Şimdi Ara

www.igneiplikburada.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere "www.igneiplikburada.com" iğne iplik burada alış veriş sitesinden yaptığım deneyimi mi anlatacağım ki başkalarıda benim gibi zorluk çekmesin ve böyle art niyetli kötü firmaların yanında iyi ciddi firmalar kazansın diye;
    iplik, makas, işaret kalemi.....vb gibi tedariki çok kolay malzemelerin siparişini verdim, Verdiğim günden itibaren 1 hafta sonra bir kısmını gönderdiler. İkince hafta geri kalan iplikleri gönderdiler. Ürünleri sanki bakkal amcadan rica ediyormuşus gibi rastgele en dandirik kutunun içine rastgele atmışlar. ikinci hafta gönderdikleri ipliklerimden bir tanesi 500 gr olması gerekirken 220 gr göndermişler. Yani iki bobin yerine bir bobin göndermişler ve bunu fark ettim, aradığımda hemen kabul etmediler ben ısrar edince kabul edip ikincisini kargo ile göndereceklerini söylediler bakalım ne olacak. Gönderdikleri diğer ipliklerde sanki antikacıda arka raflarda yıllarca bekleyen iplik görünümü vardı.Bu kadar haklı olduğum halde telefona çıkan sekreter bozması kadın telefonu suratıma kapatmaya başladı. Çok ciddiyetsiz, lavobalı bir firma. Sitelerine sanki büyük bir mağzaymış gibi resim filan koymuşlar, bir kaç dandirik isim yazmışlar fakat, bir iki kıçı gırık ipliği bile gönderemediler, Ben bunların böyle olduğun bilseydim, bizim pasajın içinde bir manifaturacı var adamda hepsi çok uygun fiyata bulunuyor, gitmeye erindiğim için bunlardan almıştım, basit küçücük manifaturacıda bile hepsi bulunurken, işte bu firma demekki insanların kandırmaya yönelik resim ve siteyeye ürün koyuyorlar. Paramı iade etmede sinirlerimi bozarlar diye ve alışverişimin tutarı 125 tl , değmez diye geri iade etmiyorum. Aman dikkat edin, çok ciddi rakamlarda alışveriş düşünmenizi tavsiye etmem.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 24 Kasım 2014; 13:15:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    evarkadasibul.com
    3 hafta önce açıldı
    teknolojiankara.com sitesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.