Şimdi Ara

www.Palantis.com Yeni ve çok güzel bi oyun! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.3.5 versiyona geçildi ve oyundaki yavaşlık sebebiyle server değişikliği de bu sabahtan itibaren başladı.
    Gerçekten süper bir oyun ben oyuna başlamakta biraz geç kaldım

Herkese tavsiye ederim bi kere tadına vardıktan sonra devamının geleceğinden eminim. Ayrıca tamamen Türk yapımı olması oyuna ayrı bir güzellik katıyor.
  • beyler ben yeni başladım ork'um ve karakterim cleric kullanıcı ismi batubaba oyundaki isim last samurai bölge ismin GANA
    yardım edermisiniz ne yapmalıyım ne etmeliyim.
  • Dostum öncelikle www.palantis.net buraya gir ve incele. Çok yardımcı oalcaktır sana emin ol. Oyun kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapcaksın ayrı bir üyelik yapılmıyor. Benim sana tavsiyem ekonomini yeterli seviyeye getir ve gelişmeden çağ atlama 1. çağda kal. İlerde çağ atlama vaktin geldiğinde de sağlam bir guild e girmen lazım. Bunun içinde daha 1. çağda iken çevre oluşturmaya çalış. Bunu şehir meydanından veya oyun forumundan yapabilirsin. Ki bu şekilde 2. çağa geçerken açıkta kalma hemen o guilde geç.
    iyi eğlenceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bamu

beyler ben yeni başladım ork'um ve karakterim cleric kullanıcı ismi batubaba oyundaki isim last samurai bölge ismin GANA
    yardım edermisiniz ne yapmalıyım ne etmeliyim.
    vay bamu naber? benwww.ogametr.forumup.com admini batuhany
  • ya arkadaşlar benyaklaşık 1 aydır oynuyom güzel bir oyun fakat saldırıdan başımı kaldıramıyorum çok beter sorumda şu askeri tapınak yapamıyorum 2. çağdayım ama tapınak yaptırmıyo mana için nedendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriko

ya arkadaşlar benyaklaşık 1 aydır oynuyom güzel bir oyun fakat saldırıdan başımı kaldıramıyorum çok beter sorumda şu askeri tapınak yapamıyorum 2. çağdayım ama tapınak yaptırmıyo mana için nedendir

3. çağa geçmen gerekiyor onun için. Keşke tam olarak gelişimini tamamlamadan 2. çağa geçmeseydin ama madem geçmişsin 3. çağa da hemen geç ve kopruma büyüsü ile saldırılardan korun
  • arkadaşlar ben yeni üye oldum ama bu oyun bana mı oyle geliyor yoksa çok uyuz bir oyun bu bu oyunu oynamak için bilgisayar başında saatlaerini harcamak gerekir
  • Her saat başı bi 5 dk ayırman gerekiyor diyelim
  • Bence cok kotu bı oyun.Ayrıca oyun yenı deıl oldukca eskı sureklı serverlarının cokmesıylede bılınır bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliyasin

Bence cok kotu bı oyun.Ayrıca oyun yenı deıl oldukca eskı sureklı serverlarının cokmesıylede bılınır bu oyun

bence süper bi oyun yeni servere geçtik hiç çökmüyo çoook güzel bi oyun

ahada kısa yoldan para kazanma taktiği (ticaret) - savunmacı/pasif olanlara göre - ve iflas etmeme yolları

nerdeyse hiç 2. çağa geçmeyin teknoloji puanını da hep ekonomiye verin çok sağlam bi asker basın ben ticaretle bi keresinde 1 milyondan biraz fazla altın bastım ve at ticaretine önem verin 100 altına alın 400 e satın iyi altın gelir ve EN ÖNEMLİSİ "buğdayım çok birikti hemen satayım diye 200000 buğdayı ticerete dayamayın çünkü hep buğday kazanmıyosunuz yanlızca hasat aylarında buğday alınabiliyo ve hasat ayından çıkınca hızla buğday kaybedersiniz buğday biter insan aç kalır hayvanlarınız aç kalır ekmeğim çok diye bırakmayın hayvanların buğdaya ihtiyacı var

önceden 20k gelirim vardı çünkü et,balık üretemiyodum bunları üretmek zordur çünkü çok para gerekir 1 tane yapıp bırakmakla olmaz bu yiyecekleri halkada yedirip bide vergi alın dengeleyin moral puanını

tabi artık şööle bi buçuk milyon altınınız olunca savunma zamanı geldi demektir muhafız savunma yönlüdür ama bende çok para olduğu için ve çok at olduğu için ( at ticaretinden kalanlar ) süvari yaptım filim olsa elit yapardım ama çağ yetmiyo

bi de başlarda gelirinizle giderinizi dengelemeyin yani normal geliriniz fazla olmalı çünkü hasat aylarında çok sıkıntı çekersiniz ben çok çektim bu hasat aylarından ve en önemlisi tüccarlarınız çok fazla olmalı yani "oduncum 50 madncim 50 kişi tüccarımda 50 olsun demeyin çökerisiniz bak ben yaşadıklarımı anlatıyom sizde yaşamayın diye ben 3 kere yeni hesap açtım

ben ticaretteki taktiklerimi anlatsam kitap olur bee kesitirp attım sorunuz olursa mert_omz@hotmail.com msn adresim her türlü ticaret teklfine açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5001 -- 30 Mayıs 2006; 21:57:41 >

• çoğu kişi oyuna girdiğinde bişey anlamaz nası oynanırı okuyun uzun sürer ama gereklidir yoksa "oynanmaz bu oyun" dersiniz

bu oyun bana göre diil diyip giderseniz hesabınızı silmeyn ve doğum hızını "doğum yok" olarak ayarlayın belki oyuna dönersiniz ve süper mal birikmiş olarak hesabnızı bulup devam edebilirisinz ben öyle yaptım gani para birikmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5001 -- 30 Mayıs 2006; 21:52:24 >
  • yaws ben kayıt oldum ama 3 gun oldu aktıvasyon maıl ı gelmedı nedenı ne olabılır...
  • berbat
  • oyun neden açilmiyor??
  • OYUN BR DAHA ACILMAMAK UZERE KAPANDI
  • Yok ya ne alakası var açılcak oyun kasımda falan ve o zaman ben hepinize kök söktürücem
  • harbiden doÄŸru mu sölüosunuz oyun gerçekten açılmamak üzere kapandımı?
  • kapalı amaaaaaaaaa
  • abi oynuodum da kapadılar 1 aydır yakında dio
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.