Şimdi Ara

www.toysrus.com'dan alınan oyuncakların kargo fiyatı ve geliş süresi ne kadar olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarwww.toysrus.com'dan bir ürün satın almak istiyorum ancak yurt dışından geleceği için,kargo süresi bedeli ve kdv ile ilgili işler hakkında herhangi bir malumatı olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

toys'R'us

• neden yurtdışından geliyor? türkiye de vardı bu marka.. gerçi 8-9 sene öncesinden hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteden sipariş vereceğim ve hani gemi ile teslimat falan diyor hangi ülkenin markası olduğunu bilmiyorum. Türkiyedeki mağazalarına gitmem olası değil bu yüzden internetten sipariş vermeyi düşünüyorum
  • Eskiden Carousel'de alt katta köşede vardı, hatırlayan var mı acaba

• İstanbulda bir kaç yerde biliyorum ama işte istanbula gidemeyeceğimden :)
  • Kanyonda var magazasi

• Toyzaras diye mi okunuyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Eskiden Carousel'de alt katta köşede vardı, hatırlayan var mı acaba

Sonra toyiki oldu adı en son noldu bilmiyorum ama çocukken her hafta gider gezer bişey alamazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl okunuyor bilmiyorum isim değişikliğinden haberim yok ama sitesi gayet aktif
  • Ben hatırlıyorum bu mağazayı Antalya 5M Migros da en alt katta vardı. Saçma sapan oyuncaklara çok fahiş fiyatlar çekiyorlardı. toyzeras
  • çocukmusun ya ne oyuncağı
  • Hey gidi o zamanlar Ankamall'ın ismi ankamall değildi tabi. En alt katında vardı her gittiğimizde girerdim paramız olmadığı için geri çıkardım.

• ürünü sepetine ekle, zaten Türkiye'ye gönderiyorsa, adres bilgilerinden sonra, en son ekranda kargo dahil fiyat çıkar karşına. Ama gümrük sınırını geçiyorsa toplam tutar, gümrükte takılır ürünün ve gidip vergisini ödeyip almak zorunda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 15 Ocak 2015; 11:05:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.