı kalkabilirdi veya yavaş ama yumuşak hareket edebilirdi diye düşünüyorum.

Bunun dışında dikkatimi çeken bir yeri olmadı. Eline sağlık.
  • tebrik ederim.tasarım güzel ancak kalabalık.çok fazla yazı,küçük resim ve farklı renk var.
    bu gürültülü durum çalışmalarının ve kapasiteni gölgelemiş bence.
    bendaha sade sayfaları ssevdiğim için bana öyle gelmiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.