Şimdi Ara

WWW.lineage2tr.com Extreme Kurulum+Genel bilgiler + Türkçe 1. Class questleri!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır diğerlerine hak vermedim zaten sitede yazılanları buraya koyucaktim kuralları ama kapatmışsınız o linki bilmiyom artık hata kimde
  • O zaman konuşmanın bi anlamı yok.ewt ben söyledim ve o link kapatıldı çünkü dışardan gelen kimseyi ilgilendirmez ve bizim içimizde olmayan kimsede bunları anlayamaz(bkz burdakiler) orda bulunması doğru değil ama aslında yanlışta değil,ne yazıkki küçük düşünmeye alışmış bi milletiz o yüzden ben Ranga Guru nun dediği gibi yapıcam

Son olarak bu thread in başlığı neydi onu bi incelemenizi isticem.Kurulum,Genel bilgi,Questler zart zurt.ne amaçla yazdım buraya siz nelerle uğraştınız neyse daha fazla BOŞuna konuşmıyayım.

Bu msj buraya yazdığım son msj artık istediğiniz gibi saydırabilirsiniz devamında cvp gelmeyecek benim tarafımdan

• ok.sen ressam guru ol bende sex gurusu oliim herşey tatliya balansin
    bu arada son noktayi bn koyarim acimam,affetmem kralini tanimam

nokta =====> .
  • Eğitim Şart

• aferin sana zaten bi dahada gelme kimsenin sana ihtiyacı yok yada clannına bizim burda gans abimiz var yardımlarını esirgemez bide qestlere bakın demişsin onu genelde yapmayı herkes bilir biraz ingilizceyle bunlar olabilir 40 lvl qestine girmemişsiniz bile neden anlamadım sitede verilen bilgiler gerçekten çok bayat sizin onca sitede yazdıklarınızı gans abimiz kısaca 1 forumda anlattı ve bu üst konumuz oldu bence biraz bakarak siteyi güncelleyyebilirsiniz
  • Herkese Merhabalar ;

Clan elestrilerinizi daha yeni okudum ve gordum ki insanlar bos bos konusmayi okadar cok ıyı becerıyorlar kı bunu sanırım dunyada en ıyı yapanlar bızlerız. ılk once konusmayı dınlemeyı anlamayı ve elestırmeyı ogrenmelıyız bence.

Ben Bu clanın sızın daha once 1. sınıf dıye makara yapmaya ve hakaret etmeye calısıtıgınız kısılerden bırıyım. ve sızlere bır acıklama getırmem gerektıgı ınancındayım.

ilk sozum ARJİX e ;
    Hazret oyle bir yazmıs ki , bitirim ayakları yapmaktan ne dedıgını bılmeme derecesıne kadar ılerlemıs iş.

Bak Aslanım yasın basın kac bılmıyorum ama ılk olarak ınsanlarla nasıl konusulması gerektıgı ogren. Burası bır forum sayfası ve forum ne ıcın yapılır bılıyormusun_? senın gıbı cahıl cuhedaların boş teneke gıbı gumburdeyıp ona buna laf sokması ıcın yapılmamıstır. burası bır yardımlasma platformudur ve ınsanlar bırbırlerıyle saygılı bıcımde yardımlasırlar. oysakı sen ne yapıyorsun klavye basında aptal aptal agzına ne gelıosa yazıosun. bu koçum ayakları nedır ya anlamadım. sen kımsın kı koçum agzıyla konusma hakkına sahıp hıssedıyorsun kendını_? ılk sozum adam gıbı konus adam gıbı cevap al. Senın bu oyunu ne kadar bıldıgını bılmem ama senden daha ıyı bıldıgım bır asıkar. kurallara gelınce o olmayan beynıne bırde ben acıklama yapım ıstersen ;
    clan da aynı forum sayfası gıbı oyunda ınsanların ortak bır mercisidir ve burada yardımlasırlar dostluklar kurarlar beraber bırseyler yaparlar. ve bundan da zevk alırlar. bırde onlıne oyun ahalısınde bazı tıpler vardır kı bır clana 2 gun gırerler bırak yardım alır sonrada uzarlar. bu cıkarcı kısılıklerden ben oyun hayatım boyunca yeterı kadar cektım, eger clanıma bu tıpler gelecekse hıc gelmesın daha ıyı. bulundugum clan da bırseyı farkedebılmıssın tebrıkler 1.sınıf dıye tabır edılen herkes bırbırıyle dost. eger art nıyetlı davranıslar sergılemeyen herkes te bu sınıfta olabılcek sıfattadır. Şimdi sana soruyorum ben 1.sınıf olarak kabul ettıgım onca dostum clanda varken ve senın gıbı bır densızın de benım clanıma geldıgını dusunursek sana tabıkı onlarla aynı hakkı vermeyecegım. zaten anlasılan su kı o hakkı da hıcbır zaman alabılcek bır tıp degılsın. ve dıger bır hususta clan harcı dedım ya clan bır yardımlasma kurumudur sen emınım kı lıder degılsın ama lıder oldugunu dusunursek clanındakı herkese her baslarına bırsey geldıgınde misal doom alacak mevduatın varmı bence yoktur. ama bende var kımsenın hıcbırseye ıhtıyacı olmaz onlar bana 750 k verırı ama ben herseyımı ortaya dokerım bunu benım bulundugum clanda herkes yapar sadece ben degıl hersey ortaktır. senın o kıt beynınle algılanan saadet zıncırı hıcbır zaman olmadı olmazda. benım ne yaptıgımı nerden bılıyorsun kı sen bana saadet zıncırı suclaması yapabılıyorsun. Bır dıger hususta senın bu engın bılgı ve tecruben.
    Madem o kadar bılgılısın neden asagıda kendını yırttın yardım ıcın. daha onları bılmıosan ne dıyım kı ben.
    demekkı her ınsanın yardıma ıhtıyacı var bence ukalalık yapacagına bırseyler ogrenmeye calıs ve bılmeyenlere yardım et.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4907839/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_4870674/tm.htm

Bırde demıssın kı 80 lvl e hepınızı keserım. Aman yawaş kess :D sen clan ortalamasının yada benım kac lvl oldugumu dahı bılmeden bunları konusabılıosan yazık tek kelıme ıle yazık.
    Tegmen lıgınden bahsedıosun hangı tegmenlık. boş boş konusmalarınla mesaj sayını yuksletıp sana verılen sıfattan bahsedıosan bunu gecelım. bu forumda bırcok kısı bunu hakedebılır ama senın gıbı bos sozcuklerle rutbe alanlar asla.bılmem anlatabıldımmı.
    keske sende bırseyler bılseydın de forum harıcınde bır web sayfası acabılseydın ve ınsanlara yardım edebılseydın.

KALTAQ2 ;
    elestırılerınde en azından hakaret edıcı bır dılle konusmadıgın ıcın tesekkurler. ama sana soyleyebılcegım bır tek sey var. Clanımız sadece bır turk clanıdır ve kımseye de ıhtıyacımız yok. clan uyelerının sayısında yada maddı cıkar saglayacak hıcbırseye ıhtıyacımız yok zaten olabılcek en ust seylerı kullanıyoruz suanda. ve bır turk clanı olarak ta bır tek amacımız vardır dogru ınsanlarla guzel bır arkadaslık. eger clanımız turk clanı olmasaydı o bılgılerı ıng. cevırecek kadar ıng. oldugunada suphen olmasın alın karıslaması yapmana gerek yok. son sozum olarakta ressam guru olamayacagın bariz bir gercek ama sex guru dıe bırsey vamı yada varsa senden nasıl bır guru olur oda ayrı bır tezat.

EXNADİA ;
    haklısın evet EĞİTİM ŞART...

Herkese hayırlı gunlar dılerım, ve unutmayalım kı sızlerın ozgurlugu benım burcumun ucuna kadardır.Bu yuzden topluma acık konusmalarda kelımelerımze dıkkat edelım.

• 1 . Questi Gludin koyundeki “Master Ainus” dan alabilirsiniz.Ainus size bir Mektup vericektir.

2 . Mektubu aldiktan sonra Gludio weapon shop taki “Trader Simplon” la konusun.O size “Warrior Guild Mark” i vericek.

3 . Gludio2nun batisindaki “Ruins Of Sorrow” a gidin.Orada “Tracker Skelaton”lari(LvL 17 pasif) ve “Traker Skeleton Leader”lari bulun.Bu yaratikalrdan 10 adet “Rusted Bronze Sword” toplayin

4 . Sword’lari Trader Simplona goturun.Simplon la konustuktan sonra tekrara “Master Ainus” a donun.Ainus size kullanilabilir bir sword vericek.

5 . Simdi aldiginiz bu Sword u kullanarak “Poison Spider” keseceksiniz.20 tane “Poison Spider’s Lag” topladiktan sonra “Master Ainus” a geri donun.

6 . Ainus size “Medallion of Warrior” u vericek.Qeust bitmistir artik bu itemle “Grandmaster Ramos” dan classinizi secebilirsiniz

Yabancı sitelerden bulunup üstünkörü Türkçe ile sadece çeviri yapılmış.Sabahtan beri deneyip yapamadığım Quest bu ve burdaki yazanlar tamamen yanlış.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mertallica

1 . Questi Gludin koyundeki “Master Ainus” dan alabilirsiniz.Ainus size bir Mektup vericektir.

2 . Mektubu aldiktan sonra Gludio weapon shop taki “Trader Simplon” la konusun.O size “Warrior Guild Mark” i vericek.

3 . Gludio2nun batisindaki “Ruins Of Sorrow” a gidin.Orada “Tracker Skelaton”lari(LvL 17 pasif) ve “Traker Skeleton Leader”lari bulun.Bu yaratikalrdan 10 adet “Rusted Bronze Sword” toplayin

4 . Sword’lari Trader Simplona goturun.Simplon la konustuktan sonra tekrara “Master Ainus” a donun.Ainus size kullanilabilir bir sword vericek.

5 . Simdi aldiginiz bu Sword u kullanarak “Poison Spider” keseceksiniz.20 tane “Poison Spider’s Lag” topladiktan sonra “Master Ainus” a geri donun.

6 . Ainus size “Medallion of Warrior” u vericek.Qeust bitmistir artik bu itemle “Grandmaster Ramos” dan classinizi secebilirsiniz

Yabancı sitelerden bulunup üstünkörü Türkçe ile sadece çeviri yapılmış.Sabahtan beri deneyip yapamadığım Quest bu ve burdaki yazanlar tamamen yanlış.

1. Talk to Master Ainus in the traner building on the north side of Gludin. He will give you Ainus's Letter.
    2. Take the letter to Trader Simplon in the Gludio weapon shop. He will give you a Warrior Guild Mark.
    3. Goto the Ruins of Sorrow (Grim Ruins on map), west of Gludio until you can take the north fork in the road. Hunt Tracker Skeletons (lvl 17 passive) and Tracker Skeleton Leaders (lvl 18 aggressive) northwest of the walled ruins area until you collect 10 Rusted Bronze Swords.
    4. Give the blades to Trader Simplon. He will take the mark and swords, and give you a Rusted Bronze Sword and Simpion's Letter.
    5. Take the letter to Master Ainus. He will turn the sword into a useable item.
    6. Hunt Poison spiders (lvl 18 passive) and Bind Poison Spiders (lvl 19 aggressive) southeast of Gludio along the path until you collect 20 Poison Spider's Legs. You MUST use only the Rusted Bronze Sword to kill the spiders, so bring lots of soulshots because the sword is very weak, and a pile of antidotes for the poison.
    7. Give the legs to Master Ainus, and he will give you a Medallion Of Warrior.
    8. Talk to Grandmaster Ramos once you are level 20 to become a Warrior.

buyur müthiş ingilizcenle sen çevirde düzeltelim hatalı kısmını questin ne dersin ???.hey allahım ya ben bu questi burda yazan şekilde 20 kere yaptım belki , sende bi kusur olamaz dimi anca sen buna basıyosun başka bi yetenek göremedim

• KALTAQ2 ;
    elestırılerınde en azından hakaret edıcı bır dılle konusmadıgın ıcın tesekkurler. ama sana soyleyebılcegım bır tek sey var. Clanımız sadece bır turk clanıdır ve kımseye de ıhtıyacımız yok. clan uyelerının sayısında yada maddı cıkar saglayacak hıcbırseye ıhtıyacımız yok zaten olabılcek en ust seylerı kullanıyoruz suanda. ve bır turk clanı olarak ta bır tek amacımız vardır dogru ınsanlarla guzel bır arkadaslık. eger clanımız turk clanı olmasaydı o bılgılerı ıng. cevırecek kadar ıng. oldugunada suphen olmasın alın karıslaması yapmana gerek yok. son sozum olarakta ressam guru olamayacagın bariz bir gercek ama sex guru dıe bırsey vamı yada varsa senden nasıl bır guru olur oda ayrı bır tezat.

hmm bak arkadaşim
    1)senden bi yanlişini düzeltmeni istemek zorundayim"Ben bu clan kurallarini ing. ye cewircek adamin alnini KARIŞLARIM" demedimdikkatli okursan sende görebilirsin "...alnindan ÖPERİM" dedim bu ne anlama gelio;bu kurallari ingilizceye cewircek adamin ingilizcesini taktir ederim,saygi duyarim

2)tanri bana resim yeteneği wermedii için ressam guru(adi ne boksa) onun yolundan ilerleyemicemherkes tanrinin ona werdii yeteneklere gore hayatini şekillendirmelisex gurusu warmi demişsin,war
    senden olurmu demişsin sende tao okuyup uygulayabilirsen sendende olur tıpkı benim gibi"senden nasi bi guru olur oda ayri bi tezat"demişsin benim tipimi görmeden yazdiklarimi okuyup "tezat içinde çelişki,çelişki içinde mitoloji falan fistik..."gibi cümleler kurmazsan sewinirim

tereci arkadaşim o questte gidilecek ruinin adi "ruin of agony" diryani metallica ya "al sıkıysa sen yap" diceine adama yardim etsen daha ii oluradam belliki darlanmiş yapamamaktan questiyani sende en az adam kadar ii bilirsin class questlerini yapamayinca insanin ne kadar sinirlendiini

• Oyunun japoncadan ingilizceye çevirisi sırasında ve c1 in çıkışıyla haritada bir çok yerin ismi değişmişti.bu sebeten bazı questlerde bölge isimleri ingilizce dökümanlarda dahi yanlış yer alır.Bunu çeviren arkadaşlar her questi oturup deneyecek değiller.ingilizcesini türkçeye çevirmişler sadece daha ne olabilirki.

Ben o arkadaşa questi anlatırdım bir güzel ama yazdıkları yardım almak için değil karalamak için.o sebebten sert çıktım."ben bu questi yapamadım şurda takıldım" dese neyse.burda yazanların tamamı yanlış diyo.al ingilizceside orda ve bence gerekli şekilde türkçeye çevrilmiş.yer isimleri bütün ingilizce dökümanlarda yanlıştır nerdeyse ama yaratıkalrın isminden yola çıkarak doğru yeri bulabilirsin.

Metallicayada "al sıkıysa sen yap" demedim "üstükörü çevrilmiş" demiş buyur sen çevir üstün ingilizcenle dedim.o kadar biliyosa ingilizcesinden baksaymış madem çeviriyi beğenmiyor.

• KALTAQ2 ;
    Yanlısımı duzeltıyorum Kaltaq2 alnını karıslarım degıl alnından operım demıstır.
    ama bu cumle ona benım alnımı opecek takdır yetkısını hıcbırzaman vermez.

Sana resim yeteneği verilmemiş olabilir. Bazı hikayeler yasamak ıcın degıl ders almak ıcın vardır. Okursun alman gerekenı alırsın. Yazılanların aynısını yapmaya calısmazsın. Ama şuda var ki ilim Allahın ilmidir sen ne yaparsan yap nasibin kadarını alırsın demekki en ufak bir hikaye parcasında bile nasibin yokmus ki anlatılmak isteneni ya anlayamadın , ya anlamak işine gelmedi, yada nasibin yokmuş demekten baska birşey diyemem.

Tao dan bahsetmişiz ama bahsetmek degıl resmen baltalamışız. Tao bır Felsefedır ınsanlar bu felsefe ıcın bir ömür vermısler. ınanıyor yada uyguluyormusun dersen sana hayır cevabı verırım ama hıcbır zaman Tao yu konu edip kendımı Bereket Tanrısı tribinede sokmam. Saygı duyulması ınancındayım.
    Senın bereket tanrıcalıgın benı baglamaz tipinde baglamaz. bu yuzden bu konuya son versek ıyı ederız sanırım.
    ve sana olan en son ricam benım nasıl cumle kurmam gerektıgıne sen karar vermezsın bu tıp uyarılarda bulunmazsak asıl ben sevınırım...

MERTALLİCA ;
    Inanın bana sızlere ınanamıyorum, şu topiği actıgımıza pişman oldugumuz kadar hıcbırseye pişman olmadıgımıza emınım.
    Ya bırsey sormak ıstıyorum sizler ınsanları karalamaya calısmak ıçın mı burada varsınız_?
    o gordugun questi ne ilk yapışımız nede son yapışımız.
    Eline bi BAN tabelası alıp sağa sola yapacağınıza takıldıgımız yerı sorsaydık ta bızde su topıcte ılk duzgun bırsey ler yazmıs olan bırıne verecegımız cevaptan mutluluk duysaydık olmazmıydı_?
    bunu yapmak cok mu zordu_?

• Neden Quest'leri kendiniz deneyip , çözüp başardıktan sonra kendi düşüncelerinizle yazmıyorsunuz da ordan burdan yazan yanlış şeyleri Türkçe'ye çevirmeye çalışıp : Türkçe 1.Class questleri!!!!!!!!!! şeklinde bir duyuru yapıyorsunuz?
    Ben sabahtan beri o Quest'in çözümünü arıyorum, buraya da Konu açtım, ama cevap daha yeni gelmiş.
    Her yerde sizin çeviri yaptığınız çözüm yazıyor.Ve ben sabahtan beri (dün sabahtan) Warrior olmaya çalışıyorum.
    O bilgiler yanlış.Ayrıca benim yerimde başka biri olsaydı inan bana küfür bile ederdi.
  • Bu questte yanlış geçen tek kısım "Sorrow" dur.buda c1 den önceki versiyondaki ismidir.bu questler dünyanın en güvenilir sitelerinden alınmış ingilizce halinden çevrilmiştir.bu noktada bize değil git onlara konuş demek zorundayım.ayrıca "tracker skeleton" ların yerine "l2dc.onlinewelten.com"'dan bakarakta olayı çözebilirdin yada haritada "sorrow" diye bi bölgenin olmayışından şüphelenebilirdin."Ruins" yazısından yola çıksan gludio çevvresinde 2 tane ruins olduğuna dikkat etsen rahatlıkla yapardın.hadi bir ruins te gezdin bulamadın öteki tarafada bi baksan sorun kalmayacak.Ben şu oyuna ilk girdiğim günü hatırladım bu olayda.elf lerin wizard questi için 1 hafta uğraşmıştım.o zaman ortada ingilizce döküman bile yoktu ve ben hem oyunu bilmiyodum hemde ingilizcem yetersizdi,1 hafta kadar uğraştım.o zamanlar heralde böyle bi çeviri yapan birini bulsam ve sadece bir bölgenin yeri eski haliyle çevrilmş olsa senin dediklerini demezdin.bence hem oyunu hiç bilmiyosun hemde bu tarz oyunlarda yeteneksizsin.

"Neden Quest'leri kendiniz deneyip , çözüp başardıktan sonra kendi düşüncelerinizle yazmıyorsunuz da ordan burdan yazan yanlış şeyleri Türkçe'ye çevirmeye çalışıp" valla gerçekten bunu yapsak heralde şimdi kafamı duvarlara vuruyor olurdum Dostum sen bunun sadece karşılıksız bi yardım olduğunu kavrıyamamışsın.Sanki sana lisanslı çeviri satışı yaptık bide beğenmeyip,eleştirip,tamamı yanlış diyosun.Bu bir yardım ister faydalanırsın istersen bakmazsın.Bir çok kişide gayet memnun problemi kendinde ara önce "Ayrıca benim yerimde başka biri olsaydı inan bana küfür bile ederdi." hiçte böyle bişey olmadı onuda söliyim.Yine senin gibi bir kaç kişi oyunu bilmeyen takıldı questlerde ama sorunları hep burdaki gibi tek kelimeyle çözülecek kadar ufaktı.sordular ve öğrendiler...

• Oradaki okudugun bilgiler suan tüm Dunyada kullanılan bilgilerdir. Sacma sapan sitelerden toplanmiş sacma sapan bir ceviri degildir yani. Herkes bu acıklamaya gore questini yapıyor. Ve emin benimde birkac kez warriorum olmustu ve bende bu questtin ing. faydalanmıstım.Butun sucu baskalarında bulmak yanlıs bır tutum. Ben yada herhangı bır kısı zorla yardım etmek zorunda degıldır ve bır yardım cabasına karsılık kufur edılemez ıste benım bu topıc te basından berı anlatmak ıstedıgım seylerden bırı de bu. Gelelım senın Yapamadıgın Human Warrior Questine ;
    1-) Gludin Warrior Guilde git. Master Auron nami diger MAster Ainusla konuş. (Neden 2 ısmı var dersen arkadasımın dedıgı üzere c1 den buyana gelen japonca dan ing. geçis surecındeki bazı yanlışlıklar. Bazı yerlerde Auron bazı yerlerde Ainus olarak gecer. Bunu çözmekte cok basittir cunku Gludin de Warrior Guildde 3 kişi vardır ve bunlardan sadece biri sana bu questi verebilir.) Sana bu vatandaş quest için teste tabi tutacagını soyleyecektır ve birde mektup verecektır.

2-) Bu mektubu dogru Gludio koyunde weapon shopta bulunan Trader Simplon a goturup verırsın oda sana bunun karısılıgında Warrior Guild mark adında bir item verir.

3-) Şimdi dogru Ruins of Despair e gidersin (Nami diğer Ruins Of Sorrow) burada Tracker Skeletonları oldurerek 10 adet Rusted Swords toplarsın ve bunları doğru Gludio koyunde bulunan Trader Simplon a goturursun.Oda sana Rusted Bronze sword ve Simpions Letter adında 2 tane item verir.

4-) Bunları Gludin koyunde Warrıor Guildinde Master Auron (Ainus) a verirsin. oda sana Sadece Rusted Bronze Sword kullanarak Posion Spider öldürmeni ve 20 Spider Legs Toplaman gerektıgını anlatacaktır. ( Burada sadece onun verdıgı kılıcla oldurmen gerektıgını baska bır yollada anlayabılırsın. Oda hıcbır quest itemi senın cantana verılmez butun quest itemleri quest cantasında bulunur. Oysakı cantana dıkkatlı bakarsan bu kılıcı kullanabıldıgını gorursun)

5-) SAY YOU UNDERSTAND linkine tıkla. Sana Rusted Bronze Sword adında bır ıtem verecektır. cantana baktıgında quest ıtemı olmayan bır kılıcın sana verılmıs oldugunu goreceksın. işte yukarıda bahsedılen örümcekleri sadece bu kılıçla oldurmelısın aksı halde o orumcekten yumurta alamayacaksın. 20 tane topladıgında bunları ılk basladıgın noktaya yani Master Auron(Ainus) a verdıgınde sana Madllion of Warrior adında bir item verecektır. bunu hemen yanındakı Grand Master Ramos a verırsın ve oda sana warrıorluk ünvanını verir.

• Bilmem anlatabildim mi yoksa turkcem de ingilizcem kadar kıtmı _?
    Ee nede olsa oradan buradan sallama seyleri kullanarak bir site yapmısız yani o kadar anlasılmasın dedık ama nasıl olduda bu ing. yetersızlıgını ve bızım hıc oyun bılmedıgımızı anlayabıldınız hayret!!!!

Aramızda bunca deha varken bizim ne haddimizeydi degilmi yardım etmek_?

Merak ediyorum bakalım baska nelerden suclanacaz acaba.
    ve yıne merak edıyorum ki sucumuz yardım etmek ve yardım etmeye calısmakmı yoksa milletin can sıkıntısında saldıracak yerler arasında hedef alınmak mı_?
    Benım yerımde baskası olsaydı kufur ederdı demıssın, durup durup bunu dusunuyorum bu ulkede kufur yuzunden ınsanlar olduruluyor. Kufur hadısesını o kadar benımsemıs kı ıkı lafımızdan bırı kufur olacak kadar vahim bir hale geldık. Klavye basında ınsanlar o kadar rahat bır sekılde kufur edebılyorlar kı buna hıcbır zaman anlayamıyorum. Acaba kendılerının bır ınsan oldugunu ve karsısındakının de bır ınsan ve bır duyguya sahıp oldugu bılıncını ne zaman tasıyacaklarını hep merak etmısımdır. Burada emınım kı bırcogumuz oyunda durduk yere kufur yemıs yada heran yıyebılecek konumdadır. Bunu gordugunuz de ve o kısıyle hıcbır alakanız olmadıgı halde onun cok rahat bır sekılde klavye basından yazdıgı bırkac kelımenın ınsanları ne kadar cok etkıledıgını hıc dusundulermı acaba_?
    Ben en son bana kufur ettıgınden dolayı karsılık verdıgım bırıne neden sorusunu sordugumda bana ;
    "Ne olmus kı sen kufur ettın dıye ben yada kufur ettıgın kısıler oylemı oluyor" demişti.
    Kufur etmek ve Kufur yemenin bu kadar kolay olabılcegını hıcbırzaman dusunmuyor ve dusunmeyecegımde.
    Sosyal yasamında nasıl kı ınsanlar bırbırlerıne her seye kufur ederek konusmuyorsa online yasamda aynı olmalı bence cunku sokakta gordugun ınsan aksam klavye basında senın karsında ve oda bır ınsan.
    Duyguları,Sinirleri,Egoları,Zaafları,Mutluluklarıyla bir kişiliktir ve hiçbir kimsenin kimseye kufur etme hakkını kendınde bulamaz...

• quote:

Bu questte yanlış geçen tek kısım "Sorrow" dur.buda c1 den önceki versiyondaki ismidir.bu questler dünyanın en güvenilir sitelerinden alınmış ingilizce halinden çevrilmiştir.

Bana hikaye okuma Allah aşkına.Bakmadığım site kalmadı.Hepsinde de aynı yanlış şeyler yazıyor.Madem bu kadar güvenilir ve ilgili siteler , ufak bir güncelleme ile bunları düzeltemiyorlar mı?

quote:

bu noktada bize değil git onlara konuş demek zorundayım.

Onlar da gelsin burda konu açsın, onlara da aynısını konuşurum merak etme.

quote:

yada haritada "sorrow" diye bi bölgenin olmayışından şüphelenebilirdin.

Allah Allah bunu niye düşünemedim acaba?Sen mi çok zekisin yoksa ben çok mu aptalım?

quote:

bence hem oyunu hiç bilmiyosun hemde bu tarz oyunlarda yeteneksizsin.

Evet oyuna yeni başladım, pek bilmiyorum.Ama yeteneksiz olduğumu nerden çıkarttın?

quote:

valla gerçekten bunu yapsak heralde şimdi kafamı duvarlara vuruyor olurdum

Hiç de olmazdın (Ben benzerlerini yaptım , olmadım)

quote:

Dostum sen bunun sadece karşılıksız bi yardım olduğunu kavrıyamamışsın.Sanki sana lisanslı çeviri satışı yaptık bide beğenmeyip,eleştirip,tamamı yanlış diyosun.

Nasıl bir alaka kurdun anlayamadım?Yardım etmek var, yanlış bilgi vermek var.Sizinki ikincisi.Buraya yazdığına göre izin ver de biraz eleştirme hakkım olsun.

quote:

"Ayrıca benim yerimde başka biri olsaydı inan bana küfür bile ederdi."hiçte böyle bişey olmadı onuda söliyim

Olmaz tabi ki, ben de hiç benim gibi oyundaki bütün Questleri yapan bir oyuncu göremedim.Benim gibi biri daha olsa çok fena küfür ederdi hem de.(Warrior olmak için Hardin Academy'deki Woodrow'dan Medallion of Warrior'ı alıp Gludin Village'de ,Warrior Guild'deki Grand Master'a götürmek yeterli.Böyle sınıf atlıyor herkes)

quote:

Oradaki okudugun bilgiler suan tüm Dunyada kullanılan bilgilerdir. Sacma sapan sitelerden toplanmiş sacma sapan bir ceviri degildir yani. Herkes bu acıklamaya gore questini yapıyor.

Biliyorum, bakmadığım site kalmadı çünkü.Her yerde aynı yanlış şeyler yazıyor.Oyuna daha yeni başlamış biri olarak o bilgilerle bu Questi yapamazsın.(Path to a Warrior)

quote:

1-) Gludin Warrior Guilde git. Master Auron nami diger MAster Ainusla konuş. (Neden 2 ısmı var dersen arkadasımın dedıgı üzere c1 den buyana gelen japonca dan ing. geçis surecındeki bazı yanlışlıklar. Bazı yerlerde Auron bazı yerlerde Ainus olarak gecer. Bunu çözmekte cok basittir cunku Gludin de Warrior Guildde 3 kişi vardır ve bunlardan sadece biri sana bu questi verebilir.) Sana bu vatandaş quest için teste tabi tutacagını soyleyecektır ve birde mektup verecektır.

İnanmicaksın ama bunu ben de çözdüm

quote:

3-) Şimdi dogru Ruins of Despair e gidersin (Nami diğer Ruins Of Sorrow) burada Tracker Skeletonları oldurerek 10 adet Rusted Swords toplarsın

Ruins of Despair'da bana Tracker Skeleton ve Tracker Skeleton Leader göster , imzama ben eşeğim diye yazacağım ve bir ay silmeyeceğim.

quote:

Sosyal yasamında nasıl kı ınsanlar bırbırlerıne her seye kufur ederek konusmuyorsa online yasamda aynı olmalı bence cunku sokakta gordugun ınsan aksam klavye basında senın karsında ve oda bır ınsan.

Aynı fikirdeyim, ve ben küfür ettim demedim dikkat edersen.
    BAN'lamama kızmışsınız , başkası olsa küfür ederdi dedim.

Ben yine de sizden özür dilerim, bu konunun uzamasını istemiyorum.Dün biraz sinirliydim galiba , onun hışmıyla böyle bir mesaj yazdım.Tekrar özür dilerim.

• dostum sen hangi serverdasın ya
  • Hepsinde varım, biri down olunca diğerine giriyorum.
    Oyuna 3 gün önce falan başladım.30-35 Karakter yaptım, hepsi de içime sinmedi, bir sebepten sildim
    Tempestte karakter sınırım doldu Silinmelerini bekliyorum.
  • O zaman şunu hatırlatayım: Her serverda questler çalışmaz yada kapalıdır hiç yapılmaz.bazıları playerlara kolaylık olsun diye kaldırılır ve parayla GM lerin belirlediği farklı farklı bölgelerde satılır (Lux shop,Hardins Ac. , GM Shop gibi) Bazı serverlarda ise ciddi zor ve zaman alıcı olduğu için sadece 2. class questleri satılır(Hiç hoşlanmam alsında bu durumdan) Bazı serverlarda ise questleri servera adapte etmeyi beceremedikleri için "Puss Cat" gibi cins bi durum vardır her şehirde bulunur ve quest yapman gerektiğinde buna bi kere tıklarsın olur biter direk class atlarsın.

Oyunun orjinalinde bu questler mevcuttur ve orda yazıldığı şekildedir.ne hardisnten nede başka bi yerden satın alamazsın o itemleri.senin o bahsettiğin medalist warrior denen item yapman gerekn questin bitiş itemidir ve oynadığın server hangisiyse onu hardiste bi yerde satışa sunmuştur.bu durum her yerde farklılık gösterir.oynadığın serverın bu itemi ne amaçla sattığını bilemem,belki scriptleri iyi olmadığı için questler düzgün çalışmıyor olabilir ve onlarda çareyi bi yerlerde itemi satmakta bulmuş olabilir.

"Madem bu kadar güvenilir ve ilgili siteler , ufak bir güncelleme ile bunları düzeltemiyorlar mı? "
    inan buna hiç gerek yok questler o kadarda anlaşılmaz değil.bazı yer isimleri falan yanlıştır ama bunlar artık kalıp olmuş şahsen ben hangisinin ne anlama geldiğini biliyorum artık.Ya biz japonca haritalarda oynadık bu oyunu ne zorluklar yaşadık sen hiç japonca harita gördünmü veya bi GK ye tıklayınca japonca yer isimlerini görünce "acaba hangisi giran?" diye düşünüp sonra haritayı açıp japonca karakterlerden yola çıkarak benzetme yapıp gideceğin yeri bulmaya çalıştınmı e biz bunları yaşadık oyun japon yapımı ve ingilizceye dönüşmeside baya sancılı oldu bunlara şükür edin bence.

• Valla imzana ole birsey yapmanı istemem ama harita da dedigim monsterlar dedigim yerde duruyor Ama bazen Gm ler serverlara baglı olarak monster larda yer degisikliği yapabiliyorlar.

Ek olarak bir duzeltme yapmam gerekirse aynı monsterlar Ruins Of agony de Gludio Castle Town un Guney çıkısında ve dedigim yerde varlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaly10cu -- 4 Ocak 2006 15:49:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.