Şimdi Ara

www.indexservers.net açıkta bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sitem bu hosting firmasını kullnıyor.Bize haber verilmeden firma kapanmış.Nazım bey sorumlu dervretmiş.Bize bir açıklama gelmedi.Güm diye açıkta kaldık.Bu hostingi kullananlar nerdesiniz.Ne olcak bizim halimiz Nazım bey bizi burdan okuyorsanız lütfen cevap yazın....

• allah rahmet eylesin
  • Şirket olanlar bile bırakıyor bu işi buna rağmen çoluk çocuk hala hosting işine giriyor veya girmeey çalışıyor hiç bilgileri olmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eltun

Şirket olanlar bile bırakıyor bu işi buna rağmen çoluk çocuk hala hosting işine giriyor veya girmeey çalışıyor hiç bilgileri olmadan.

Sonuna kadar haklısın. gördüğümüz gibi şirketler bile batabiliyor yada kapanabiliyor. bakalım kim dur diyecek bu işe çünkü artık host almak isteyenden çok satmak isteyen var. Aslında çokda sorun değil bu eskiden host satıyorduk işler bu boyuta geldi artık server satıyoruz. bakalım çoluk çocukda server satmaya başladığında herhalde simit satarız gibime geliyor Winturk sende ayran satarsan Simit ayran köşe oluruz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 31 Ağustos 2006; 1:13:25 >

• @LiLattah

Benide yanınıza çırak alırsınız
  • eltun bizde ayran kabı ile simit masası mı satsak
  • Valla bitane tanıyorum çarşıda.Ne zaman işim düşse o taraflara adam hep ordadır alıyorum.Adamın mal varlığı benim komple varlığımdan daha fazla gibime geliyor :D .

Ya bide öyle bişeyki reseller alan gerçekten host satışı yapıyor.E şimdi arkadaş bende geçmişte sattım yalan yok.Ama makinam vardı ha!.Şimdi şu anda bende 3 tane reseller var 2'sine para ödüyorum sürekli.Ama ben onu tasarım işini yaptığım müşterilerim için aldım.Valla onca müşterim var hepsini toplasanız 200 mb alan 3 gb aylık band. ya gidiyor ya gitmiyor.Boşta bir sürü alan ve band'ım var.E o zaman bende satış yapim dimi.Yapamam mı? Yaparım!. Çok şükür bilgimde var ama müşteriye verimli olamamki.Nasıl olim.Tek başıma Dünya'nın işini yapıyorum.Host alan müşterilere nasıl yetişicem?.
    Adam host satışı yapıyorum diyor.Beyfendi gündüz kalkıyor okula gidiyor vs.Akşam geliyor 2 3 saat bakıyor.Sonra hele yazılı zamanları 1 2 hafta ortada yok.Müşteri perişan vs. vs.
    Kısaca ayıp yani!

Simit ayran kafaya yattı

• quote:

@LiLattah

Benide yanınıza çırak alırsınız

Ne demek çırak aşk olsun ortak olarak alırız yanımıza sen iste yeter. hadi o zaman son hostlarımızı satalım paraları birleştirip başlayalım simit ayran işine
  • kaliteli, ucuz ve mumkunse yabancı ve cok kullanılan hostarı kullanmayı tercih edin dreamhost tavsiyem :)
  • @Massacre

Bilmem artık bak @LiLattah da ortaklık teklif ediyor değerlendirmem ve düşünmem lazım
  • Olum ne ortaklığı adam seni çırak yapcak en fazla kalfa
  • quote:

Ne demek çırak aşk olsun ortak olarak alırız yanımıza sen iste yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 31 Ağustos 2006; 14:20:19 >
  • quote:

quote:

Ne demek çırak aşk olsun ortak olarak alırız yanımıza sen iste yeter.

fake o fake
  • netlojik.net a devrettiğini söyledi onları aradım böyle bişe yok dediler anlaşamaık o da bizi dolandırdı diyo ekstra onun da parasını 400 +$ ben verdim diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagorturk -- 31 Ağustos 2006; 15:17:37 >
  • Sen yedeklerini al kendine başka bir yerden hostign ala en yisi
  • Massacre aramızı bozmaya çalışıyor Eltun sen inanma fake değil teklifim asıl o önce ayran kabı satalım diyecek işler açılınca çırak yapacak seni kanma ona

Şaka bir yana evet bu tarz olaylar çok fazla oluyor. bir şekilde bir çözüm üretilmesi lazım bence. Sonuçta şuda bir gerçek ticaret ağırdır ne zaman kimin batacağı belli olmaz bu tarz konular tüm sektörlerde tüm dünyada geçerlidir. ama sorun şu geride kalan müşterilerin madur olmaması lazım diye düşünüyorum..

Diğer arkadaşlarımda benle aynı şeyi düşünecektir eminim ben yazayım ADAMER.COM.TR olarak bu tarz madur olan kişilere her zaman destek olmaya hazırız. her türlü yardıma seve seve hazırız..

Bilginize..
  • Ucuz etin yahnisi misali arkadaşlar. 3 kuruş fazla vermemek için adını sanını duymadığınız şirketlerden alıyorsunuz. Ver 10-20 dolar daha adam gibi yerden al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Ucuz etin yahnisi misali arkadaşlar. 3 kuruş fazla vermemek için adını sanını duymadığınız şirketlerden alıyorsunuz. Ver 10-20 dolar daha adam gibi yerden al...

İşte bu kadar basit bir olayı beyinlere işleyemiyoruz ya bence bizde var problem
  • ben nazım beyi tanıyorumwww.cennethosting.com olması lazım bu firma onlarındı sonra firma devretti indexserver.net oldu şimdi yeni firma acarlar kesin beyler saglam firmalarla çalışın
  • Yeniden indexservers.net ortadan kayboldu bilgisi olan birileri varmı acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.