Şimdi Ara

www.Palantis.com Yeni ve çok güzel bi oyun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Palantis, bir çok oyuncu ile aynı anda oynayabildiğiniz, TAMAMEN ÜCRETSİZ rpg ve strateji karışımı bir liderlik savaş oyunudur. Palantis, üzerinde var olabilme çabası gösterdiğiniz dünyanın bilinen kısmının ismidir. Palantis'i benzerlerinden ayıran bir çok özelliği vardır. Palantis çok detaylı bir oyundur ve şanstan çok taktiksel bir anlayış ile başarılı olunabilir. Palantis'te kazanan olmak gerçekten zordur.
    Palantis'te zaman hiç bir zaman durmaz ve siz oyunda olmasanız bile akmaya devam eder. Orta Çağ temasında geçen bu mistik deneyimde sizde hemen yerinizi alın! Oyuna girmeden önce kurallarımızı ve nasıl oynanır bölümünü okumanızı tavsiye ederiz.
    yeni ve çok güzel bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoyd Bank$ -- 8 Şubat 2006 18:46:26 >

• sana katılıyorum oyun cok guzel
    herkez oynamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İce cold

sana katılıyorum oyun cok guzel
    herkez oynamalı
    deniyeniniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoyd Bank$

deniyeniniz varmı?

Alıntıları Göster
    Bence cok guzel.Tasarımı filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: İce cold

Bence cok guzel.Tasarımı filan

Alıntıları Göster
    ben oynuynuyorum şu anda , durum iyi gibi ama ordu oluşturmakta kararsızım yani hangi unitelerle ordu yapmalayım. hangi zmnda ne yapmalıyım. deneyerek öğreniyorum.

size ip ucu. oyuna başladığınıza 20 şer tane işçi yapıyorsunu ya , sonra çıkanları tüccar yapın surekli. tüccarlar 1000 tane olduğu zmn, teknoloji kasasna %1 ile para gonderin. tüccarların getirdiği altını arttırın. değirmen yapın oduncuların getirdiği odun miktarı yukselsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

ben oynuynuyorum şu anda , durum iyi gibi ama ordu oluşturmakta kararsızım yani hangi unitelerle ordu yapmalayım. hangi zmnda ne yapmalıyım. deneyerek öğreniyorum.

size ip ucu. oyuna başladığınıza 20 şer tane işçi yapıyorsunu ya , sonra çıkanları tüccar yapın surekli. tüccarlar 1000 tane olduğu zmn, teknoloji kasasna %1 ile para gonderin. tüccarların getirdiği altını arttırın. değirmen yapın oduncuların getirdiği odun miktarı yukselsin.

Alıntıları Göster
    Orduda ben en cok Piyade,Okçu,Akıncı ve Suvari yapıyorum.Ben onları tavsiye ederim.Su an bayaa param var ve hep pazar alanından olıyorum.Ama ben bir turlu halkın mutlulugunu %64'ün üstüne çıkaramadım o yüzden tüccarlar fazla para getirmiyor

• quote:

Orduda ben en cok Piyade,Okçu,Akıncı ve Suvari yapıyorum.Ben onları tavsiye ederim.Su an bayaa param var ve hep pazar alanından olıyorum.Ama ben bir turlu halkın mutlulugunu %64'ün üstüne çıkaramadım o yüzden tüccarlar fazla para getirmiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LLoyd Bank$

şehir bianlarından okul, üniversite, müze fln yap. benimde %76 da su anda.

• quote:

quote:

şehir bianlarından okul, üniversite, müze fln yap. benimde %76 da su anda.

Alıntıları Göster
    Saolbaska onerdigin oyun varmı?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

valla şu anda palantiste gelişmeye çalışıyorum hala. 3.çağdayım.

327:11 NeverLand

• quote:

quote:

valla şu anda palantiste gelişmeye çalışıyorum hala. 3.çağdayım.

327:11 NeverLand

Alıntıları Göster
    Size tavsiyem olsun oyun korumanız kalkmadan çooooook çok para ve işlenmiş demir odun ve asker biriktirin ordu kurmak için. Ben sıfır ordu ile korumadan çıktım saldırılardan basımı kaldıramadım. En son 100 süvari 100 şovalye 40 okçu 150 civarıda piyademe yok ettiler. Oyunu bilenler bilir süvari ve sovalye akıncıdan sonra en iyi askerlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayipKral

Size tavsiyem olsun oyun korumanız kalkmadan çooooook çok para ve işlenmiş demir odun ve asker biriktirin ordu kurmak için. Ben sıfır ordu ile korumadan çıktım saldırılardan basımı kaldıramadım. En son 100 süvari 100 şovalye 40 okçu 150 civarıda piyademe yok ettiler. Oyunu bilenler bilir süvari ve sovalye akıncıdan sonra en iyi askerlerdir.

Alıntıları Göster
    arkadaslar 2. caga butun gelişmeleri yapmadan gecmeyin ve tuccar basın sureklı orduda en cok suvari sovalye elıt ve akıncı ıse yarı okcularda fena deil mutluluk oranını okul muze universite fln yaptırarak arttirabilirsin isci sayilarini tamamlamadan cagatlamayın cag atladıkca fiyatlar artio ve kendinize ii bi guild bulun

• quote:

Orijinalden alıntı: kayseri_38

arkadaslar 2. caga butun gelişmeleri yapmadan gecmeyin ve tuccar basın sureklı orduda en cok suvari sovalye elıt ve akıncı ıse yarı okcularda fena deil mutluluk oranını okul muze universite fln yaptırarak arttirabilirsin isci sayilarini tamamlamadan cagatlamayın cag atladıkca fiyatlar artio ve kendinize ii bi guild bulun

Alıntıları Göster
    Guild nasıl seciliyor?Ben hala bulamadım.Su an 4. cagdayım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

şehir meydanında biraz bekle, guilde adam toplayan ztn bakıo puanlara fln vs.

yada yaz işte, guild atan yokmu die

bu arada senin kordinatin nedir , ve adin, oyun icinde tanisalim. ben verdim yukarda adimi ver koordinatimi. nesaj atarsan memnun lurum. belki guild konusunda yardimci olabilirç benimde yeni girdigim bi guild var lvl 10.

Koord : 327:11
    Ülke: NeverLand
    ID: DragonFly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 22 Mart 2006; 21:33:24 >

• quote:

quote:

şehir meydanında biraz bekle, guilde adam toplayan ztn bakıo puanlara fln vs.

yada yaz işte, guild atan yokmu die

bu arada senin kordinatin nedir , ve adin, oyun icinde tanisalim. ben verdim yukarda adimi ver koordinatimi. nesaj atarsan memnun lurum. belki guild konusunda yardimci olabilirç benimde yeni girdigim bi guild var lvl 10.

Koord : 327:11
    Ülke: NeverLand
    ID: DragonFly

Alıntıları Göster
    oyunu bi haftadan fazladır açmpyorum bi tane sağlam saldırı yedim oyunu tatil moduna soktum ama oynamak isteyenlere tavsiye ederim yani tam bi strateji oyunudur
    bi ara ne yapacağımı şaırmıiştım elimde 8000 küsür tüccar var altın yetmiyordu vallahi
    oyun bilmeyenlere tavsiye tüccarı fazla yapın
    şimdi oyuna başlasam elimde 6 milyon altın var yetmez ne yapsam acep

• quote:

Orijinalden alıntı: 7up

oyunu bi haftadan fazladır açmpyorum bi tane sağlam saldırı yedim oyunu tatil moduna soktum ama oynamak isteyenlere tavsiye ederim yani tam bi strateji oyunudur
    bi ara ne yapacağımı şaırmıiştım elimde 8000 küsür tüccar var altın yetmiyordu vallahi
    oyun bilmeyenlere tavsiye tüccarı fazla yapın
    şimdi oyuna başlasam elimde 6 milyon altın var yetmez ne yapsam acep

Alıntıları Göster
    yaw aga bu oyunun indirme sitesi varmı????? bizde oynaak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitai

Alıntıları Göster
    Süper bir oyun

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: seni_gördüm

bu oyun internet uzerinden oynanıyor. kayıt olup oyuna başlıyorsun.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

topicin baslıgında zaten verilmiş link biraz dikkatli olsan farkediceksin www.palantis.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

quote:

topicin baslıgında zaten verilmiş link biraz dikkatli olsan farkediceksin www.palantis.com

Alıntıları Göster
    GÜZEL Bİ OYUNA BENZİYOR AMA KO,WOW,OGAME VB. OYUNLARIN YERİNİN TUTAMAZ BENCE

BU ARADA KO'DA YENİ AC. ARIYORUM ÖZEL MESAJLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ HERGÜN ONLİNE OLUUM BEN

• quote:

Orijinalden alıntı: SLY3R

GÜZEL Bİ OYUNA BENZİYOR AMA KO,WOW,OGAME VB. OYUNLARIN YERİNİN TUTAMAZ BENCE

BU ARADA KO'DA YENİ AC. ARIYORUM ÖZEL MESAJLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ HERGÜN ONLİNE OLUUM BEN

Alıntıları Göster
    oyun çok güzel, detaylı ama anlaşılmaz değil.biraz zaman ayırmak lazım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.