Şimdi Ara

WWW.lineage2tr.com Extreme Kurulum+Genel bilgiler + Türkçe 1. Class questleri!!!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw arkadaslar siteye bende baktım ama butun 1. class questleri wermiş bi tek orcların kini wermemis ben simdi nasıl ORC RAİDER olacam pls help!!!!!!

• ya beyler biraz konuyla ilgilenin brakın clanı ulan kaltaq2 hep sen başlattınonlar muhalefete grdiler yanlış anlama sakın konumuz lineage2tr sitesini tanıtmak ama siz kavga çıkartıyosunz sırf bi kural yüzünden kavga çıkartılmaz onların kendi disiplini böyledir sana ne ki Allah Allah

• abi nasil bn başlattim yaw
    ben sadece eleştirdim milletin kawga edesi warmiş ki etmişler zuhahah yarilddim walla şu anda........

• işte sen o eleştiriyi yapmasaydın bu olmazdı değilmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: By PCCoPAt

ya beyler biraz konuyla ilgilenin brakın clanı ulan kaltaq2 hep sen başlattınonlar muhalefete grdiler yanlış anlama sakın konumuz lineage2tr sitesini tanıtmak ama siz kavga çıkartıyosunz sırf bi kural yüzünden kavga çıkartılmaz onların kendi disiplini böyledir sana ne ki Allah Allah

oh iyiki biri çıktı teşekkürler.Sitede bazı yenilemeler oldu arkadaşlar questler bölümünde clan lvl questi falan eklenmiş.yanlız link ler sadece ana sayfada düzgün haberiniz olsun.ORC questleri olayınıda aktaracam en kısa zamanda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereci -- 8 Ocak 2006 22:09:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.