Şimdi Ara

WWW.lineage2tr.com Extreme Kurulum+Genel bilgiler + Türkçe 1. Class questleri!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sitenin tamamı hazır değil fakat mevvcut kısımları oldukça faydalı.kurulum yapamayanlar için resimli anlatım var.oyunu bilmeyenler için oyunla ilgili ön bilgiler verilmiş.1. class questleri nin hepsinin türkçeye çevrilmiş halleri sitede mevcut.

Siteyi hazırlayan arkadaşla konuştum yakında siteye bi forum koyacaklarmış bu bilgiyide aldım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereci -- 25 Aralık 2005 19:03:07 >

• Eyw tam hazır oLmasada yinede güzeL oLmuş benim gibi yeniLer için işe yarar saoLasın.
  • Site gayet hoş we guselHayirli olsun
    yanliz ankette "diğer" kismina ael2 we ial2 gibi serverlarida ekleseniz ii olurdu(su anda ial2 yi bilmemde ael2 de oynayan baya turk mevcut)

bu arada clan kurallariniza bi goz attim biraz sert kacmis ama sonucta disiplin icin şart

sakin yasnliş algilamasin kimse sadece su olay biraz komiğime gitti:

3 . Clandan sebebsiz , sorgusuz , habersiz ayrilmak kesinlikle yasaktır.Clandan ayrılmak isteyen üyeler geçerli bi sebeble birlikte clan liderine gelirler.Durum değerlendirilir ve clandan ayrılan kişinin sebebi doğrultusunda bu kişi "Düşman" yada "Eski Dost" sıfatlarından birine sahip olarak clandan ayrılır.Hiç habersiz clandan ayrılanlar "Düşman" sıfatına sahip olmaya direk hak kazanacaklardır.

yaw adamin saten bi hukuku kalmamişsa clandan ayrilire bi hukuku kalmadiinada gore birak clan liderini,allahin olunu bile iplemeden leave tusuna tiklar gider

nyse benim serverim diil,benim clanim diil.size kolay gelsin clan we site konusunda ii şanslar

• servarın ratesi neki merak ettim eğer adam size düşman olursa ve düşük rateli bi servarsa kaybeden clan olur söliim adama pk yaprsın alırsın 50 k karmayı kucana düşürdüklerine yanarsın sonra biri gelip kestimi.biizm clanda ok adar çok sirkulasyon ooluyo ki adamları paso atıorum deaktifleri tabikide.ama bizim clan şu na oynadımız servardaki en ii clanlardan biri hatta en iis diebilirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaltaq2

Site gayet hoş we guselHayirli olsun
    yanliz ankette "diğer" kismina ael2 we ial2 gibi serverlarida ekleseniz ii olurdu(su anda ial2 yi bilmemde ael2 de oynayan baya turk mevcut)

bu arada clan kurallariniza bi goz attim biraz sert kacmis ama sonucta disiplin icin şart

sakin yasnliş algilamasin kimse sadece su olay biraz komiğime gitti:

3 . Clandan sebebsiz , sorgusuz , habersiz ayrilmak kesinlikle yasaktır.Clandan ayrılmak isteyen üyeler geçerli bi sebeble birlikte clan liderine gelirler.Durum değerlendirilir ve clandan ayrılan kişinin sebebi doğrultusunda bu kişi "Düşman" yada "Eski Dost" sıfatlarından birine sahip olarak clandan ayrılır.Hiç habersiz clandan ayrılanlar "Düşman" sıfatına sahip olmaya direk hak kazanacaklardır.

yaw adamin saten bi hukuku kalmamişsa clandan ayrilire bi hukuku kalmadiinada gore birak clan liderini,allahin olunu bile iplemeden leave tusuna tiklar gider

nyse benim serverim diil,benim clanim diil.size kolay gelsin clan we site konusunda ii şanslar

ee bu nünyaya giren bi daha ayrılamaz :P

• bi insan lineage de birine gıcıklık yapmak istedimi her türlü yapar zaten kasılacak çok az yer var oyunda genelde insanlar birbirleriyle karşılaşıyor.birinin size düşman olmasının sonucu sadece sizi öldürmesi olarak algılanmasın daha bir çok bezdirici fiil var oyunda ayrıca çıkmak yasaktır derken yani çıkamaz demiyoruz orda, çıkarsın ama yasak sen bilirsin hesabı . bide şöyle bi durum oluyor , adam clandan ayrılıyo sorgusuz 2 gün sonra ben geri gelicem diyo :) bu tür durumlarda bu kural işler tabii geyik kısmını atlamak lazım kurallar sert ama uygulamada o kadar sert deil.anket konusunda ben bişey yapmama siteyi hazırlayan ben değilim sadece o clanda olan bir clan üyesiyim ama yetkili kişilere iletecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereci -- 26 Aralık 2005 12:56:18 >

• KOÇUM BAK bizde clan lideriyiz gelinde görün nasıl oluyo o kurallar sadece düzmece sen o kurallarla ancak kendi arkadaşlarini toplayabilirsin başkada bi sik gelmez clana. Siz milleti soyma peşindesiniz anladigim kadarıyla clan güvencesiymiş clan üyelerinin bu umrunda bile olmaz olmamasi da lazim eger bi clan kurduysan sadece sensin güvence sen hiç askerlerinden para toplayan komutam gördün mü yada işçilerinden para alan patron senin oraya yazacağin sey ne biliyomusun clanima gelen üyelere elimden gelen her türlü yardımı yaparim bundan emin olabilirsiniz ya senin ne hakkın var insanları 3 gruba ayırmaya sen kimsin ki kardes alt tarafi bi oyuncusun orda bu kuralllarla sadece arkadaşlarınla oynayabilirsin saygı deger lider bey yada herneysen senin su andaki forum rütben er ben teğmenim şimdi ben seni ezme hakkınamı sahibim tabiki HAYIR!!!

ALLAH KİMSEYİ ŞASIRTMASIN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjix -- 26 Aralık 2005 16:23:32 >

• 1. o para toplama kurallının konmasını üyelerden bi grup istemişti.

2. hiç kimse gruba ayrılmış değildir clanda.onun mantığı çok farklıdır.birisi gelir clana verirsin verirsin verirsin sonra defolup gider senle işi bittimi.sen istediğine ne istiyosan ver.bizim clana gelecek adam para için geliyosa zaten işimiz olmaz.

3. senin soyguncu dediğin adamlar o toplanan parayı hiç bir şekilde harcama yetkisine sahip değil ordada yazıyo ama okudunmu yoksa kıt beyninle idrakmi edemedin onu bilemem.ayrıca yeni gelenlerden alınmaz o para, eski üyeler kendi aralarında toplarlar ve yine liderin değil clan üyelerinin ihtiyaçları için kullanılır.

4. bu durum seni ne ilgilendirirki gelmişin burda jazz yapıyosun.bizim clanın kendi kuralları, yani sana giren çıkan ne oldu şimdi oturdun o kadar yazıyı yazdın.başka bi derdin varsa açık konuşda bilelim.

5.Komutanlar orduda askerlerinden para istemez tabiki ama paradan daha değerli şeyler alırlar askerlerinden "özveri ,fedakarlık" gibi.patronlar işçisinden para almaz para verir ama bunu bişey karşılığında verir.yaptığı benzetmelerde beyninin hacmi kadar oluyo insanın işte.

6. orda yazan kurallar daha önce defalarca değiştirilmiş.yaşanan olaylara göre yerine göre yeniden yazılmıştır.birileri itiraz eder clandan kaldırılır olur biter.bu bir sistem işi.

7.""sen o kurallarla ancak kendi arkadaşlarini toplayabilirsin başkada bi sik gelmez clana. "" işte bu lafın komik .senin gibi öküzün öngörüsüde bu kadar olur zaten.bizim clanda adamımız çok var KOÇUM sen kendini yorma fazla.sen kendi clanınla ilgilen daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereci -- 26 Aralık 2005 17:08:43 >

• bak koçum sana diyim bu sitedeki her bu mesaji okuyan arkadaşlara sesleniyorum şu yazı değiştirilmeden bi gidin yazdıkları kurallari okuyun ben milleti sömürenden yana diğilim ve sen bunu yapiyosun insan sınıflandırmasi ne demek ya adamlar oyuna yeni başlamiş ezik olabilirler sen yazmişin oraya clanda 3 sinif üye vardır ne lan bu meclismi clanda sadece bi lider olur clana yeni gelen falan filan boş işler ben gelirim 80 lvl bana biri ordan çıkar ezik 3 sınıf der alayını keserim ne oldu o adamın 1 sınıfligi geçiceksin bu işleri bilmediğimi sanmayın o 1 ve 2 sınıfa dair tüm kişiler arkadaşlarınız koçum ben bu oyuna senelerimi verdim sen ne konuşuyon boş boş bana giren çıkan yok ama milletide sikemezsin tamammı millet ne olup bittigini bilsin ulan avrupa birliği bile türkiyeden bu kadar şey istemiyo sen resmen kaptirmiş gidiyosun uyan uayn bi dışarı bak ne oluyo ne bitiyo.....

maden seviye var senin anlayışın içerisinde sana tegmenin olarak emrediyorum git burdan bi daha dönme sen şimdi bu lafımı dinlersen sana hak veririm gerçekten yaşam tarzi seviyelerden ötürüymüş diye ama hala burda kalıp bişeler yazmaya dewam edersen sana sadece NOOB derim bunuda anlayan anlar !!!!!

• walal çok pis kawga cikmiş son baktiimdan bu yana

ya arkadasim clan kurallarina bi sozum yok,sadece elestiri getiriorum sakin yanlis anlama
    nede olsa senin klanin,senin liderin,senin liderinin kurallari

1)clan icinde wtt wtb wts yasak demissiniz...

simdi clandan birisi bisi satacak (acil paraya ihtiyaci war) adama bu konuda onun sattii seye ihtiyaci olan bi clanmate i yardim edemeyecekmi???weya clanmember lar arasinda deiş-tokuş olamayacakmi?(spoil olsun item olsun)bu kural direk clana zarar werir benim kanimca

2)1. snif uye 2. snif uye 3. snif uye diye ayirip onlara kota koymussunuz "bu sunu yapamaz bu bunu yapamaz falan fistik..."

clanda invite we dismiss yetkisi olmayan uyeler disindaki tum uyeler ayni tip uyediraralarindakli tek fark onlarin bazi force larinin olmasidir clan icinde ve disinda yani dier uyelerle hicbi farklari yoktur

3)"clan garanti bedeli" adi altinda para toplanacaktir,her pazartesi bla bla bla...

simdi adam clana girdiinde clani kiraliyomu?yani bn anlamadim nedir bu is?adam her pazartesi lidere vergi wereceene o parayi biriktirir kendine hayri dokunursonrada clan wh sinden we clandakilerden para istememis olurbide merak ettiim adam clandan ayrilinca odedii "kira"yi geri alabiliomuama helal olsun ii düşünce bi nevi "titan" saadet zinciri kurmussunuzgiranda toplanip hey hey de çekin bari

bu yazimi sakin yanlis anlamayin sadece eleştiri
    onun disinda kolay gelsin ii şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 27 Aralık 2005 4:18:24 >

• yahu bende bu tarz bi lider oalcam umut hazırla her pazartesi 2 milyar adena bana:D
    yahu ben lider olarak millete yardım ediorum para istiyene para veriom item isteyene item verioom.yukarıda arkdaşın dediği gibi kimse gelmez bu clana.

clan dediğin bi birliktir ama siz clanmate deel resmen enayi arıonus.keşke aynı servarda oynasadıkta 9 cu madde gereğince "düşük rütbeliler gerekirse canını verir" madeesi uyarınca pvp point kazansadık yaw:D

bu arada bi sürü üye var dionusda peki neden clan üyeleri butonuna link vermiosunuz merak ettim kaç kişi var clanda die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 27 Aralık 2005 4:17:21 >
  • Zuhahah hangi server da oynuyorsunuz acaba 1.sinif fln sacmalamissiniz Yok clan icinde die kira fln evmi kiraliyorsun anlamadim cok saçma isler yapiyorsunuz.Adam larin acc lerini alin bari clandan cikinda.Yada silahlarini LVl i dusukleri de atin one olsun ler ALLAHIM YA BUNASIL BIR .......

HordeOfEastland Clan'nin Sayfasına Hoşgeldiniz...

Sayfamız tamamen yardım amaçlıdır.Lineage oynamak isteyen ama oyun hakkında hiçbirşey bilmiyen arkadaşlara çok faydalı olabileceğini düşündüğümüz için bu sayfayı yapma gereği duyduk.HOE Clan'ı 3 büyük clanın en asil üyelerinin birleşmesiyle oluşturulmuş yeni bir güçtür.İleriye dönük çok büyük planları olan seviyeli ve yardımlaşmayı seven insanlardan oluşmuş bir Clan'dır

Bir de boyle birsey gordum PAYLASMAYI SEVEN CLAN Zupapa....
    Adamlardan kira al item ver cok akillica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 27 Aralık 2005 12:39:15 >

• quote:

walal çok pis kawga cikmiş son baktiimdan bu yana

ya arkadasim clan kurallarina bi sozum yok,sadece elestiri getiriorum sakin yanlis anlama

simdi clandan birisi bisi satacak (acil paraya ihtiyaci war) adama bu konuda onun sattii seye ihtiyaci olan bi clanmate i yardim edemeyecekmi???weya clanmember lar arasinda deiş-tokuş olamayacakmi?(spoil olsun item olsun)bu kural direk clana zarar werir benim kanimca

2)1. snif uye 2. snif uye 3. snif uye diye ayirip onlara kota koymussunuz "bu sunu yapamaz bu bunu yapamaz falan fistik..."

clanda invite we dismiss yetkisi olmayan uyeler disindaki tum uyeler ayni tip uyediraralarindakli tek fark onlarin bazi force larinin olmasidir clan icinde ve disinda yani dier uyelerle hicbi farklari yoktur

3)"clan garanti bedeli" adi altinda para toplanacaktir,her pazartesi bla bla bla...

simdi adam clana girdiinde clani kiraliyomu?yani bn anlamadim nedir bu is?adam her pazartesi lidere vergi wereceene o parayi biriktirir kendine hayri dokunursonrada clan wh sinden we clandakilerden para istememis olurbide merak ettiim adam clandan ayrilinca odedii "kira"yi geri alabiliomuama helal olsun ii düşünce bi nevi "titan" saadet zinciri kurmussunuzgiranda toplanip hey hey de çekin bari

ABİCİM YARDİRMİSSİN HA bayiliodum gulmekten

• quote:

walal çok pis kawga cikmiş son baktiimdan bu yana

ABİCİM YARDİRMİSSİN HA bayiliodum gulmekten

• ya beyler naptınız ne ettiniz arjix diye bi öküz bi kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramaz.orda yazan bişey var biz o parayı yeni gelenlerde almıyoruz.1. sınıf dediğimiz kişiler kendi arasında topluyo ve amacıda acil paraya ihtiyacı olan herhangi birisi olursa clanda ona "para yok kardeşim" dememek.Bizim clanın en değerli üyeleri 3. sınıf olanalrdır.yemin ediyorum bu eleştirleri hakedecek insanlar değil bunları yazanlar.siz gidip 500m para verseniz almazlar.bu işin bir disiplini olsun diye ortak kurallar kondu.size göre bazıları yanlış olabilir ama o kuralların %90 ı yaşanmış sıkıntılara çözüm üretmek için zamanla yaratıldı.Mesela para toplama konusu şurdan çıkmıştı ; bir gün clandaki bi üye "100 KK ye bop buldum abi 50 var bende para laızm acil arkadaşlar!!!!!!" diye bağırdı.o anda kimsedende para çıkmayınca alamadık.750k dediğin parayı lvl 50 üzeri bi adam 30 dk da kasar ve tekrar söylüyorum o para yeni gelenlerden ve 3. sınıflardan toplanmaz ordada yazıyor.
    -------------------------------------------------------------------
    HordeOfEastland Clan'nin Sayfasına Hoşgeldiniz...

Sayfamız tamamen yardım amaçlıdır.Lineage oynamak isteyen ama oyun hakkında hiçbirşey bilmiyen arkadaşlara çok faydalı olabileceğini düşündüğümüz için bu sayfayı yapma gereği duyduk.HOE Clan'ı 3 büyük clanın en asil üyelerinin birleşmesiyle oluşturulmuş yeni bir güçtür.İleriye dönük çok büyük planları olan seviyeli ve yardımlaşmayı seven insanlardan oluşmuş bir Clan'dır
    --------------------------------------------------------------

çok yazık yani bunada laf dediniz ya.biz kendi kurallarımızı kendimiz için oraya yazdık belkide dışardan gelen kimsenin bakmasının bi anlamı yoktu ama siz taktınız oraya çıkamadınız."Yardımlaşmayı seven insanlardan oluşmuş bir Clan'dır " size soruyorum beyler.yardımlaşmak sadece birilerine para vermeklemi olur ??? gördüğünüz o siteyi hazırlamak ,bazı ingilizce dökümanları türkçeye çevirip yeni başlıyacaklara yardımcı olmak istemek ve bunu hiç bir karşılık güdmeden yapmak bunlar sizce yardımlaşma değilmidir adamlar o site için TÜRK LİRASI ödeyerek host ve isim hakkı satın aldılar.o site hazırlanacak diye belki makina başında çoook uzun saatler geçirdiler halada geçiriyolar eksik kısımlarını bitirmek için.AMA YOOOOK siz clan kuralarınız çok kötü siz yardımlaşmıyosunuz soyguncusunuz hırsızsınız benim bu clana girdiğimden beri aldığım yardımın haddi hesabı yok bu adamlara laf edenin anlını karışlarım beğenmeyen daha iyisini yapsın

Biriside çıkıp"questler türkçe olmuş emeğinize teşekkürler, yenilere yardımcı olur" demezmi yau.Bizim Clanın kuralları kimi ne ilgilendiriyorki ? sanki ben buraya clana gelin bize aylık haftalık para ödeyin diye reklam yapmaya çalışıyorumda "sömürücü dolandıırcı soyguncu hırsız vS vs vs" diyorsunuz.ULAN belki yeni oyunculara oyunu kuramayanlara faydası olur diye questleri yapamaynalara baksın diye buraya yazdım siz gelmişiniz hala "KUrallar ahahah zuhahah muahah" ne kadar boş kafalarla yaşıyosunuz yazık diyorum başkada bişey demiyorum.

• Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış... Herkes bu ressamın yaptıklarını
    kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş... Ve onu "Renklerin Ustası"
    anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş...

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve
    son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini
    değerlendirmesini istemiş...

Ranga Guru ise;
    - Sen artık ressam sayılırsın Racaçi..
    Artık senin resmini halk değerlendirecek diyerek ;
    resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını
    istemiş. Yanına da kirmizi bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri
    yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmiş...
    Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim
    çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor...

Çok üzülmüs tabii...
    Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.. Alıp resmi
    götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün oldugunu belirtmiş.

Ranga Guru ;
    üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.

Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş. Tekrar şehrin en
    kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru...
    Ama bu defa yanına bir palet dolusu çesitli renklerde yaglı boya, birkaç fırça ile birlikte...
    Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı
    ile birlikte bırakmasını istemiş.

Birkaç gün sonra gittigi meydanda görmüs ki resmine hiç dokunulmamış,
    firçalar da, boyalar da kullanılmamış... Çok sevinmiş ve koşarak Ranga
    Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış..

Ranga Guru ise;
    "Sevgili Raciçi,
    sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir
    eleştiri sağanaği ile karşılaşabileceğini gördün...
    Hayatında resim yapmamış insanlar
    dahi gelip senin resmini karaladı...

Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin,
    Yapıcı olmalarını istedin... Yapıcı olmak eğitim gerektirir...
    Hiç kimse bilmedigi bir konuyu düzeltmeye kalkmadı,
    cesaret edemedi...

Sevgili Raciçi, mesleginde usta olman yetmez, bilge de olmalısın..
    Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın...
    Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur...

" Sakin emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartişma..."

sizler zuahahah muhahah demeye devam edin biz saadet zinciri kurduk eywallah garibanın parasını yiyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tereci

Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış... Herkes bu ressamın yaptıklarını
    kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş... Ve onu "Renklerin Ustası"
    anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş...

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve
    son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini
    değerlendirmesini istemiş...

Ranga Guru ise;
    - Sen artık ressam sayılırsın Racaçi..
    Artık senin resmini halk değerlendirecek diyerek ;
    resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını
    istemiş. Yanına da kirmizi bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri
    yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.

Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim
    çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor...

Çok üzülmüs tabii...
    Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.. Alıp resmi
    götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün oldugunu belirtmiş.

Ranga Guru ;
    üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.

Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş. Tekrar şehrin en
    kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru...
    Ama bu defa yanına bir palet dolusu çesitli renklerde yaglı boya, birkaç fırça ile birlikte...
    Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı
    ile birlikte bırakmasını istemiş.

Birkaç gün sonra gittigi meydanda görmüs ki resmine hiç dokunulmamış,
    firçalar da, boyalar da kullanılmamış... Çok sevinmiş ve koşarak Ranga
    Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış..

Ranga Guru ise;
    "Sevgili Raciçi,
    sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir
    eleştiri sağanaği ile karşılaşabileceğini gördün...
    Hayatında resim yapmamış insanlar
    dahi gelip senin resmini karaladı...

Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin,
    Yapıcı olmalarını istedin... Yapıcı olmak eğitim gerektirir...
    Hiç kimse bilmedigi bir konuyu düzeltmeye kalkmadı,
    cesaret edemedi...

Sevgili Raciçi, mesleginde usta olman yetmez, bilge de olmalısın..
    Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın...
    Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur...

" Sakin emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartişma..."

sizler zuahahah muhahah demeye devam edin biz saadet zinciri kurduk eywallah garibanın parasını yiyoruz.

hmm güsel bi yazi olmus etkileyici
    walla bn okadar acimasiz eleştiriler getirdiimi pek sanmiyorum,saece eleştirdim okadar
    "ha,yapici eleştiri getir" diosaniz eer benim clanim benim serverim olmadii için ve sizin iç meselelerinize karişmayi gram istemediim için bi yardimim dokunamicak (tabi bana gelipte "biz beceremedik su clan kurallarinin,yeniden yazarmisin" demezseniz)

bukadar yazinin tek amaci anayasa gibi kurak listesi hazirlamaniz,yani uslup olarak ne biliyim ifade olarak istediklerinizi daha yumuşak bi dille anlatmaya çalişsaniz sizi kimse eleştirmez.

oyunu türkçeleştirmişsiniz sitede çokta ii olmuş bence o yazilari bu forumlarada koysaniz we üst konu yapsaniz daha faydali olurben saten bi mktar ing lizcemle hallediorum cou şeyi ama ing.cesi yetersiz arkadaslar adina teşekkur ediorum sizlere

ha ing. demişken...
    claniniz sadece türkler için mi?yani sadece türk clanimi???
    eer diilse gelen bi yabanciya bu kurallari nasil anlaticaksiniz merak ediorum
    bu kurallari aynen bu sekilde ing ceye cewiren adamin alnindan öperim walla

• Ve bu konu bitmezz neden o tereci bana bi hakaret yapti senin sayende bende sınıf biri oldum rütbeni bilde konuşş koçum ezerim ona göre!! diğer arkadaşlarda yapmiş eleştirilerini zaten kim okursada üşenmeden yazar arkadaşım bak siten çok güzel ama clan kuralları adam okuyunca sinirleniyo ya vallaha billaha ben böle kural şart görmedim dedimya avrupa birliği türkiyeden bu kadar çok şey istemedi bide herşeyi açıklamışsın kendi doğrularınla senden sınıflandırma olayınıda açıklamanı istiyorum bedir bu 1. insan 2 sinif 3 sınıf insan zırvalaması anlat ta bi hak verelim!!!
  • diğerlerine hak verdinmi bunu soruyosun ? yoksa benmi yanlış anladım.ayrıca hakareti ilk eden sensin istersen baştan oku
  • EĞİTİM ŞART
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.