BU AKSAMDAN İTİBAREN TİTANYUMMU YENIDEN SIZLERLE 97d serveriyla 750 xp reset atinca pointler kalior artik yeniden sizlerlewww.titanyummu.tr.cx sorunlari olan dj_comlek_16@hotmail.com bana ulassin siteyi bu aksam halledilecek iyi oyunlar
BEKLiYORUM ! ! !
hadi bakalım hayırlısı güzel olursa serverin başlarız
ben başlıyacam bu servere
comlek sitesini yazsana yaw
İtemler kolay düşsün yaratıkların bir arada durduğu yerler bol olsun exp 100 x olsada no problem
kardes server saat kaçta online olcak bu arada hayırlı olsun sonu dier server ler gibi olmaz insallah
bide server clientini verdiğiniz link çalışsa çok sevinecez
çömlekçi bi msj atmış ondan snra kaçmış....
hiç baktığı yok valla...
server kapandımı banamı sadece disco verdi yoksa ?
Bende disconnect oLdum
Ooo böyle tam kasarken Disco olcaksa yani :\
neyse ama tebrik ederim comlekci seni valla
güzel olmuş server
inşallah bi kaç dostuna arkadaşına kıyak geçip full sett + full stat vermezsin :)
herkes alın teriyle kassın
exp oranı harika bu arada ;) aslında biraz daha düşürseydin oranı keşke
Titanyummu Server Online ...
hem site kapalı hemde server
version 97d+99 mu yoksa 1.1e mi
97d+99 yaw serverda 5 online var ben giremiyorum server'a server clientine tıklıyorum server online gözüküyor tam connect diyor sonra disconnect veriyor ne bicim iş
yaw dun aksam ne gusel oynadim 0 lag wardi bugun ayin 17si site bi gelio bi gidio serwere giremiom disc werio
aynen bendede o sorun var kafayı yiycem
ewde delirmek uzereyim site de online yazio sonra gene giriom site acilmio serwer gozukuo tıklıom ama disc werio
biri bana server clientini indirebileceğim bi link verebilirmi kafayı yiyecem sitedeki linkinden inmiyo