Şimdi Ara

ŞU AN APOTEMİ SİTESİNİN YÖNETİM PANELİNDEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
9
Favori
25.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: beyler yapılcak çok şey var ama sitede fazla oynama yapmak istemiyorum zaten birazdan düzelticem başımız ağrımasın yok yere :d

edit2: 2 ay sonra apoteminin sitesine tam boy istanbul üniversitesinin önünde çekilmiş fotomu koymak da nasip olur inşallah ahahah

SON EDİT:

Birazdan eski haline getiricem siteyi. O arada da biraz laflayalım, olayların nasıl geliştiğinden bahsedeyim. Efendi gibi apoteminin lys edebiyat 1. denemesini çözmüştüm ve cevapları kontrol ederken sorulardan birinin hatalı olduğunu düşünmüştüm, yoruma çok açık bi soruydu. Deneme bildiğiniz gibi çözümlü ama maalesef çözümlere sadece telefondan karekod okutarak ulaşabiliyorsunuz. E ben de telefonu sınav dönemi nedeniyle kapatmıştım. Napçaz napçaz diye düşünürken sitesinde dolandım aradım taradım yok arkadaş, benim denemenin çözümleri gözükmüyo sitede. Yazılım ve güvenlik konularında bilgi sahibiyim, kesinlikle bi yetenek değil, küçüklüğümden beri kurcalamayı seven biriydim. Hatta bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyordum ama hayalimin psikoloji olduğunu ancak lise3 te fark ettim. Şu an da zaten istanbul psikoloji için çalışıyorum. Neyse sonra yönetim paneline girmenin bi yolunu buldum. Sitedeki güvenlik zaafiyeti hakkında detaya giremiyorum lütfen anlayış gösterin. Bu arada deneme çözümlerini hala bulamadım. Neyse sağlık olsun. Dinlediğiniz için teşekkürler, seviyorum hepinizi :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IST_PSY -- 30 Mayıs 2018; 14:59:57 >

• sağ taraftaki özlü sözler bölümüne bakın :D
  • Hshdjsjskkskdkdkjdjdjd lan ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben lise3te fen lisesinin duyuru panosuna sızıp "imam hatip oluyoruz" yazmıştım. Sonra milletin tepkilerini izlemiştim. Eğlenceli

• HAHAAJHAHAHAHSHAHAHBDNRKFNRMR

• ŞU AN APOTEMİ SİTESİNİN YÖNETİM PANELİNDEYİM

xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahhaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hlakeuekrlekrltdkeprkdlc

• Rönesans yeminle

• nasıl becerdin lan kasjdfklada
  • efso :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 30 Mayıs 2018; 14:14:20 >
  • Aynen hocam seviyeyi düşürme ne olur ne olmaz jdkdkdkdkdl

• asdfasdfasdfasdfasdfas

abi nasıl yaptın hahaha
  • Hocam sitenin bir kenarına küçük bir imza bırak sonra yetkililerle temasa geç böyle açık var falan diye onlarda sana apotemi set hediye etsin falan

• ss atabilicen mi :)
  • djjdksklshd lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IST_PSY kullanıcısına yanıt
    diger yayinlara laf at hahahahaha

bu acil geometri fetöcü bunlar monşeeeer

biz piyasada yokken kitapcilarda kaliteli kitap bulmak icin kuyruklara giriyordunuz.2015te biz geldik bu sorunu kökten cozduk elhamdulillah

kiymetli kardeslerim.birileri de tutturmus tyt ayt kolay olacak..eeeeey güvender yayinlari sen kimsin ya? akıl hocan kim? sen ösymyi ne sandin

1 temmuzda behzat rasuliye dersini vermeye hazir miyiiiz

bizim bi rabiamiz var biliyosunuz degil mi

tek yayin, tek fasikül, tek deneme , tek sinaaav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 30 Mayıs 2018; 14:23:55 >
  • behzat rasulinin resmini koysana ya

Edit: İnşallah olur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 30 Mayıs 2018; 14:24:3 >
  • "2 Haftaya satışta olur" Fatih İhtiyaroğlu
  • fiŞeQsin HaÂ

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.