Bildirim
www.turkcell.com.tr--HP Notebook 15-ra013nt 1.299 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat güzel ama beş para etmez. -
Daha kablosuz kulaklığı yollayamadılar 2 ayda bilgisayar bilemiyorum Altan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kuruş etmez bu laptop adamı kanser eder. Paint'i kasmadan çalıştırabilirse öp başına koy. -
14 inçlik ryzen 3 2200u vega 3 gpu lu 256 gb m2 ssd li laptopunu 1799 tl ye öneririm öğrenci arkadaşlara
Link?quote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil
14 inçlik ryzen 3 2200u vega 3 gpu lu 256 gb m2 ssd li laptopunu 1799 tl ye öneririm öğrenci arkadaşlara
14 inçlik kalmamış ama 1899 tl ye 1 tb hdd ve 15.6 inç dell alabilirsiniz. www.hepsiburada.comDell Inspiron 3585 AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB Linux 15.6" HD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3585-amd-ryzen-3-2200u-4gb-1tb-linux-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-hdsr3f41c-p-HBV00000K4IA4?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAjwnf7qBRAtEiwAseBO_J7k-n52rwox20uX_00u4P4hGxbiaolZTQ6oiHcVvZyN1Wzm_6G8fRoC3aIQAvD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kafa üstü kulaklıktan bahsediyorsanız o bana geldi hocamquote:
Orijinalden alıntı: mu7y
Daha kablosuz kulaklığı yollayamadılar 2 ayda bilgisayar bilemiyorum Altan
2009'da aldığım bilgisayar da, 2012'de aldığım (şu an kullandığım) bilgisayar da 1366*768 çözünürlükte.. Çözünürlük FHD olsa üniversite kazanan küçük kardeşe düşünebilirdim. İşlemciler ne performans sunuyor şu sıra hiç bilmiyorum, hadi Intel olunca kaçıncı nesil olduğunu - nerede konumlandığını anlıyorum da AMD'ye hepten uzağım ama yeterdi sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil
14 inçlik kalmamış ama 1899 tl ye 1 tb hdd ve 15.6 inç dell alabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3585-amd-ryzen-3-2200u-4gb-1tb-linux-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-hdsr3f41c-p-HBV00000K4IA4?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAjwnf7qBRAtEiwAseBO_J7k-n52rwox20uX_00u4P4hGxbiaolZTQ6oiHcVvZyN1Wzm_6G8fRoC3aIQAvD_BwE
10-12 yıldır aynı ekran çözünürlüğü, yeter be üretmesinler artık. Telefonlar bile FHD+ artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef bu fiyat bandında anca bu oluyor işlemci i5 7. Nesil ile aynı güçte
turkcell heralde bi indirim yapalım ama en ucuz nasıl olur diye düşünmüş. -
Aldık biz Excel için ofise ama çanta gelmedi uğraşıp duruyoruz şimdi.
Çünkü PC kullanıcılarının standartları düşük, üreticiler de sektörü yüksek PPI panellere kanalize etmek istemiyor. Onlar sadece karj marjlarını umursar. Ortalama PC kullanıcısının cebinde 450-500 ppi, hatta mavi ışık filtreli muazzam ekranlı mobil cihazlar var. Ama bilgisayarın başına oturdu mu hala 100-130ppi çamur gibi ekrana bakıyor ve hiç rahatsız olmuyor. Üretici ne yapsın. Gidip 2500 TL’ye oyuncu monitörü aliyorlar, iki metreden fazla yaklaşınca ekranda pikseller sayılıyor. Neymiş 144Hz’miş. Çamur gibi olduktan sonra 500Hz olsa ne olur.
Biz Mac kullanıcıları 2012’den beri 220ppi ve üzeri retina ekranlar kullanıyoruz. Bırak dizüstüyü masaüstünde bile yüksek PPI standart oldu. Şahsen hiçbir güç bana çamur gibi ekranlı bilgisayar kullandırtamaz. Bütçem yoksa sadece iPad ile yetinirim yine idare ederim. Ben gözlerime gözüm gibi bakarım. Yüksek PPI bir yana, artık mavi ışık filtresi ve True Tone gibi ergonomiye yönelik özellikler bile şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 24 Ağustos 2019; 20:18:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatı 1399 lira olmuş ve çanta hediyesi yok, bu haliyle sıcak fırsat değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 2 Eylül 2019; 17:7:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyat güzel ama beş para etmez.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X