Bunlar harika bir başlangıç olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Bende bunlara bendeki POI'leri ekleyip, genel bir format olan GPX formatında sitenin POI sayfasında yayınlayacağım. Tahmin ediyorum GPX'leri diğer markalarda okuyabilirler. Yada sizin yöntemle en azından convert edilebilir.
Bu iyi oldu işte... emeğinize sağlık Türkiye için düzenli bir poi veritabanı oluşturulabirse mükemmel bir hazine olur
Güzel fikir tebrikler.Geliştirilir ise hepimize çok faydası olucaktır.Özellik ile bu platformda ülkemizin her yerinden kullanıcılar olduğu düşünülür ise elde edilecek bilginin 'zenginliği' iştah kabartıcı olucaktır.Bize düşen sorumluluk ise poi leri yüklerken 'muzurluk' yapmamak
Katkısı olan herkese teşekkürler... Daha öncede dediğim gibi.. Elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışmama rağmen siteyi tek başıma geliştirmem mümkün değil. Bu işten anlayan, poiturkey.com'un forumlarında aktif olup moderatör yada en azından yetki sahibi olmak isteyen, domain'e poileri yüklemeye yardım etmek isteyecek arkadaşlar varsa rahatlıkla yönetici pozisyonu verebilirim. Yada kendi maili kalabalık olup, bu işe ayrı bir mail ayırmak isteyenler varsa isminiz@poiturkey.com altında mail adresi açabilirim. Birlikte inanılmaz bilgiler paylaşabiliriz. Önerilerinize açığım. Hiçbir ticari beklenti olmadan tamamiyle poi'lerimizi paylaşmak amaç. Özel istekleri olanlar bana cengiz@poiturkey.com dan ulaşabilirler...Herkese teşekkürler.
Bugün birkaç poi ekledim siteye. Ve güzel bir harita...
Merhaba, İş için bana acil olarak POİ dosyasını önce CVS sonrada KML olarak convert etmem istendi lakin hiç bilgim olmadığı için sizlerden yardım rica edeceğim. ( Google'da POI converter aradığım halde çeşitli programlar çıktı fakat hiçbiri istediğimi yapmıyor. Kısacası istenilen POI leri Earthe aktarmak) Teşekkürler.
Sn. Arkadaşlar,
NAVİGASYONCUNUN GEZİ REHBERİ isimli bir konu başlığı açtım, Şu ana kadar İstanbul, İzmir, Kapadokya, Beypazarı nda gezilecek ve mutlaka görülmesi gereken yerlerin açıklamalı olarak koordinatlarını verdim
Siz de kaydettiğiniz tarihi, turistik, restoran, cafe gibi yerleri bu konu başlığında da paylaşırsanız Gezmeyi seven bizler gibi bir sürü arkadaş bunlardan yararlanır. Saygılarımla,