quote:Orijinalden alıntı: PolemikVar var, biraz dikkatli ara.Forum tamamiyle dağılmış. Ne oldu ya? Konuyu da mobil sürümde görebildim ancak.
quote:Orijinalden alıntı: Polemik Var var, biraz dikkatli ara. Mobil surumdeki avatarinla normal surumdeki avatarin farkli :)
quote:Orijinalden alıntı: bianconeraBelden aşağısı yok forumun Alıntıları Göster < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodömizer -- 9 Aralık 2009; 23:53:53 >
quote:Orijinalden alıntı: SodömizerAlıntıları Göster ölü gibi işliyordu işlemeye devammı edecek dedim şuaralar hızlandı
bırakmadı kader bende güleyim eller gibi mutlu ömür süreyim allahım en kötü kulun benmiyim gecem dertli günüm dertli yarınım dertli sevdiklerim bir bir terketti beniiii acılar ağlattı inletti benii gönlümde hasretin kara matemii aylar dertli mevsim dertli yıllarım dertli ahhh :D
quote:Orijinalden alıntı: Sodömizerbırakmadı kader bende güleyim eller gibi mutlu ömür süreyim allahım en kötü kulun benmiyim gecem dertli günüm dertli yarınım dertli sevdiklerim bir bir terketti beniiii acılar ağlattı inletti benii gönlümde hasretin kara matemii aylar dertli mevsim dertli yıllarım dertli ahhh :DBende niye sorun yok ya ben de sorun istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: atiybaBende niye sorun yok ya ben de sorun istiyorumAlıntıları Göster Aha bende de düzeldi.
quote:Orijinalden alıntı: Sodömizerdüzelmiş Alıntıları Göster Askerlerin nereye gideceği belli oluyor ya bugün, forumda böyle şeyler normal :)
quote:Orijinalden alıntı: Sodömizerdüzelmiş Alıntıları Göster 331.dönem konusu yüzünden böyle bir sorun yaşanmış,düzeltti şimdi sevgili Yağız iyi forumlar.