Şimdi Ara

www.pargozsa.com acil tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden bir konuda tavsiye bekliyorum.

Fizibilite calismasi yaptigim bir is alaniyla ilgili web sitesi (domain) satin almak istiyorum.
    Dusundugum site ismiwww.pargozsa.com
    An itibariyle site satin alima uygun. Sorum ise su; sadece ORIJINAL PARFUM, SAAT VE GUNES GOZLUGU satmak kosuluyla soz konusu site ismi kulaginiza nasil geldi ya da dusunceleriniz nelerdir?

Bu arada pargozsa (par-fum, goz-luk, sa-at) kelimelerinden olusuyor. Altinada mesela business soylemi olarak "sadece orijinal parfum, gozluk, saat" yazsam. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Fikirlerinize gercekten ihtiyacim var. Biliyorsunuz boyle siteler bir kere aciliyor.
    Mesaji goruntuleyen arkadaslar en azindan + ya da - seklinde yorum belirtirlerse memnun olurum.
    Bu arada bilmiyorum konu donanimhaber.com'un kurallarina aykiri mi?

Bu arada Turkiye'deki orijinal parfum sektorunu, gunes gozlugu sektorunu ve saat sektorunu bilen arkadaslarla tanismak isterim.

Saygilarimla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelostturk -- 12 Şubat 2015; 17:11:17 >

• isim akilda kalan turden degil.. okumasi zor.. sa go pa yapabilirsin..
  • AL KNK
     www.pargozsa.com acil tavsiye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

isim akilda kalan turden degil.. okumasi zor.. sa go pa yapabilirsin..

Ilk once ona bakmistim dostum. Fakat musait degil. sagopar musait.
  • Pargozsa olsa bile pargoza olarak akilda kalacaktir. Siz pargoza icin ugrasin gayette akilda kalici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2 tane domain ismi satin alinmistir. Ilgilenenlere tesekkur ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sporset.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.