Şimdi Ara

www.Palantis.com Yeni ve çok güzel bi oyun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
9.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SLY3R

GÜZEL Bİ OYUNA BENZİYOR AMA KO,WOW,OGAME VB. OYUNLARIN YERİNİN TUTAMAZ BENCE

BU ARADA KO'DA YENİ AC. ARIYORUM ÖZEL MESAJLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ HERGÜN ONLİNE OLUUM BEN

yani oyunun ko veya ogame yda ne bilim wow un yerini alması veya almaması benim için birşey ifade etmiyor. kimse beni oynamam içinde zorlamıyor. hoşuma gitti oynuyorum.

• Palantis harikalarını nasıl yapıcaz?gerekli olan herşey var ama yapamıyorum!!!
  • palantis harikaları ve savaş binaları kısmındaki binalar aktif değil. belki beta testi bitince aktif olabilir.

LLoyd Bank$, arkadaşım burda benden başka cevap veren yok ztn. sorunlarını oyun içerisinde şehir meydanında sorsan en fazla 5dk ya kadar cevap alırsın zaten mod lar surekli online nerdeyse. doğal ihtiyaçlar dışında

birde ban pm at oyun içerinde seni guildimize alalım.
  • Ya arkadaşlar çok çocuksu bir oyun zevk falan vermiyor bence hiç başlamayın!!!
  • Yeni başladıysan sadece temeli hazırladıgın icin biraz sıkıcı ama ilerledikce zevk almaya baslıyorsun...
  • evet haklı,baslar sıkıcı ama oyun ilerledikce heycan artıyor...

http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20024794

http://s2.bitefight.net/c.php?uid=48713 tıklayn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İce cold -- 2 Nisan 2006; 10:48:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kayseri_38

arkadaslar 2. caga butun gelişmeleri yapmadan gecmeyin ve tuccar basın sureklı orduda en cok suvari sovalye elıt ve akıncı ıse yarı okcularda fena deil mutluluk oranını okul muze universite fln yaptırarak arttirabilirsin isci sayilarini tamamlamadan cagatlamayın cag atladıkca fiyatlar artio ve kendinize ii bi guild bulun

+99999

aynı zamanda ikinci çağa geçmeden önce sınırlı sayıda yapabildiğiniz binaların hepsini tamamlayın en az 1000 tüccarınız olsun sınırlı sayıda yapabildiğiniz binaları yaptıktan sonrada bir süre de tekneloji puanlarınızın birikmesini sağlayın (bunu denemedim ama sanırım mevcut teknoloji puanlarınızı bir sonraki çağa taşıyabilirsiniz ama bunu 1. çağdan yapmak daha avantajlı eğer düşündüğüm şey olmazsa ve kesinlikle çağ atlamadan önce kasadaki paraları teknoloji puanına dönüştürün) yani işin aslı şu çağ atlamakla birlikte herşey zamlanıyo ve işinizi daha da zorlaştırıyor o yüzden 1. çağda kalabildiğiniz kadar kalın ve gelişin bu arada teknoloji puanlarının bi sonraki çağa taşınıp taşınmadığı konusunda bilgisi olan bi arkadaş varsa ve bunu açıklarsa sevinirim.

• palantis hakkında ben de bir kaç şey söylemek istiyorum. Oyunu 2 aydır oynuyorum ve inanılmaz

zevkli. İlk web based oyunları gördüğümde çok sıkıcı gelmişti hiçbir aksiyon olmadığı için ama

palantis gerçekten farklı. Özellikle insanlarla etkileşime geçtiğinizde (guild kurma, savaş açma,

barış imzalama vb.) inanılmaz zevk alıyorsunuz.
    Biraz da oyunun içindekilerden bahsedeyim kısaca.
    Oyunda bir ülkeyi yönetiyorsunuz, köylüleriniz ve askerleriniz var. Bu köylülerden tüccar, oduncu

madenci ve çiftçi yapabiliyorsunuz, askerlerdende birçok farklı eğitilmiş asker okçu, muhafız, elit

vb. yapabiliyorsunuz. Halkınızı beslemeniz de gerekiyor tabi, ayrıca vergi toplayabiliyorsunuz gelir

elde etmek için, ayrıca birde pazarda elinizdeki fazla hammaddeleri diğer oyunculara

satabiliyorsunuz. Oyunda bir de büyü sistemi var, koruma büyüsü vb. Casus operasyonları, suikast

girişimleri, guild yardımlaşma ambarı, çekiliş, palantis gazetesi ....... oyunun sayamayacağım daha

birçok özelliği var. Ayrıca oyun kesinlikle ücretsiz ve her zaman öyle kalacak. Yönetici arkadaşlar

da yeni fikirlere açık ve sürekli oyunu güncelliyorlar. Şimdi herkes gelişmiştir diye düşünmeyin

çünkü oyun bir süre sonra (sistemler oturunca)resetlenecek. Herkese denemesini şiddetle tavsiye

ederim. isteyen arkadaşlarla oyun içi mesajlaşabiliriz rockyanus81 oyundaki adım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahozdemir81 -- 2 Nisan 2006; 19:55:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kenji

aynı zamanda ikinci çağa geçmeden önce sınırlı sayıda yapabildiğiniz binaların hepsini tamamlayın en az 1000 tüccarınız olsun sınırlı sayıda yapabildiğiniz binaları yaptıktan sonrada bir süre de tekneloji puanlarınızın birikmesini sağlayın (bunu denemedim ama sanırım mevcut teknoloji puanlarınızı bir sonraki çağa taşıyabilirsiniz ama bunu 1. çağdan yapmak daha avantajlı eğer düşündüğüm şey olmazsa ve kesinlikle çağ atlamadan önce kasadaki paraları teknoloji puanına dönüştürün) yani işin aslı şu çağ atlamakla birlikte herşey zamlanıyo ve işinizi daha da zorlaştırıyor o yüzden 1. çağda kalabildiğiniz kadar kalın ve gelişin bu arada teknoloji puanlarının bi sonraki çağa taşınıp taşınmadığı konusunda bilgisi olan bi arkadaş varsa ve bunu açıklarsa sevinirim.

dostum senin bu bahsettiğim konu hakkında bi fikrin varmı ?

• 1) Binaları tamamlaman kesin şart değil, onları sonradan da yapabilirsin ama, tabiki 1. çağda daha ucuza yapabildiğin için tamamlamak da mantıklı.
    2) söylediğin şey çok mantıklı, ama senin gibi mantıklı arkadaşları düşünen palantis yönetimi bu olayı şöyle düzenlemiş : çağ atlarken teknoloji puanların, altına dönüşüyor, yani yok öle puan kasayım, 3-4. çağda bedavaya gelsin puanlar :) Valla şu an 5. çağdayım 1 puanın değeri 10000 altın. zamanında bende senin gibi düşünmüştüm, ama olmuyor.
    3) çağ atlamadan mutlaka o çağdaki bütün teknolojik gelişmelerin yapılması ve bir miktar köylü ve altın biriktirilmesi çok çok çok önemlidir.
    çünkü önceki çağdaki gelişmeleri geri dönüp yapamazsınız çağ atlayınca,
    çünkü yeni çağa geçince daha fazla işçi yapabileceksiniz (biriktirdiğiniz köylüleri, altın harcayarak hemen tüccar yaparsınız)
    çünkü yeni çağın teknolojileri için yine altın gerekecek.
    Kendine iyi bak iyi oyunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: rockyanus

1) Binaları tamamlaman kesin şart değil, onları sonradan da yapabilirsin ama, tabiki 1. çağda daha ucuza yapabildiğin için tamamlamak da mantıklı.
    2) söylediğin şey çok mantıklı, ama senin gibi mantıklı arkadaşları düşünen palantis yönetimi bu olayı şöyle düzenlemiş : çağ atlarken teknoloji puanların, altına dönüşüyor, yani yok öle puan kasayım, 3-4. çağda bedavaya gelsin puanlar :) Valla şu an 5. çağdayım 1 puanın değeri 10000 altın. zamanında bende senin gibi düşünmüştüm, ama olmuyor.
    3) çağ atlamadan mutlaka o çağdaki bütün teknolojik gelişmelerin yapılması ve bir miktar köylü ve altın biriktirilmesi çok çok çok önemlidir.
    çünkü yeni çağa geçince daha fazla işçi yapabileceksiniz (biriktirdiğiniz köylüleri, altın harcayarak hemen tüccar yaparsınız)

ben köylü olayını unutmuşum dediğingibi puanlar paraya çevriliyorsa puan biriktirmnin gereği yok snırım bide şunu eklemek istiyorum çağ atlamadan önce bulunduğunuz bölgedi keşfedilmemiş bütün alanlarıda keşfedin maximum 700 alan var ve bu 700 alanı 1. çağda keşfedin çağ atlayınca keşif olayınında gereksinimleri artıyor yani kısaca özetlemek gerekirse çağ atlamanın getiri olduğu kadar götürüsüde var

açıkladığın için saol sende kendine iyi bak sanada iyi oyunlar umarım birbirimize düşman taraflarda değilizdir

• ben kayıt oldum ama hala şifrem gelmedi.fazla acc olan varsa özelden pm yolu ile yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l SNAKE l

ben kayıt oldum ama hala şifrem gelmedi.fazla acc olan varsa özelden pm yolu ile yazarsanız sevinirim.

dostum sanırım hotmaille ilgilibi sorun gmaille kayıt olabilirsin yada başka bir email servisiyle dene
  • quote:

quote:

1) Binaları tamamlaman kesin şart değil, onları sonradan da yapabilirsin ama, tabiki 1. çağda daha ucuza yapabildiğin için tamamlamak da mantıklı.

ben köylü olayını unutmuşum dediğingibi puanlar paraya çevriliyorsa puan biriktirmnin gereği yok snırım bide şunu eklemek istiyorum çağ atlamadan önce bulunduğunuz bölgedi keşfedilmemiş bütün alanlarıda keşfedin maximum 700 alan var ve bu 700 alanı 1. çağda keşfedin çağ atlayınca keşif olayınında gereksinimleri artıyor yani kısaca özetlemek gerekirse çağ atlamanın getiri olduğu kadar götürüsüde var

açıkladığın için saol sende kendine iyi bak sanada iyi oyunlar umarım birbirimize düşman taraflarda değilizdir

max. 900 alan var keşefedebileceğin.

1 ip ucu : teknoloji puanlarınızı , buyu ile yapın !! boşu boşuna altın harcamayın ona.

• bende oynuyorum şuan 5.çağdayım ama hep kaybediyorum savaşları
  • BEN TAPINAK YAPAMIYORUM YA Bİ ARA AYARLAR KISMINDAN BÜYÜCÜ DEİŞİKLİGİ YAPTIM ACABA ONDAN MI ? BİRİ YARDIM ETSİN BU ARADA 2. CAĞDAYIM
  • VE BİR ARKADAŞ ORDU YAPIMI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ "BİRİNCİ SALDIRCAK İKİNCİ SALDIRCAK... SAVASMAYACAK VS..." SECENEKLER VAR
  • 1.)
    quote:

Orjinalden alıntı: Abstract

BEN TAPINAK YAPAMIYORUM YA Bİ ARA AYARLAR KISMINDAN BÜYÜCÜ DEİŞİKLİGİ YAPTIM ACABA ONDAN MI ? BİRİ YARDIM ETSİN BU ARADA 2. CAĞDAYIM

2.)
    quote:

Orjinalden alıntı: Abstract

VE BİR ARKADAŞ ORDU YAPIMI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ "BİRİNCİ SALDIRCAK İKİNCİ SALDIRCAK... SAVASMAYACAK VS..." SECENEKLER VAR

1.) Tapınak Yapabilmen için 3. çağda olman lazım Büyücü değişikliği dediğin şey aslında Tanrı değişikliğidir. ve bir sefer yapabilirsin ve sende o hakkını tükettin ama olsun ikiside iyi tanrılardır kendileri.

2.)Ordu yapımına gelince Oda şöle oluyor "Popülasyon & Gelişme" bölümünden "Ünite" sayfasına giriyorsun orada ünite isimleri var piyade,süvari,elit...vs. mause u herhangibirinin üstüne getirdiğin zaman küçük bi açıklama açılıyor onlara bakarak kıyaslamanı yap ve hangi birimler kafana yatıyorsa onlara bas. sıralama meselesine gelince oyun sts tabanlı bi oyun olduğundan dolayı aynı anda iki orduyu birden saldırtamıyorsun bu yüzden ordularını hazırlarken bunlara bir sıra atıyorsun savunmada da durum değişmiyor orduların daha önceden belirlediğin sıra ile saldırılara karşılık veriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

quote:

max. 900 alan var keşefedebileceğin.

1 ip ucu : teknoloji puanlarınızı , buyu ile yapın !! boşu boşuna altın harcamayın ona.

dostum sanırım sen test versiyonundan bahsediyorsun benim en başından beri bahsettiğim 1.3.3 beta sürümü ve onda keşif alanın maksimum 700 alan mevcut.

verdiğin ipucu konusunda da sunu sölemek istiyorum büyü yapabilmek için 3. çağa geçmiş olmak gerekiyor.

• 1.3.5 versiyonu 19.04.2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 17 Nisan 2006; 22:35:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.