Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

x

Bu kitaplar boşa çıktı kütüphanemden, hepsiwww.idefix.com 'daki satış fiyatının yarısına satılık.

Ptt kargoyla göndereceğim.

14 mayısa kadar... Kalan kitapları herhangi bir sahafa bırakacağım.

Ekleme: Tek kitap istemenin herhangi bir anlamı yok arkadaşlar, en az 7 kitap şartı getiriyorum, hem kargoyla uğraştığımın anlamı olsun, hem kitaplar erisin, hem alan kişi açısından da bir avantajı olsun.

Fiyatlarıwww.idefix.com'a girin oradaki satış fiyatının yarısından hesaplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who-tang -- 13 Haziran 2015; 12:35:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  x

Bunlar da arabadakiler, bagaja dizdim çektim resmini, var mı isteyen

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

fahreneit 451 kitabını alayım

http://www.idefix.com/kitap/fahrenheit-451-ray-bradbury/tanim.asp?sid=OWGS8Y6HM55OG9Q9DWDP

Yahu bu iş saçma olmuş, zaten idefix'te 10 lira, ben kitabı göndersem kargo parası+eft parası da ödeyeceksin, bir anlamı kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who-tang -- 26 Nisan 2015; 4:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: who-tang

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

fahreneit 451 kitabını alayım

http://www.idefix.com/kitap/fahrenheit-451-ray-bradbury/tanim.asp?sid=OWGS8Y6HM55OG9Q9DWDP

Yahu bu iş saçma olmuş, zaten idefix'te 10 lira, ben kitabı göndersem kargo parası+eft parası da ödeyeceksin, bir anlamı kalmıyor.

Satışı sonlandırıyorum gidip bir sahafa bırakayım kitapları, uğraştığıma değmeyecek.

bkm express ile ücretsiz eft yapılıyo ptt kargoda cüzi bi miktar tutuyo gönderirseniz alırım

• Sınır koyucaksın mesela en az 3 tane alın diye o zaman satarsın.tek tek uğraşılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Bu ülke , Puslu kıtalar atlası , İstanbulda yaşama sanatı ve Fahrenheit 451 ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    WLmouse Beast X Max
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldız

Merhaba Bu ülke , Puslu kıtalar atlası , İstanbulda yaşama sanatı ve Fahrenheit 451 ne kadar ?

Onlar 30 lira yapıyor, en az 7 kitap şartı getirdim, 3 kitap daha eklerseniz alışverişi tamamlayalım.

• Yakında çöpe gidecekler..

• quote:

Orijinalden alıntı: who-tang

Yakında çöpe gidecekler..

En az 7 kitap şartını kaldırarak çöpe gideceğine isteyen kişilerin okumasını sağlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.