Şimdi Ara

www.SIKAYETVAR.COM sitesi sana yakışmadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olduğum gruba gelen bir mail daha :

Merhaba şikayetçi köşelerinden,www.sikayetvar.com u hepiniz bilirsiniz. Bazı arkadaşlar bu sitenin bazı şikayetleri yayınlamadığını bildiriyorlar. Evet tüm şikayetler yayınlanmaz, nedeni ise siz benden daha iyi bilirsiniz.

www.sikayetvar.com sitesinde aşağıdaki linki tıkladığınızda Turkcell ile ilgili bir şikayetim geliyordu. Ama linki tıkladığımda böyle bir şikayet olmadığını bildiriyor site.

Turkcell ile ilgili hangi şikayetimi önce yayınlayıp sonra kaldırdılar. Bu şikayete üstelik Turkcell de cevap vermişti.

Bende her şey belgelidir. Bu siteden bana gelen mailler de adresimde kayıtlıdır. Umarım şikayet var sitesi bana ait olan şikayeti tekrar yayınlar.

Saygılarımla

Hasan YILDIRIM

NOT: Bu siteye kayıtlı istediğim kullanıcının mail adresine ulaşıyordum. Site Yetkililerinden hiçbir karşılık beklemeden bu sistem açıklarını kendilerine bildirdim ve sonunda açığı kapattılar. Ama beni üzen olay şu ki ben bu sitenin kullanıcıları zor durumda kalmaması için sistem hatalarını bildiriyorum bunlar ise bana ait olan şikayeti kaldırıyorlar. Beklide iyilik yapmayacaksın. Bu yazışmada belgelenmiştir.

http://www.sikayetvar.com/index.php?sno=45474&cmd=1

ŞikayetVar <info@sikayetvar.com> wrote:

Sayın Hasan Yıldırım,
    45474 nolu, TURKCELL Adının Kullanıldığının Farkında Mı? konulu şikayetiniz sitemize 24 Mayıs 2005 tarihinde kayıt edilmiştir.

Turkcell, üyelerimiz arasındadır.Gerekli irtibat kurulmuştur. En kısa zamanda yetkili kişi tarafından sizinle irtibata geçilecektir.

Saygılar,
    sikayetvar.com

Hasan YILDIRIM Tel: 0 535 242 21 82 hasanyildirimhasan@yahoo.com

“Turkcell de bulduğu sistem açığı sayesinde istediği hattı kontrol etme imkanı varken bunu Turkcell ile paylaşıp mahkemelik olan kişi”

http://www.mpx.gen.tr/turkcell/s9ifade.JPG Linkini sakın tıklamayınız TURKCELL Yetkilisinin verdiği ifade sizi hayrete düşürecektir. Böyle bir şey olmaz dersiniz ama olur.

• ya arkadaşım nedir senin bu hasan yıldırımla olan bağlantın kaç tane topic açtın bu adamla ilgili bare hepsini aynı topicte topla ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

ya arkadaşım nedir senin bu hasan yıldırımla olan bağlantın kaç tane topic açtın bu adamla ilgili bare hepsini aynı topicte topla ya

katılmamak elde değil dostum biraz daha duyarlı olalım ;)
  • harbiden her gün bir hasan yıldırım yazısı açılıyor. bu arada bu şikayet var benimde bazı mesajlarımı yayınlamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.